Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" rezervists Magnusens piedzīvojis negadījumu ar velosipēdu

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" rezervists Magnusens piedzīvojis negadījumu ar velosipēdu
Kevins Magnusens
Foto: Digitale/Scanpix

Formula 1 komandas "McLaren" bijušais pilots un tagadējais rezervists Kevins Magnusens kritis no velosipēda un lauzis roku. Tikmēr aizkulisēs tiek baumots par sportista nākotni.

"Kevins pēdējo nedēļu un mēnešu laikā aktīvi trenējās uz velosipēda, bet kādudien diemžēl neveiksmīgi nokrita," apstiprina "McLaren" preses pārstāvis. "Viņš guvis nelielu kreisās rokas lūzumu, bet nākamo trīs nedēļu laikā varētu pilnībā atveseļoties."

Magnusens jau apstiprinājis, ka neieradīsies uz šonedēļ Singapūrā gaidāmo F1 pasaules čempionāta posmu, lai gan parasti seko līdzi komandai uz visām sacīkstēm, gadījumā, ja nāktos aizstāt Fernando Alonso vai Džensonu Batonu.

Lai gan uz Singapūru dosies komandas testpilots Stofels Vandūrns, "McLaren" apstiprina, ka šajā posmā tai nebūs rezerves pilota. "Stofels Singapūrā ieradīsies, lai veiktu mediju darbu Beļģijas televīzijā, par ko jau pirms daudzām nedēļām tika noslēgta vienošanās," saka "McLaren" pārstāvis.

"Komandai Singapūrā nebūs oficiāla rezerves pilota, lai gan Stofels, protams, viesosies pie "McLaren" un palīdzēs mums, ja tas būs nepieciešams."

Jāpiemin, ka Kevins Magnusens ir viens no pretendentiem uz vietu F1 komandā "Haas", kas čempionātā debitēs nākamgad. "McLaren" komanda izteikusi gatavību atbrīvot dāni no saistībām, ja viņš vēlēsies 2016. gadu pavadīt kādas citas vienības sastāvā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com - F1 News, NASCAR Racing, MotoGP