Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" F1 komanda atklāj jauno krāsojumu

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

"Red Bull" F1 komanda atklāj jauno krāsojumu
Jaunais "Red Bull Racing" krāsojums
Foto: http://www.twitter.com/ScarbsF1

Trešdien, Londonā tika prezentēts "Red Bull" pirmās formulas komandas krāsojums 2016. gada mašīnai.

Četrkārtējā F1 konstruktoru kausa ieguvēja "Red Bull Racing" atklājusi krāsojumu, ar kādu šīs sezonas modelis "RB12" būs redzams trasē 2016. gada garumā.

Miltonkeinā, Lielbritānijā bāzētā komanda izvēlējusies tumšāk zilu krāsu nekā iepriekšējos gados, taču formulas sānos vēljoprojām skaidri saskatāmi "Red Bull" enerģijas dzērienu kompānijas logo.

Uz mašīnas sānu pontoniem, "Infiniti" logo ticis aizstāts ar "Red Bull" uzrakstu, jo iepriekšējās sezonas beigās sadarbība ar japāņu autoražotāju tika pārtraukta.

"Jaunais krāsojums izskatās lieliski," stāsta komandas pilots Daniels Rikjardo. "Priekš mums kā braucējiem, svarīgāk ir kā tā formula uzvedīsies trasē, bet kamēr tā izskatās labi, arī tas ir svarīgi."

Arī šogad "Red Bull" komanda tiks apgādāta ar "Renault" dzinējiem, taču tie tiks saukti sponsora "TAG Heuer" vārdā. Šosezon "Red Bull" formulas turpinās pilotēt austrālis Daniels Rikjardo, un krievs Daņila Kvjats. Pirmā reize trasē jaunajam "RB12" modelim paredzēta pirmdien, kad Barselonas trasē sāksies pirmie pirms sezonas testi.

Jāatgādina, ka prezentācijā izmantotā formula nebūs tā pati, kas tiks izmantota jau Barselonas testos, jo šodien prezentēts tika tikai krāsojums.

Nākamā no komandām, kas atrādīs savu jauno krāsojumu, un arī pašu formulu, būs "Ferrari", kas to darīs piektdien.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-17 21:03, pirms 9 gadiem
Tāds pats kā vienmēr, jokes on you.

     [+] [-]

, 2016-02-18 08:56, pirms 9 gadiem
skārdene paliek skārdene