Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Nasrs pārsteigts par augsto rezultātu F1 debijā, sola panākumus nākotnē

Juris Grīns
Juris Grīns

Nasrs pārsteigts par augsto rezultātu F1 debijā, sola panākumus nākotnē
Felipe Nasrs
Foto: Sauber

F1 debitants Felipe Nasrs, izcīnījis piekto vietu savās pirmajās sacensībās, pateicas "Sauber" komandai par lielisko auto.

Pēc lieliska starta Nasrs pacēlās uz piekto vietu un šajā pozīcijā spēja finišēt. Kādu laiku viņam priekšā atradās Kimi Raikonens, kurš bija nobīdījis Nasru uz sesto vietu, tomēr soms vēlāk izstājās, kas brazīlietim ļāva atgūt vietu pirmajā pieciniekā.

Jautāts, vai finiša brīdī bija jāvalda asaras, Nasrs sacīja: "Protams. Tā bija unikāla sajūta. Nevarēju gribēt neko vairāk. Tas bija sapņa piepildījums, bet es gribu vēl. Es meklēšu iespējas kā sasniegt vēl vairāk."

Nasru pašu pārsteidzis tas, cik profesionāli viņš spējis nobraukt savu pirmo F1 sacīksti.

"Esmu pārsteigts, ka tik mierīgi spēju nobraukt no starta līdz finišam," stāsta brazīlietis. "Biju mierīgs pat tobrīd, kad stāvēju uz starta. Viss notika tā kā biju iztēlojies, kas tikai pierāda, cik labi komanda mani bija sagatavojusi."

Pirmajā līkumā Nasrs nedaudz sadūrās ar Raikonena pilotēto "Ferrari", kā arī Pastora Maldonado "Lotus" formulu. Maldonado saslīdēja un avarēja, bet Nasra mašīnai bojājumi nebija būtiski.

"Situācija pirmajā līkumā bija mulsinoša," atceras Nasrs. "Trīs mašīnas brauca viena otrai blakus un nebija iespēju izvairīties. Visiem mums tur vietas nepietika. Bija kontakts ar "Lotus" formulu, tomēr, par laimi, tas neradīja bojājumus mašīnai un sacīksti varēju turpināt. Pēc drošības mašīnas perioda beigām apdzinu vienu no "Toro Rosso" formulām, bet pēc tam priekšā bija tukša trase, tādēļ varēju koncentrēties uz riepu saglabāšanu un stratēģiju, kas nostrādāja kā plānots."

Nasrs pateicas komandai par lielisko auto, kas viņam tika iedots uz Austrālijas "Grand Prix".

"Manās rokās bija lieliska mašīna," secina Nasrs. "Ar šo auto es spēju noturēt aiz muguras "Red Bull" mašīnu. Stratēģija izdevās kā plānots, arī pitstops. Ar pēdējo riepu komplektu varēju pabraukt diezgan stabilā ātrumā un atkal izdevās noturēties priekšā "Red Bull" komandas formulai."

No šī gada F1 debitantiem Austrālijā punktos iekļuva arī Karloss Sainss, izcīnot devīto vietu.

Izmantotie resursi:
ESPN.co.uk - Sports news, Features, Statistics...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-16 20:33, pirms 10 gadiem
√Zaļknābis rakstīja: Sauber tie būs vienīgie punkti
Nu gan tu lej, Sauber šogad gūs ļoti daudz punktus

     [+] [-]

, 2015-03-16 22:37, pirms 10 gadiem
√Zaļknābis rakstīja: Sauber tie būs vienīgie punkti
Tevi arī taisījuši zaļknābji
Sauber bija 1 no trim komandām, kas spēja finišēt punktos, esmu pārliecināts, ka punktus viņi gūs 4 gonkās no 5.

     [+] [-]

, 2015-03-16 23:57, pirms 10 gadiem
Jautajums tik tads kur vini liks Ericssonu, jo Nasru nosedinat mala nedrigst, vinam ir lielaks potencials, ka ari vina sponsora krasa ir viss Sauber, ta ka ko izstums no sastava Van der Garde nav gruti uzminet, ja vien neradis kadu naudas kompensacijas variantu.

     [+] [-]

, 2015-03-17 01:51, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Jautajums tik tads kur vini liks Ericssonu, jo Nasru nosedinat mala nedrigst, vinam ir lielaks potencials, ka ari vina sponsora krasa ir viss Sauber, ta ka ko izstums no sastava Van der Garde nav gruti uzminet, ja vien neradis kadu naudas kompensacijas variantu.
Van Der Garde ticamākais, ka nebrauks. Izmaksās algu un notīsies. Jeb tev ir cita info?!?!

     [+] [-]

, 2015-03-17 10:31, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Jautajums tik tads kur vini liks Ericssonu, jo Nasru nosedinat mala nedrigst, vinam ir lielaks potencials, ka ari vina sponsora krasa ir viss Sauber, ta ka ko izstums no sastava Van der Garde nav gruti uzminet, ja vien neradis kadu naudas kompensacijas variantu.
Austrālijā jau Gīdo bija uzvilcis Ēriksona tērpu, tā ka jau tad bija skaidrs, ka vajadzības gadījumā Ēriksons tiks atsēdināts, bet domāju, ka līdz Malaizijai Sauber cer vienoties par kompensāciju

     [+] [-]

, 2015-03-17 12:54, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Van Der Garde ticamākais, ka nebrauks. Izmaksās algu un notīsies. Jeb tev ir cita info?!?!
Ja Sauber spess izmaksat kompensaciju tad jau nebrauks, tikai lieta tada, ka iespejams kompensaciju grib netikai vins, bet ari vina sponsori...

     [+] [-]

, 2015-03-18 07:55, pirms 10 gadiem
baiga gonka kurā puktus dabū gandrīz visi kas finišē