Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Atklāšanas ceremonijā stāvēju un jutos kā klauns"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Atklāšanas ceremonijā stāvēju un jutos kā klauns"
Foto: Motorsport.com

Jau iepriekš Makss Verstapens negatīvi izteicies par Lasvegasas F1 posma nedēļas nogali, kur īpašs uzsvars likts uz šovu skatītājiem. Tagad jau noslēgusies sacensību atklāšanas ceremonija un "Red Bull" pilotam atkal ir ko teikt.

Atklāšanas ceremonijā bija gan dronu šovs, gan dažādu pasaulslavenu mūziķu priekšnesumi. Tāpat pitstopu zonā bija izvietotas milzīgas "kastes", no kurām parādījās visu desmit F1 komandu piloti un tika iepazīstināti skatītāju pūlim.

Vēlāk luksusa viesnīcā notika VIP pasākums, uz kuru F1 čempionāta vadītājs Stefano Domenikali bija prasījis ierasties arī visiem pilotiem. Verstapens nebija starp viesiem un neslēpj, ka līdz šim Lasvegasā redzētais viņu nebūt nesajūsmina.

"Manis dēļ šīs visas lietas varētu izlaist," jautāts par atklāšanas ceremoniju, sacīja trīskārtējais F1 čempions. "Es nerunāju par dziedātājiem. Tu vienkārši stāvi tur un izskaties pēc klauna."

Lasvegasas GP atklāšanas ceremonijas video: https://www.youtube.com/watch?v=CNn...

Vaicāts par to, kādā pakāpē Lasvegasas GP nedēļas nogale ir šovs, holandiešu pilots atzina: "99 procenti šovs un 1 procents sporta. Man tas viss nesagādā pārāk daudz emociju, ja godīgi. Man vienmēr patīk koncentrēties uz sportiskā snieguma pusi. Man nepatīk lietas, kas ir ap to. Es zinu, ka, protams, dažās vietās šīs lietas ir daļa no visa, bet, teiksim tā, tas nav manās interesēs."

Verstapens gan atzina, ka labi saprot F1 komerciālo īpašnieku "Liberty Media" centienus strādāt šajā virzienā.

"Uz to var paskatīties no divām pusēm," viņš saka. "No biznesa puses un no sportiskās puses. Tāpēc es viņu pusi, protams, saprotu. Bet es paužu savu nostāju par sportisko pusi. Mēs neesam čempionāta līdzīpašnieki, tāpēc mums vienkārši jāsamierinās. Viņi izlemj, kas jādara. Ja man piederētu čempionāts, es darītu tāpat un neklausītos, ko saka piloti. Ja tā būtu, tad tas būtu mans čempionāts, un es darītu, kā gribētu. Mans mērķis nav kaut ko mainīt. Bet, ja jūs man uzdodat šādu jautājumu un es jūtu, ka gribu atbildēt, tad godīgā veidā atbildu."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

  -4 [+] [-]

, 2023-11-16 22:42, pirms 7 mēnešiem
Kāda sportiskā puse? Pabrauktu jebkurā citā komandā- saprastu kas ir sports un cīnīšanās! Te iesēdies superātrā bolīdā un nostūrē līdz finišam.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-16 23:35, pirms 7 mēnešiem
kinasstulbais rakstīja: Kāda sportiskā puse? Pabrauktu jebkurā citā komandā- saprastu kas ir sports un cīnīšanās! Te iesēdies superātrā bolīdā un nostūrē līdz finišam.
Niks tev atbilstošs

  +1 [+] [-]

, 2023-11-16 23:49, pirms 7 mēnešiem
kinasstulbais rakstīja: Kāda sportiskā puse? Pabrauktu jebkurā citā komandā- saprastu kas ir sports un cīnīšanās! Te iesēdies superātrā bolīdā un nostūrē līdz finišam.
jā, iekāptu citā formulā, apli brauktu 0.5 sec ātrāk par komandas biedru un atkal tiktu labākajā formulā un Tev būtu ko teikt.. tādi piloti vienmēr nonāk līdz labākajai

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 00:00, pirms 7 mēnešiem
Ar Ferrari viņš trīs čempiona titulus neizcīnītu tas ir fakts, bet vai RedBull bez viņa varētu dabūt divus konstruktora kausus?

     [+] [-]

, 2023-11-17 00:09, pirms 7 mēnešiem
edgefall23 rakstīja: Ar Ferrari viņš trīs čempiona titulus neizcīnītu tas ir fakts, bet vai RedBull bez viņa varētu dabūt divus konstruktora kausus?
protams ka neizcīnītu, Makss jau no pirmās gonkas savā karjerā ģērba ārā savus komandas biedrus, viņš ir naturāls talants, kurš nebaidās, māk apdzīt, mācijies no savām jaunības kļūdām un ir nobriedis dominēt, es jau tagad viņu vērtēju daudz augstāk kā Hamiltonu, kurš māk braukt tikai ar ātrāko mašīnu, no pole position līdz finišam pa priekšu un neko vairāk

     [+] [-]

, 2023-11-17 01:58, pirms 7 mēnešiem
Intereses péc noskatíjos atkláshanas parádi. Shkjiet visiem dalíbniekiem ir tieshi táds pat viedoklis.

Noskatoties 30 min atkláshanas cermoniju, nepamet doma, ka tribínes bija pustukshas, jo skatítájus parádíja vienu reizi. Un skatítáju ovácijas shova laiká bija mákslígi radítas.

     [+] [-]

, 2023-11-17 08:30, pirms 7 mēnešiem
Puspirdelis rakstīja: protams ka neizcīnītu, Makss jau no pirmās gonkas savā karjerā ģērba ārā savus komandas biedrus, viņš ir naturāls talants, kurš nebaidās, māk apdzīt, mācijies no savām jaunības kļūdām un ir nobriedis dominēt, es jau tagad viņu vērtēju daudz augstāk kā Hamiltonu, kurš māk braukt tikai ar ātrāko mašīnu, no pole position līdz finišam pa priekšu un neko vairāk
Es Verstapena meistarību vērtēju mazliet augstāk par Hamiltona spējām, tomēr kļūdaini uzskatīt, ka Hamiltons prot braukt tikai no pole position. Ir uzvaras arī ne no pirmās rindas, kā ari bijušas reizes, kad no beigām spējis aizcīnīties līdz pjedestālam, izteikti prasmīgāk to paveoot salīdzinot ar komandas biedriem Rosbergu vai Botasu. Jebkurā parametrā Hamiltons ir viens no labākajiem, īpaši jāizceļ prasmes izvilkt riepu "dzīvi".