Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" piloti ātrākie Singapūras GP pirmajā treniņā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" piloti ātrākie Singapūras GP pirmajā treniņā
Šarls Leklērs. Foto: Scuderia Ferrari

"Ferrari" komandas braucēji Šarls Leklērs un Karloss Sainss bija ātrākie F1 sezonas 15. posma pirmajā treniņā Singapūras ielu trasē, kur trīs reizes uz braucamās daļas pamanījās izlīst ķirzakas.

Treniņa laikā tiesneši trīs reizes izkāra dzeltenos karogus ķirzaku dēļ, kas bija nokļuvušas trasē ap astoto un devīto līkumu. Pilotu gatavošanos Singapūras GP izcīņai gan tas būtiski nespēja ietekmēt.

Pēc visai sekmīgā posma Moncas trasē, "Ferrari" komanda labā formā sākusi arī šo nedēļas nogali. Leklērs pirmajā treniņsesijā bija 0.078 sekundes ātrāks par Sainsu, kamēr trešajā vietā ierindojās F1 čempionāta līderis Makss Verstapens.

Šonedēļ Verstapens mēģinās sasniegt jau 11. uzvaru pēc kārtas. "Red Bull" braucējs treniņā bija 0.126 sekundes lēnāks par Leklēru. Labākos laikus sportisti uzrādīja ar mīkstā sastāva riepām. Mazāk par 0.2 sekundēm līderim zaudēja arī Lando Noriss un Lūiss Hamiltons, bet tālāk sekoja Džordžs Rasels un Serhio Peress.

Otrā treniņa sākums šodien plkst. 16:00 pēc Latvijas laika.

Singapūras GP pirmais treniņš: