Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" piloti ātrākie arī Singapūras GP otrajā treniņsesijā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" piloti ātrākie arī Singapūras GP otrajā treniņsesijā
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Līdzīgi kā pirms tam notikušajā pirmajā treniņā, arī otrajā sesijā Singapūras ielu trasē ātrākos rezultātus uzrādīja "Ferrari" komandas piloti. Šajā reizē pirmo pozīciju ieņēma Karloss Sainss.

Iepriekšējā posmā Moncā Sainss startēja no pirmās pozīcijas, bet sacīkstē sīvā cīņā ar komandas biedru Šarlu Leklēru izcīnīja trešo vietu. Šajā treniņā Sainss bija 0.018 sekundes ātrāks par pārinieku. Savukārt tuvākais sekotājs "Ferrari" pilotiem bija Džordžs Rasels no "Mercedes" vienības, kurš izrādījās vairāk nekā 0.2 sekundes lēnāks.

"Red Bull" piloti sūdzējās par to, ka mašīnas neuzvedas stabili. Serhio Peress pa radio ziņoja, ka līkumos ir sajūta, it kā tūlīt tiks piedzīvota avārija. Rezultātā viņš palika septītais, bet F1 sezonas līderis Makss Verstapens bija vien astotais ātrākais.

Šis bija vienīgais no trim treniņiem, kas norisinājās pēc saulrieta. Līdz ar to trasi bija iespēja izbraukt tādā temperatūrā, aptuveni kāda varētu būt arī kvalifikācijā un sacīkstē.

Sestdien plkst. 12:30 pēc Latvijas laika sāksies trešais treniņš, bet kvalifikācijas sākums plkst. 16:00. Svētdien gaidāma sacīkste, kuras starts tiks dots plkst. 15:00 pēcpusdienā.

Singapūras GP otrais treniņš: