Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa startēs DTM, WEC vai Formula E čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Masa startēs DTM, WEC vai Formula E čempionātā
Felipe Masa
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Brazīliešu autosportists Felipe Masa pēc aiziešanas no Formulas 1 negatavojas atteikties no sacīkstēm - sportists paziņojis, ka arī nākošgad stāsies uz starta, nosaucot konkrētus čempionātus, starp kuriem izvēlēsies.

Par F1 karjeras beigšanu pēc sezonas beigām Masa paziņoja Itālijas "Grand Prix" laikā. Dažas nedēļas vēlāk viņš apstiprinājis, ka negatavojas atgriezties Brazīlijā vai Ziemeļamerikā, bet gan paliks Eiropā. Šobrīd viņš apsver iespēju, kurā čempionātā turpināt autosportista karjeru, un varianti esot trīs.

"Es nestartēšu brazīliešu "Stock Car" vai amerikāņu "IndyCar" sacīkstēs," apstiprina Masa. "Tie varētu būt DTM, WEC vai Formula E čempionāti, visticamāk viens no šiem trim. Tomēr esmu atvērts nākotnei un iespējams daudz kas."

Sportists nenoliedz, ka jau šobrīd par viņu izrāda interesi dažādu čempionātu pārstāvji, taču viņš nevēloties sasteigt lēmumu.

"Protams, ar mani ir runājuši dažādi cilvēki," saka pašreizējais "Williams" komandas pilots. "Tomēr man ir nepieciešams laiks, lai izlemtu, kas ir labākais variants. Kā jau teicu, noteikti braukšu sacīkstēs, man tikai jāizdara pareizā izvēle, lai arī turpmāk man patiktu tas, ko daru, un būtu interesanti."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...