Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Menedžeris: "Raikonens varētu startēt arī 2018. gadā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Menedžeris: "Raikonens varētu startēt arī 2018. gadā"
Kimi Raikonens
Foto: AFP/Scanpix

Kimi Raikonens, kurš nesen pagarināja līgumu ar "Ferrari" komandu uz 2017. gadu, varētu turpināt startēt arī 2018. gada F1 sezonā, uzskata sportista menedžeris Stīvs Robertsons.

Ilgi klīda runas, ka Raikonenu jau nākamgad varētu nomainīt kāds cits sportists, taču komanda izlēma, ka soms ir gana labi sevi pierādījis, lai būtu pelnījis tikt pie līguma pagarinājuma. Robertsons uzskata, ka, iespējams, arī 2018. gadā Raikonens turpinās startēt "Ferrari".

"Vai viņš pats gribētu startēt arī aiznākošgad? Mans viedoklis ir tāds, ka, ja viņš būs tikpat motivēts kā šobrīd, tad jā," saka Robertsons. "Pēc tam jāskatās, ko izlems komanda. Tāds pilots kā Kimi šeit ir tikai viena iemesla dēļ - viņš mīl motoru sportu, viņš mīl Formulu 1. Nav neviens cita iemesla, kāpēc viņš brauktu sacīkstēs."

Pēc atgriešanās "Ferrari" sastāvā Raikonens nav guvis nevienu uzvaru un iepriekšējās sezonās arī pjedestāli bijuši pavisam reti, taču šogad soma sniegums ir krietni uzlabojies, kļuvis stabilāks. Raikonens kopvērtējumā pašlaik ir priekšā komandas biedram Sebastianam Fetelam - viņa kontā 106 punkti, par astoņiem vairāk nekā vācietim.

"Viņš ir pilnībā motivēts," uzskata Robertsons. "Viņš to ir teicis gan publiski, gan man, un to var redzēt. Es šo puisi zinu daudzus gadus, un man viņš šķiet tikpat motivēts kā tolaik, kad bija jauns puika. Mani priecē, ka Kimi ir līgums uz nākamo gadu, un viņš zina, kur brauks nākošgad. Tas noņem spriedzi no viņa pleciem, un vasaras pārtraukums viņam varēs būs daudz jaukāks, jo viņš ir dabūjis to, ko gribēja."

Robertsons atzīst, ka Raikonens ir daudz apmierinātāks ar "Ferrari" 2016. gada modeli nekā iepriekšējām mašīnām, kas devis labākus rezultātus: "Tagad viņš ir daudz apmierinātāks ar savu mašīnu nekā iepriekš. Kimi ir ļoti prasīgs pret mašīnas priekšējo daļu, un šajā ziņā šis modelis viņam patīk daudz labāk nekā iepriekšējie. Ja paskatāmies un salīdzinām, kur viņš ir šobrīd un, kur ap šo laiku izcīnīto punktu ziņā bija pirms gada, tad tas ir skaidri redzams. Galu galā visvairāk informācijas ir komandai, vairāk nekā citiem. "

Izmantotie resursi:
F1Today.net - Formula 1 news

     [+] [-]

, 2016-07-19 19:16, pirms 8 gadiem
novelu vinjam kaut 1 uzvaru vel izcinit ,un ari Alonso ar Mclaren 2017 gada

  +1 [+] [-]

, 2016-07-19 21:27, pirms 8 gadiem
comon88 rakstīja: novelu vinjam kaut 1 uzvaru vel izcinit ,un ari Alonso ar Mclaren 2017 gada
BEIDZ VIBRĒT...Alonso toč MB 2017g. nebrauks

  +1 [+] [-]

, 2016-07-19 21:29, pirms 8 gadiem
otra lieta...Kimii liigumu ar Ferrarii vairaak vai mazaak ir dabuujis pateicoties Vettelam

     [+] [-]

, 2016-07-19 23:08, pirms 8 gadiem
fans81 rakstīja: otra lieta...Kimii liigumu ar Ferrarii vairaak vai mazaak ir dabuujis pateicoties Vettelam
kjipa labi draugi ?