Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Formula 1" konstatēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi

Rolands Eliņš

"Formula 1" konstatēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Autosacīkšu seriāla „Formula 1” preses dienests paziņojis, ka iepriekšējās septiņās dienās organizācijā veikti gandrīz pieci tūkstoši Covid-19 testu un konstatēti divi inficēšanās gadījumi.

„F1 šodien var apstiprināt, ka laika posmā no desmitā jūlija līdz 16. jūlijam F1 pilotiem, komandu pārstāvjiem un personālam tika veikti 4997 Covid-19 testi,” ziņo F1 preses dienests. „Veiktajos testos atklājās divi pozitīvi Covid-19 testi.”

F1 norāda, ka abas personas nebija sezonas pirmajos posmos Austrijā un šobrīd ir izolēti no ikdienas darba. Tāpat ir apzināti viņu tuvākie kontakti, kuri arī šobrīd atrodas pašizolācijā. F1 sniedz šo informāciju, lai nodrošinātu caurspīdīgumu par savu darbību ārkārtas apstākļos, taču norāda, ka nesniegs specifiskas detaļas par inficētajām personām un nenorādīs to pārstāvētās komandas. F1 sola ziņot par Covid-19 testiem katru piektdienu.

Šie ir divi pirmie inficēšanās gadījumi „Formula 1”, kuri apstiprināti publiski kopš marta, kad Covid-19 tika konstatēts „McLaren” komandā. „Formula 1” nākamais posms paredzēts šajā nedēļas nogalē Ungārijā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/F1Media/status/...