Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Šis gads diktēs manas F1 karjeras nākotni"

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress: "Šis gads diktēs manas F1 karjeras nākotni"
Foto: REUTERS/Scanpix

F1 komandas "Force India" piloti Serhio Peress un Estebans Okons jau nākamgad varētu iekļūt kādā no vadošajām vienībām, tomēr, lai tas notiktu, šosezon viņiem jāparāda savs labākais sniegums. Abi sportisti atzīst, ka 2018. gads viņu karjerās būs, iespējams, līdz šim nozīmīgākais.

Peress jau iepriekš bijis saistīts ar iespējamo pāriešanu uz "Ferrari" vai "Renault", tomēr pagaidām tas vēl nav noticis. Šī gada izskaņā parādīsies brīvas vietas arī "Mercedes" un "Red Bull" komandās.

"Šis gads pavisam noteikti noteiks manas turpmākās karjeras virzību, nākamos gadus," atzīst Peress. "Šis būs interesants gads, lai saprastu, kas būs pieejams nākotnē, kad pavisam noteikti gribu braukt ar labāko pieejamo mašīnu."

Viņa komandas biedra Okona mērķis ir kļūt par "Mercedes" komandas pilotu, jo tieši šai rūpnīcai ar viņu jau šobrīd ir līgums.

"Domāju, ka šis būs viens no svarīgākajiem gadiem manā karjerā," atzīst Okons. "Pagājušajā gadā daudz ko apguvu un šogad daudzi no manis gaida, lai parādu, ko tas ir devis. Tas ir normāli, un mani bosi to gaida. Manu karjeru vada "Mercedes" rūpnīca, tādēļ viņi ir nosprauduši man šim gadam dažus mērķus. Ja parādīšu sevi no spēcīgākās puses, vienmēr pavērsies iespējas, taču tagad jākoncentrējas darbam "Force India" komandā."

Pagājušajā gadā "Force India" ieguva ceturto vietu komandu ieskaitē, taču prognozējams, ka šosezon tai spēcīgu konkurenci varētu sastādīt tādas komandas kā "McLaren" un "Renault", iespējams arī "Toro Rosso" un "Haas".

Izmantotie resursi:
crash.net