Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Jaunā F1 sezona startē ar Niko Rosberga uzvaru Melburnā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jaunā F1 sezona startē ar Niko Rosberga uzvaru Melburnā
Austrālijas "Grand Prix" starts
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

2016. gada F1 pasaules čempionāta sezona sākusies ar sacensībām Melburnā, Austrālijā, kur svētdien uzvaru izcīnīja vācu pilots Niko Rosbergs. Intriga noslēdzošajos apļos bija cīņā par otro vietu - Luiss Hamiltons noturējās otrajā pozīcijā, nodrošinot "Mercedes" komandai dubultuzvaru, bet Sebastians Fetels no "Ferrari", lai gan bija ātrāks, pieļāva kļūdu, izbrauca no trases un bija spiests samierināties ar trešo vietu.

"Ferrari" piloti startā nonāk vadībā

Jau pirms starta no sacensībām bija spiests izstāties krievu sportists Daņils Kvjats - viņa auto apstājās trases taisnē iesildīšanās apļa nobeigumā. Šī iemesla dēļ piloti iesildīšanās aplī devās divas reizes un tikai tad notika starts.

Fantastiski labs starts padevās no otrās rindas sacensības sākušajai "Ferrari" komandai, Sebastianam Fetelam izvirzoties vadībā, bet Kimi Raikonenam pirmajā līkumā pakāpjoties uz otro vietu. Lēns startā bija kvalifikācijas uzvarētājs Lūiss Hamiltons, kurš pēc pirmajiem pāris līkumiem bija atkritis uz sesto vietu, kamēr otrs "Mercedes" pilots Niko Rosbergs iekārtojās aiz abām vadībā esošajām "Ferrari" formulām. Pirmajā līkumā Hamiltons un Rosbergs gandrīz sadūrās savā starpā, tomēr viss beidzās veiksmīgi. Hamiltons gan atkrita aiz Maksa Verstapena ("Toro Rosso") un Felipes Masas ("Williams").

Tikai ceturtajā aplī Hamiltons apdzina Masu, tikmēr cīņa par piekto vietu ar Verstapenu britam izvērtās krietni grūtāka - arī pa radio komandai F1 čempions atzina, ka jauno talantu gluži vienkārši nav spējīgs apdzīt. Pirmais no "Mercedes" braucējiem 13. aplī boksos devās Rosbergs, bet apli vēlāk pēc jaunām riepām iebrauca sacensību līderis Fetels. Tobrīd Rosbergs nonāca tieši aiz Fetela un centās izmantot situāciju, lai veiktu apdzīšanu, taču tas neizdevās. Pēc tam Fetelam, kurš bija ticis pie jaunām mīkstākā sastāva riepām, izdevās atrauties un viņš arī noķēra Hamiltonu, kurš aizvien nebija iebraucis pitstopā, turklāt arī spēja čempionu apdzīt. Mainījis sākotnēji plānoto stratēģiju, Hamiltons tikai 16. aplī iebrauca pie mehāniķiem.

Alonso piedzīvo šausminošu avāriju

17. aplī notika šaušalīgs negadījums, avarējot jaunās F1 komandas "Haas" pilotam Estebanam Gutjeresam un Fernando Alonso no "McLaren". Alonso pirms līkuma mēģināja veikt apdzīšanu, taču abas mašīnas saskārās, kā rezultātā Alonso formula izlidoja grants joslā un sāka kūleņot. Lai gan viņa mašīna izskatījās pilnībā iznīcināta, sportists pats izkāpa no kokpita un acīm redzami nebija smagi cietis, tomēr drošības nolūkā devās pie mediķiem.

Sākotnēji tika norīkota drošības mašīna, taču drīz pēc tam izkārti sarkanie karogi un sacensības pārtrauktas. Tobrīd Fetels bija līderis, bet viņam sekoja otrajā vietā nonākušais Rosbergs, Raikonens, Daniels Rikjardo, Verstapens, Karloss Sainss, bet tikai septīto vietu ieņēma Hamiltons.

Piloti izvēlas stratēģiju

Līdz finišam bija atlikuši 38 apļi un daudzi piloti izvēlējās uzmontēt cietākā sastāva riepas, lai boksos vairs nebūtu jādodas. Līderis Fetels gan gāja citu ceļu un turpināt cīņu nolēma ar ātrākajām, bet straujāk dilstošajām mīkstākā sastāva riepām. Sacensībām atsākoties un drošības mašīnai dodoties boksos, Fetelam izdevās noturēt pirmo vietu. Tikai dažu apļus vēlāk boksos iebrauca Raikonens, kurš tobrīd atradās trešajā vietā, taču jau pa radio sūdzējās par kādu tehnisku defektu. Apstājoties pie "Ferrari" garāžas, no mašīnas gaisa savācēja pat parādījās liesmas, nācās izstāties.

Fetels pamazām attālinājās no Rosberga, kurš, tāpat kā Hamiltons, bija ticis pie cietākajām riepām, bet jau trešo vietu ieņēma mājinieks Rikjardo. Hamiltons aizvien turpināja braukt aiz abām "Toro Rosso" formulām, taupot riepas un ierindojoties sestajā vietā. Uz ceturto vietu brits pakāpās vien tad, kad pēc jaunām riepām devās Sainss un Verstapens. Pa to laiku Fetela ātrums kritās un Rosbergam izdevās viņu noķert.

Būdams vien nelielu gabalu priekšā Rosbergam, Fetels no pirmās pozīcijas boksos iebrauca 35. aplī, tiekot pie mīkstā sastāva riepām. Atgriezies trasē ceturtajā vietā, galvenie jautājumi bija: cik ātri viņš pats varēs pabraukt ar jaunām riepām, kā arī, cik ātri ar vairāk lietotām cietā sastāva riepām būs "Mercedes" piloti. Tikmēr Rikjardo ar mīkstā sastāva riepām turpināja braukt otrajā vietā, krietnu gabalu aiz Rosberga, savukārt Hamiltons austrālieti noķēra un 42. aplī apdzina, tobrīd "Mercedes" pilotiem ieņemot pirmās divas vietas. Rikjardo uzreiz pēc tam iebrauca pitstopā, atkrītot uz piekto pozīciju., jo priekšā tika ne vien Fetels, bet arī Masa. 46. aplī, skanot līdzjutēju aplausiem, Rikjardo Masu apdzina, nonākot ceturtajā vietā, taču Fetels tobrīd bija jau 20 sekundes priekšā.

Fetels pieļauj kļūdu, "Mercedes" atkal dubultuzvara

Kad līdz finišam bija atlikuši desmit apļi, Rosbergs atradās aptuveni 10 sekundes priekšā Hamiltonam, kuram savukārt turpināja tuvoties Fetels. Hamiltonam pieļaujot nelielu kļūdu bremzējot, piecus apļus pirms finiša Fetels bija noķēris savu konkurentu, taču mēģinājumi nokļūt blakus beidzās ar to, ka kļūdījās arī viņš pats, izbrauca zālienā un ļaujot Hamiltonam atkal atrauties. Rezultātā Rosbergs visai pārliecinoši finišēja pirmais, bet Hamiltons ieguva otro vietu, nodrošinot "Mercedes" dubultuzvaru. Fetels finišēja trešais.

Rikjardo finišu savās mājās sasniedza ceturtajā vietā, piektais Austrālijā bija Masa, kamēr ar augsto sesto vietu pārsteidza jaunā amerikāņu komanda "Haas" un Romēns Grožāns. Lielā mērā pozīciju izkārtojumu, protams, ietekmēja sacensību apturēšana, pēc kā bija jāpieņem lēmumi par stratēģijas maiņām.

Pirmajā desmitniekā iekļuva arī Niko Hilkenbergs, Valteri Botass un abi "Toro Rosso" braucēji, kuri savā starpā aizvadīja visai saspringtu cīņu. Sainss gan finišēja priekšā, taču Verstapens sacensību beigu daļā bija acīm redzami ātrāks. Vienā no epizodēm abas mašīnas pat sadūrās, Verstapenam saslīdot, taču pusotra apļa laikā viņš atguva zaudētās piecas sekundes, finišējot uzreiz aiz komandas biedra.

F1 pasaules čempionāta otrais posms notiks 3. aprīlī Bahreinā.

Austrālijas GP rezultāti

VietaPilotsKomandaRezultāts
1Nico RosbergMercedes1h48m15.565s
2Lewis HamiltonMercedes+8.606s
3Sebastian VettelFerrari+9.643s
4Daniel RicciardoRed Bull/TAG Heuer+34.330s
5Felipe MassaWilliams/Mercedes+58.979s
6Romain GrosjeanHaas/Ferrari+1m12.081s
7Nico HulkenbergForce India/Mercedes+1m14.199s
8Valtteri BottasWilliams/Mercedes+1m15.153s
9Carlos SainzToro Rosso/Ferrari+1m15.680s
10Max VerstappenToro Rosso/Ferrari+1m16.833s
11Jolyon PalmerRenault+1m23.399s
12Kevin MagnussenRenault+1m25.606s
13Sergio PerezForce India/Mercedes+1m31.699s
14Jenson ButtonMcLaren/Honda+1 aplis
15Felipe NasrSauber/Ferrari+1 aplis
16Pascal WehrleinManor/Mercedes+1 aplis
-Marcus EricssonSauber/FerrariIzstājās
-Kimi RaikkonenFerrariIzstājās
-Rio HaryantoManor/MercedesIzstājās
-Fernando AlonsoMcLaren/HondaIzstājās
-Esteban GutierrezHaas/FerrariIzstājās
-Daniil KvyatRed Bull/TAG HeuerNestartēja

F1 čempionāta kopvērtējums pēc 1. posma

VietaPilotsPunkti
1Nico Rosberg25
2Lewis Hamilton18
3Sebastian Vettel15
4Daniel Ricciardo12
5Felipe Massa10
6Romain Grosjean8
7Nico Hulkenberg6
8Valtteri Bottas4
9Carlos Sainz2
10Max Verstappen1
VietaKonstruktorsPunkti
1Mercedes43
2Ferrari15
3Williams/Mercedes14
4Red Bull/TAG Heuer12
5Haas/Ferrari8
6Force India/Mercedes6
7Toro Rosso/Ferrari3
8Renault0
9McLaren/Honda0
10Sauber/Ferrari0
11Manor/Mercedes0
1 2 68 komentāri
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:00, pirms 9 gadiem
Verstapens kā tāds čikstulis visu laiku. Patīk Hass komanda, debitē uzreiz ar punktiem. Williams kļuvuši lēnāki. Pārējais viss pa vecam.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-20 09:01, pirms 9 gadiem
Prieks par Haas un Grožānu
Sebs zaudēja uzvaru uz stratēģijas rēķinu, bet tik un tā Ferrari ir tuvāk Mercedes
Verstapens gan bija uzvilcies nepajokam, lielāks čīkstulis par Sebu, Alonso un Hami kopā ņemtiem

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:03, pirms 9 gadiem
Cepuri Nost Verstapenam
Labs darbs padarīts Haas
Ferrari Neuzvarēja uz Taktikas rēķina
Un Mclaren pace ir tur kur bija 2015 gadā sākumā izskatījās cerīgi bet beigās ahh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:04, pirms 9 gadiem
Nezinu kā jums bļāvējiem ka viss jau ir skaidrs pirms sezonas, bet man bija ļoti interesanti.
Verstapens būs čempions nākotnē!

  -4 [+] [-]

, 2016-03-20 09:05, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nenoliedzami, ka patreiz kliegt urrā ir pāragri, bet tas ir skaidrs, ka šosezon Merši nedominēs kā divās iepriekšējās sezonās. Ja Ferārī piestrādās pie taktikas (kaut gan kur varēja prognozēt, ka Alonso tāds klauns?) un paši netaisīs ziepes, tad viņiem šosezon spīd ne viena vien uzvara.

Alonso jau pirmajā šīs sezonas posmā godam nopelnīja titulu ''F1 klauns 2016''.

Kā apdzenot var tā ietriekties konkurenta aizmugurē pie skaidras redzamības un sausā trasē?

Patiesībā tas ir liels brīnums, ka viņš pēc tik šausminošas avārijas tik maz cieta. Lidojums bija ļoti iespaidīgs.
Neko tupāku nevarēji uzrakstīt? Ja pats esi klauns, tad nav ko citus pielīdzināt savam līmenim.Līdz šim biju labākās domās par cilvēku aiz nika Namejs.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:08, pirms 9 gadiem
Žēl Raikonena,atkal viņu tehnika pieviļ
Prieks par Haas,iesākusies sezona cerīgi .
Un bija tik patīkami skatīties,kad Merši šogad nav tik labi,kad pat TR nekādīgi nevar apdzīt

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:08, pirms 9 gadiem
Pirmais F1 posms bija interesants! Žēl Ferrari, jo starts bija lielisks. Verstapena ambīcijas ir lielas, ka tik tas nenāk viņam par sliktu. Haas ir pirmā amerikāņu komanda pēdējos 30 gados, un uzreiz šāds sākums! Mercedes pagaidām līderi, bet citi min uz papēžiem.

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:08, pirms 9 gadiem
Un jā Alonso lidojums lika mutei palikt vaļā

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:09, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nenoliedzami, ka patreiz kliegt urrā ir pāragri, bet tas ir skaidrs, ka šosezon Merši nedominēs kā divās iepriekšējās sezonās. Ja Ferārī piestrādās pie taktikas (kaut gan kur varēja prognozēt, ka Alonso tāds klauns?) un paši netaisīs ziepes, tad viņiem šosezon spīd ne viena vien uzvara.

Alonso jau pirmajā šīs sezonas posmā godam nopelnīja titulu ''F1 klauns 2016''.

Kā apdzenot var tā ietriekties konkurenta aizmugurē pie skaidras redzamības un sausā trasē?

Patiesībā tas ir liels brīnums, ka viņš pēc tik šausminošas avārijas tik maz cieta. Lidojums bija ļoti iespaidīgs.
Kāda tur var būt cīņa ar meršiem Fetelam, ja ar mīkstākām riepām padsmit apļos 3 sekundes atrāvās no Rosberga?

Alonso avārija smugi iegāza Hamim gonku. Domāju uzvaru tas nozaga. Bet vispār neatzīstu, ka pie atkārtota starta var mainīt riepas. Pamatīgi iegriež tādiem džekiem(šodien HAM), kas tikko bijuši boksos. Arī ar SC iegriež, bet ne tik pamatīgi.

Prieks par Haas. Nez kas būs tālāk, bet nu, ja pirmā gonkā var izcīnīt vairāk punktus kā Manors pa dzīvi dabūjis, tad nav slikti.

Kas attiecas uz vidus daļu. Jocīgi. HAM nevienā mirklī nevarēja TR apdzīt. Tāpat TR nevarēja Renault ar Renault motoriem apdzīt. Lai gan pieļauju VER būtu apdzinis Palmeru daudz ātrāk, jo VER meklē apdzīšanas dažādās vietās, turpretī Saincs bez maz 2ās vietās aplī un tad atkal gaida nākamo apli.

Un ko tur Timrots rēca, ka ROS kāru nepiestūma pie pirmā nr.? Nepiestūma, jo nebija vietas, jo tās citas formulas salika pārāk tuvu

Vai tad pag. gad Monako Grozu Jānis arī neuztaisīja līdzīgu avāriju?!

  +2 [+] [-]

, 2016-03-20 09:10, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nenoliedzami, ka patreiz kliegt urrā ir pāragri, bet tas ir skaidrs, ka šosezon Merši nedominēs kā divās iepriekšējās sezonās. Ja Ferārī piestrādās pie taktikas (kaut gan kur varēja prognozēt, ka Alonso tāds klauns?) un paši netaisīs ziepes, tad viņiem šosezon spīd ne viena vien uzvara.

Alonso jau pirmajā šīs sezonas posmā godam nopelnīja titulu ''F1 klauns 2016''.

Kā apdzenot var tā ietriekties konkurenta aizmugurē pie skaidras redzamības un sausā trasē?

Patiesībā tas ir liels brīnums, ka viņš pēc tik šausminošas avārijas tik maz cieta. Lidojums bija ļoti iespaidīgs.
Ivars savā stilā
Būtu pārslēdzies no īstajiem klauniem RTL uz Sky un būtu dzirdējis gana loģisku izskaidrojumu - priekšā braucošajam nedeg bremzēšanas gaisma.
Arī pēc Gutjeresa sejas izteiksmes varēja nolasīt vainas apziņu par pārāk strauju bremzēšanu.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:10, pirms 9 gadiem
Alonso normāli pašķīda

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:10, pirms 9 gadiem
Džerijs5 rakstīja: Verstapens kā tāds čikstulis visu laiku. Patīk Hass komanda, debitē uzreiz ar punktiem. Williams kļuvuši lēnāki. Pārējais viss pa vecam.
Es nedomāju, ka viņi lēnāki palikuši. Drīzāk uz vietas palikuši un citi pielikuši.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:11, pirms 9 gadiem
frymen rakstīja: Žēl Raikonena,atkal viņu tehnika pieviļ
Prieks par Haas,iesākusies sezona cerīgi .
Un bija tik patīkami skatīties,kad Merši šogad nav tik labi,kad pat TR nekādīgi nevar apdzīt
Es drīzāk teiktu, ka Raiko joprojām nav ticis vaļā no paraduma nokūpināt formulas dzinējus.

Ok! Varbūt, ka piespiedu apstāšanās pie sarkanā karoga arī nospēlēja savu lomu, bet atceroties kā savulaik Raiko svilināja Maku dzinējus, tad man ir pamats domāt, ka viņš joprojām to itin labi pieprot.

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:11, pirms 9 gadiem
Emka953 rakstīja: Cepuri Nost Verstapenam
Labs darbs padarīts Haas
Ferrari Neuzvarēja uz Taktikas rēķina
Un Mclaren pace ir tur kur bija 2015 gadā sākumā izskatījās cerīgi bet beigās ahh
Rosbergs būtu nodzinis Fetelu ar vienādām riepām vienos vārtos.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:11, pirms 9 gadiem
Te jau daži safanojušies par dažiem posmiem no 20, kad Mercedes neuzvarēs... Lai jums interesants čempionāts

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:13, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es drīzāk teiktu, ka Raiko joprojām nav ticis vaļā no paraduma nokūpināt formulas dzinējus.

Ok! Varbūt, ka piespiedu apstāšanās pie sarkanā karoga arī nospēlēja savu lomu, bet atceroties kā savulaik Raiko svilināja Maku dzinējus, tad man ir pamats domāt, ka viņš joprojām to itin labi pieprot.
Tak tajā laikā nevis Kimim dega tie motori, bet tieši meršu motori dega. Un ne jau Kimi vainas pēc. Tie motori vnk nebija pietiekami izturīgi. Ja izturēja, tad vēsi varēja vinnēt MŠ, bet biežāk svila kā izturēja.

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:14, pirms 9 gadiem
Prieks par Haas, komandai, kas veidota no nulles tas ir milzu sasniegums.
Ar katru sacīksti arvien vairāk sāk simpatizēt Toro Roso boy band. Puikas ir jauni, karstasinīgi un talantīgi.

  +3 [+] [-]

, 2016-03-20 09:14, pirms 9 gadiem
Ferrari buus labi

  -4 [+] [-]

, 2016-03-20 09:14, pirms 9 gadiem
playthegame rakstīja: Ivars savā stilā
Būtu pārslēdzies no īstajiem klauniem RTL uz Sky un būtu dzirdējis gana loģisku izskaidrojumu - priekšā braucošajam nedeg bremzēšanas gaisma.
Arī pēc Gutjeresa sejas izteiksmes varēja nolasīt vainas apziņu par pārāk strauju bremzēšanu.

Jā, sliktam dejotājam vienmēr olas traucē.
Es saprastu, ja Alonso F1 brauktu 1-2 sezonas, bet ar viņa pieredzi un rēķinoties, ka viņš Melburnas trasē brauc jau n-to reizi, tad šāds skaidrojums ir vairāk kā smieklīgs. Tā bija Alonso stulba kļūda, un nekas vairāk.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:16, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Rosbergs būtu nodzinis Fetelu ar vienādām riepām vienos vārtos.
Labi ka Tu pats tam tici.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:16, pirms 9 gadiem
Palmers arī labi brauc

  +5 [+] [-]

, 2016-03-20 09:16, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja:
Jā, sliktam dejotājam vienmēr olas traucē.
Es saprastu, ja Alonso F1 brauktu 1-2 sezonas, bet ar viņa pieredzi un rēķinoties, ka viņš Melburnas trasē brauc jau n-to reizi, tad šāds skaidrojums ir vairāk kā smieklīgs. Tā bija Alonso stulba kļūda, un nekas vairāk.
Viszinis Ivars
Ej un noreaģē, kad tev braucot ar ātrumu 250 km/h pēkšņi kāds samazina ātrumu tur, kur to parasti nedara.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:17, pirms 9 gadiem
Rosbergs uzvareja pelniti...Hass ari malaci...Nu sacikste bija skatama...Un labi ka bus vecais kvalifikacijas formats...Bet no Ferarri jauzmanas...bus intresanti...

  -3 [+] [-]

, 2016-03-20 09:19, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak tajā laikā nevis Kimim dega tie motori, bet tieši meršu motori dega. Un ne jau Kimi vainas pēc. Tie motori vnk nebija pietiekami izturīgi. Ja izturēja, tad vēsi varēja vinnēt MŠ, bet biežāk svila kā izturēja.
Nestāsti pasaciņas! Kaut kā viņa komandas biedriem tie motori nesvila, bet nabaga Raiko ražotāji vienmēr piegādāja tos nekvalitatīvs dzinējus.
Par to tika gana daudz diskutēts un rakstīts, ka tieši Raiko braukšanas maniere liek dzinējiem nokūpēt, un nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2016-03-20 09:20, pirms 9 gadiem
Raiko iet uz maksimumu,viņu neinteresē otrās vietas!

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:21, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Labi ka Tu pats tam tici.
Pasaki kaut vienu argumentu pēc vakardienas Q, kāpēc lai neticētu?

  -3 [+] [-]

, 2016-03-20 09:22, pirms 9 gadiem
playthegame rakstīja: Viszinis Ivars
Ej un noreaģē, kad tev braucot ar ātrumu 250 km/h pēkšņi kāds samazina ātrumu tur, kur to parasti nedara.
Protams,protams!
Tu jau vari klārēt ko gribi, bet es sekojot F1 vairāk kā 30 gadus arī šo to zinu par šo sporta veidu.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-20 09:23, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Protams,protams!
Tu jau vari klārēt ko gribi, bet es sekojot F1 vairāk kā 30 gadus arī šo to zinu par šo sporta veidu.
Atvaino, tas ir tavs pretarguments ?
Tu jau nu noteikti Alonso vietā būtu izvairījies no avārijas, ne?
Bet kā Tu teiktu - ''Klauns Alonso speciāli ietriecās''
Čalim gribējās asas izjūtas..

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:23, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Protams,protams!
Tu jau vari klārēt ko gribi, bet es sekojot F1 vairāk kā 30 gadus arī šo to zinu par šo sporta veidu.
Tu sorīt esi kaut ko sapīpējies? Runā pilnīgu sviestu.

  +3 [+] [-]

, 2016-03-20 09:24, pirms 9 gadiem
BayernM rakstīja: Atvaino, tas ir tavs pretarguments ?
Tu jau nu noteikti Alonso vietā būtu izvairījies no avārijas, ne?
Viņš Alonso vietā būtu ne tikai izvairījies no avārijas, bet arī spējis uzvarēt sacīkstē

  -2 [+] [-]

, 2016-03-20 09:24, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pasaki kaut vienu argumentu pēc vakardienas Q, kāpēc lai neticētu?
Vakar Q neskatījos, un tāpēc man nav ko teikt par to, bet tas ka šis Q formāts jau nākošajā gonkā nebūs liecina par to, ka uz tiem vakardienas rezultātiem var neiespringt.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:27, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vakar Q neskatījos, un tāpēc man nav ko teikt par to, bet tas ka šis Q formāts jau nākošajā gonkā nebūs liecina par to, ka uz tiem vakardienas rezultātiem var neiespringt.
Piektdien 19:00 Virslīga: Liepājas metalurgs -...

Kūla deg!

  +1 [+] [-]

, 2016-03-20 09:28, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Protams,protams!
Tu jau vari klārēt ko gribi, bet es sekojot F1 vairāk kā 30 gadus arī šo to zinu par šo sporta veidu.
Hmm, nu nu, vecīt, pastāsti mums visiem, kur tu vēroji F1 1985.g sezonu?
1 2 68 komentāri