Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers: "Pametu F-1, lai Massa nekļūtu par bezdarbnieku"

Šūmahers: "Pametu F-1, lai Massa nekļūtu par bezdarbnieku"
Felipe Massa un Mihaels Šūmahers
Foto: AP

Septiņkārtējais pasaules čempions F-1 Mihaels Šūmahers nācis klajā ar paziņojumu, ka no formulas viņš ir aizgājis prom tāpēc, lai pasargātu Felipes Massas vietu "Ferrari" komandā.

Šūmahers jau vairāk kā vienu gadu izbauda brīva pilota statusu, kur papildus piedalās dažādos testu braucienos. Kā Šveices laikrakstam Blick atzina pats Šūmahers, tad no F-1 viņš aizgāja tikai tāpēc, lai glābtu viņa tā brīža komandas biedra Massas karjeru, jo bija skaidrs, ka uz "Ferrari" komandu dodas Raikonens, kas nozīmē to, ka Masam būtu jāpamet "Ferrari".

"Pametu F-1 tāpēc, ka negribēju, lai mans tā brīža komandas biedrs Massa kļūtu par bezdarbnieku," saka vācietis. "Man nebūtu nekādas problēmas sacensties ar Kimi Raikonenu," turpina Šūmahers, kurš savas karjeras laikā F-1 aizvadīja 16 sezonas, izcīnīja 91 uzvaru, 68 reizes bija ātrākais kvalifikācijas braucienos un kopā nopelnīja 1369 punktus.

Izmantotie resursi:
foxsports.com