Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Manor F1'' nosauc otro pilotu, zināmi visu komandu braucēji

''Manor F1'' nosauc otro pilotu, zināmi visu komandu braucēji
Rio Harjanto
www.formula1.com

Šorīt noskaidrojies, ka ''Manor F1'' komandā līdzās Paskālam Verleinam brauks pilots no Indonēzijas – 23 gadus vecais Rio Harjanto.

Jau ziņojām, ka nesen līdzšinējais "Mercedes" F1 komandas rezervists Paskāls Verleins panāca vienošanos ar "Manor" komandu par startēšanu tās vienībā šosezon.

Tikmēr ceturtdien noskaidrojās, ka viņa komandas biedrs būs Harjanto, kurš saņēmis atbalstu no Indonēzijas valdības. Arī šis pilots līgumu ar komandu noslēdzis uz vienu sezonu. Līdz ar to Harjanto kļūs par pirmo Indonēzijas pilotu F1. Pēdējās četras sezonas Harjanto startēja GP2, kur labākā sezona viņam bija pēdējā, kur sportists izcīnīja trīs uzvaras, bet sezonas kopvērtējumā viņam 4.vieta.

''''Manor Racing'' ir komanda ar aizraujošu vīziju un ambicioziem plāniem. Viņi ir sagatavojuši lielisku komplektu, tāpēc nevaru sagaidīt, kad varēšu sākt braukt. Melburnas posms būs ļoti īpašs moments gan man, gan manai valstij, atbalstītājiem un faniem. Gribu pateikties visiem, kuri ir bijuši kopā ar mani šo laiku. 2016.gads ir iespēja pateikties par izrādīto uzticību un prezentēt Āziju F1,'' saka Rio Harjanto.

Līdz ar to šobrīd zināmi visu 11 komandu braucēji.

Nākamajā nedēļā Barselonā sāksies F1 testi.

2016. gada F1 komandu sastāvi:

KomandaPiloti
MercedesLewis Hamilton - Nico Rosberg
FerrariSebastian Vettel - Kimi Raikkonen
WilliamsValtteri Bottas - Felipe Massa
Red BullDaniil Kvyat - Daniel Ricciardo
Force IndiaSergio Perez - Nico Hulkenberg
RenaultKevin Magnussen - Jolyon Palmer
Toro RossoMax Verstappen - Carlos Sainz
SauberFelipe Nasr - Marcus Ericsson
McLarenFernando Alonso - Jenson Button
ManorPascal Wehrlein - Rio Haryanto
HaasRomain Grosjean - Esteban Gutierrez

Izmantotie resursi:
Autosport.com.ru - Новости мирового и...
Formula 1®

  -1 [+] [-]

, 2016-02-18 15:21, pirms 9 gadiem
Tas "valdības atbalsts" ir no valsts gāzes un naftas kompānijas. Šausmīgi nepatīk, ka lielāka nozīme F1 šodien ir naudai, ne talantam.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 15:33, pirms 9 gadiem
Vilis15 rakstīja: Tas "valdības atbalsts" ir no valsts gāzes un naftas kompānijas. Šausmīgi nepatīk, ka lielāka nozīme F1 šodien ir naudai, ne talantam.
F1 jau pāris gadus ir miris

     [+] [-]

, 2016-02-18 15:34, pirms 9 gadiem
Cerēju, ka Stīvens dabūs vietu, bet Harjanto piķis darīja savu un priekš tik mazas komandas kāda ir Manor piķis ir ļoti noderīgs.
Tai pat laikā nevar teikt, ka Harjanto tik piķa dēļ paņēma. Ļoti laba iepriekšējā sezona iekš GP2, lai gan sezonas otrā puse nebija diez ko spīdoša

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 15:36, pirms 9 gadiem
Vilis15 rakstīja: Tas "valdības atbalsts" ir no valsts gāzes un naftas kompānijas. Šausmīgi nepatīk, ka lielāka nozīme F1 šodien ir naudai, ne talantam.
Mazajām komandām vienmēr nauda nosaka pilotu izvēli, tā tas ir bijis vienmēr, protams, mūsdienās summas ir ļoti milzīgas ka šo faktu nevar nepamanīt. Agrāk pietika ar pāris tūkstošiem, bet mūsdienās tie jau ir miljoni

     [+] [-]

, 2016-02-18 15:53, pirms 9 gadiem
Šādiem pilotiem astes gala komandas ir labs (principā vienīgais) veids kā ienākt F1, bet tādiem pilotiem (ar savu daļu talanta) kā Verleins startēšana šādās komandās ir gana liels risks tālāk arī nekur netikt.

     [+] [-]

, 2016-02-18 16:00, pirms 9 gadiem
playthegame rakstīja: Šādiem pilotiem astes gala komandas ir labs (principā vienīgais) veids kā ienākt F1, bet tādiem pilotiem (ar savu daļu talanta) kā Verleins startēšana šādās komandās ir gana liels risks tālāk arī nekur netikt.
Piekrītu par Harjanto
Kas attiecas uz Verleinu, tad Mercedes pareizi dara ka liek Verleinu vājākā komandā. Līdzīgi bija ar Rikardo. Red Bull viņu iedeva HRT ar mērķi lai pabraukā, pierod pie F1, jo droša vieta Toro Rosso viņam garantēta.
Protams, Verleinam nav droša vieta uz 2017. gadu, bet ja Mercedes ar viņu rēķinās ilgtermiņā, tad 2017. gadā Paskāls brauks Force India sastāvā, kur jau tiešām Mercedes sāks pievērst uzmanību viņa progresam un rezultātiem

     [+] [-]

, 2016-02-18 17:30, pirms 9 gadiem
Domā kad Force India kļūs par Mercedes fārmklubu(komandu), tik tāpēc kad brauc ar Mercedes dzinējiem?

     [+] [-]

, 2016-02-18 18:31, pirms 9 gadiem
Džerijs5 rakstīja: Domā kad Force India kļūs par Mercedes fārmklubu(komandu), tik tāpēc kad brauc ar Mercedes dzinējiem?
Ja Aston Martin pārņems Force India, tad sadarbība noteikti kļūs tuvāka