Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons pēc Kanādas GP: ''Trešā vieta dod pārliecību sezonas turpinājumam''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Hamiltons pēc Kanādas GP: ''Trešā vieta dod pārliecību sezonas turpinājumam''
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Septiņkārtējais F1 čempions Lūiss Hamiltons vakar izcīnīja trešo vietu Kanādas Grand Prix. Titulētais brits pēc sacīkstes atzina, ka izcīnītais pjedestāls dod pārliecību sezonas turpinājumam.

''Sievietes un vīrieši rūpnīcā strādā ļoti smagi, lai uzlabotu situāciju. Mums visiem ir grūti, kad centies, bet neredzi progresu. Aizvadu ļoti grūtu sezonu spēkrata ziņā. Kvalifikācija bija ļoti emocionāla. Šāda sacīkste bija patiešām skaists panākums mūsu komandai. Trešā vieta man dod pārliecību sezonas turpinājumam,'' sacīja ''Mercedes'' pilots Lūiss Hamiltons.

''Šai formulai ir potenciāls, bet, ja tā nedarbojas perfekti, ir ļoti grūti aizvadīt labu sacīksti. Tagad esmu ierindojies ceturtajā [Baku posmā] un trešajā pozīcijā, iegūstot pārliecību,'' turpināja septiņkārtējais čempions.

Vēstījām, ka uzvaru Kanādas Grand Prix izcīnīja kopvērtējuma līderis Makss Verstapens. Otrajā vietā ierindojās Karloss Saincs no ''Ferrari''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/1...