Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Di Montedzemolo noliedz izskanējušās ziņas par Šūmahera veselību

Juris Grīns
Juris Grīns

Di Montedzemolo noliedz izskanējušās ziņas par Šūmahera veselību
Luka di Montedzemolo
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pasaules presē pēdējās nedēļas laikā parādījušās ziņas, ka septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis ir uzlabojies. Izrādījies, ka šī informācija tomēr nav pilnībā patiesa.

Vairāki starptautiski pazīstami mediji, atsaucoties uz "Ecunemical News", citēja bijuši "Ferrari" prezidentu Luku di Montedzemolo, kurš apgalvoja, ka 2013. gada decembrī smagu galvas traumu guvušais Šūmahers beidzot spējīgs reaģēt uz apkārt notiekošo.

"Esmu priecīgs, zinot, ka viņš spēj reaģēt," izteicies Di Montedzemolo.

Tiesa, spāņu izdevumam "El Mundo Deportivo" izdevies ieviest vairāk skaidrības. Izrādās, ka šādus vārdus Di Montedzemolo teicis, taču tas noticis jau pirms kāda laika.

"Tas nav nekas jauns, es to teicu šī gada maijā," viņš paskaidro.

Jau vairākus mēnešus nav oficiālu paziņojumu par izmaiņām Mihaela Šūmahera veselības stāvoklī, turklāt tiek cītīgi sargāta sportista ģimenes privātā dzīve, kas ievērojami ierobežo arī dažādu baumu rašanos.

Arī vācu izdevums "Bild", kas cītīgi seko Šūmahera grūtākajam periodam dzīvē, raksta, ka attiecībā uz sportista veselību pēdējā laikā "nekas būtiski nav mainījies".

Tikmēr Mihaela Šūmahera dēls Miks turpina savu otro sezonu formulu sacīkstēs, kas pagaidām padevusies ļoti veiksmīga. 17 gadus vecais Miks Šūmahers kopvērtējumā ieņem otro vietu gan Vācijas, gan Itālijas Formula 4 čempionātos.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

  -1 [+] [-]

, 2016-08-18 13:37, pirms 8 gadiem
Turas,tev vel buus jaskatas,kaa tavs dels pec paris gadiem jaas visus lauka ieks f1