Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Formula 1 ne tuvu nav garlaicīga"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Formula 1 ne tuvu nav garlaicīga"
Lūiss Hamiltons
Foto: ekrānšāviņš

Trīskārtējais F1 čempions Lūiss Hamiltons kritizējis Bernijs Eklstouna izteikumus par to, ka sacīkstes pēdējās sezonās kļuvušas pārāk garlaicīgas. Lai gan uz tās rēķina Eklstouns nopelna lielu naudu, viņš arī nebaidās kritizēt Formulu 1.

"Mercedes" komandas piloti šogad uzvarēja 16 posmos no 19, kamēr "Ferrari" pirmo vietu spēja gūt vien trīs sacīkstēs. Eklstouns paudis viedokli, ka tādejādi iznākums ir pārāk paredzams un tas sacensības padara garlaicīgas. Tomēr Hamiltons, desmit posmu uzvarētājs šajā sezonā, domā savādāk.

"Kāpēc viņam bija garlaicīgi?" intervijā Ķīnas ziņu aģentūrai "Xinhua" saka Hamiltons. "Es nepavisam nebiju nogarlaikojies. Protams, viņam kaut kas ir jāsaka, taču, ja viņam šobrīd ir garlaicīgi, tad tā jau bijis daudzus gadus. Acīm redzot, viņam bija garlaicīgi, kad vadībā bija "Ferrari", kad līderi bija "Renault" un, kad spēcīgākā komanda bija "McLaren". Mēs esam uzvarējuši tikai divas sezonas pēc kārtas, nevis četras vai piecas. Domāju, ka Formula 1 ne tuvu nav garlaicīga. Tā sacīt kā viņš, tas nav pats pozitīvākais, ko var izdarīt."

Kamēr Hamiltons bija ceļā uz trešo titulu, visu laiku ārpus trases viņš nepavadīja atpūšoties vai trenējoties, bet arī īstenoja vienu no saviem hobijiem - muzicēšanu. Ilgas stundas brits šogad strādājis ierakstu stundijā un drīzumā laidīs klajā savu pirmo mūzikas albumu.

Tikmēr kāda TV raidījuma laikā, kur par autosportistiem šķietami neraksturīgo nodarbi sportists pastāstīja vairāk, viņš arī ļāvis gūt pirmos iespaidus par paša radīto daiļradi, ļaujot paklausīties fragmentus no savām dziesmām "J'Adore" un "Lookin' at You".

"Šādi es varu būt es pats," nodarbošanos ar mūzikas lietām komentē talantīgais autosportists. "Arī es varu būt ievainojams. Šādi varu parādīt sevi no tās puses, kādu cilvēki mani parasti neredz. Nebiju domājis, ka kādreiz cilvēki mani klausīsies, tāpēc vēlos dalīties ar šīm dziesmām. Gribu, lai tās dzird mani fani un vēlos zināt, ko viņi par to domā."

Lūiss Hamiltons mūziķa lomā: Hear Lewis Hamilton's first songs - CBS News

Izmantotie resursi:
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...

     [+] [-]

, 2015-12-16 08:57, pirms 9 gadiem
Affe.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-16 09:17, pirms 9 gadiem
Formulaam jaieviesh vienadas mashinas ... Un tad,lai uzvar stiprakie piloti! Vot,tad butu,zajibis super saciikstes!!!

  +5 [+] [-]

, 2015-12-16 09:34, pirms 9 gadiem
arkas18 rakstīja: Formulaam jaieviesh vienadas mashinas ... Un tad,lai uzvar stiprakie piloti! Vot,tad butu,zajibis super saciikstes!!!
Tādi formulu čempionāti jau eksistē, kas tev liedz tos skatīties?

     [+] [-]

, 2015-12-16 09:37, pirms 9 gadiem
Diezin ko ''jaunais mūziķis'' teiktu, ja nāktos vairāk baudīt zaudējumu nekā uzvaras garšu.

     [+] [-]

, 2015-12-16 09:46, pirms 9 gadiem
ja pats brauc tad nav garlaicīgi- paspaidi podziņas un lūri uz pa malām stāvošos skuķus

  +1 [+] [-]

, 2015-12-16 10:07, pirms 9 gadiem
Kopš Edijs Ērvins pameta formulu- vairs neskatos, jo tur nav ko redzēt...
Formula bija laba toreiz, jo tad bija izcili "underdogi", kas varēja nokost "lielos"...

Ko pats Ērvins saka- Pats neskatās, bet uzskata, ka bērni var skatīties

  -1 [+] [-]

, 2015-12-16 11:44, pirms 9 gadiem
Būtu interesanti sasēdināt visus trases malā vienādos sēdekļos, katram monitoru priekšā, un uz pulti vadīt formulu.
Lielas starpības ar pēdējiem 15 gadiem nav, tieši TV un interneta attīstība ir ļāvusi panākt un pat apsteigt reālos pilotus.

p.s. bija tests, kurš ātrāks - pilots vai datorfrīks. 2:1 uzvarēja datorfrīks sēžot tumšā istabā un ar ps pulti vadot reālu mašīnu.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-16 14:50, pirms 9 gadiem
archdevil rakstīja: Būtu interesanti sasēdināt visus trases malā vienādos sēdekļos, katram monitoru priekšā, un uz pulti vadīt formulu.
Lielas starpības ar pēdējiem 15 gadiem nav, tieši TV un interneta attīstība ir ļāvusi panākt un pat apsteigt reālos pilotus.

p.s. bija tests, kurš ātrāks - pilots vai datorfrīks. 2:1 uzvarēja datorfrīks sēžot tumšā istabā un ar ps pulti vadot reālu mašīnu.
Lai tas datorfrīks pamēģina visus G spiedienu noturēt un tad var runāt

Diez vai viņš tajā tumšajā istabā zaudēja kādu kilogramu, ja vien nenolika vienu brūno lāci.

     [+] [-]

, 2015-12-17 22:06, pirms 9 gadiem
arkas18 rakstīja: Formulaam jaieviesh vienadas mashinas ... Un tad,lai uzvar stiprakie piloti! Vot,tad butu,zajibis super saciikstes!!!
Un ja tad uzvarētu atkal viens pilots, jo būtu meistarīgāks, ko tad? Atkal neinteresanti būtu Reti kad ir bijis kad cīnās uzreiz 3 vai vairāk komandas par titulu, parasti ir divas, pēdējos gados viena. Kas pārējiem neliedz attīstīt mašīnu, labi, viens arguments ir - nauda!