Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons panāk Verstapenu, apdzen un uzvar Brazīlijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons panāk Verstapenu, apdzen un uzvar Brazīlijā
Foto: Motorsport.com

F1 pasaules čempionāta 19. posms Brazīlijā noslēdzies ar Lūisa Hamiltona uzvaru - "Mercedes" pilots no desmitās starta vietas panāca un apdzina sezonas līderi Maksu Verstapenu, kopvērtējumā samazinot "Red Bull" braucēja pārsvaru līdz 14 punktiem. Uz pjedestāla Interlagosas trasē kāpa arī Valteri Botass.

Sanpaulu "Grand Prix" izcīņas startā cīņā par vadību scenārijs bija līdzīgs kā sprinta kvalifikācijā, taču šoreiz jau ieguvēja lomā bija Verstapens, kurš spēja paātrināties labāk un pirmajā līkumā iebrauca priekšā pole position īpašniekam Botasam. Serhio Peress bija pacēlies uz trešo pozīciju un sāka vajāt Botasu, kurš vienā no līkumiem pieļāva kļūdu, līdz ar to palaižot "Red Bull" pilotu priekšā.

No trešās vietas startējušais Karloss Sainss atkrita aiz vadošās trijotnes, turklāt piedzīvoja nelielu sadursmi ar Lendo Norisu, kurš tādā veidā pārplēsa aizmugurējo kreiso vietu, bija spiests braukt boksos un atkrita uz beigām. Sainss noturējās ceturtajā vietā, bet aiz viņa iekārtojās otrs "Ferrari" pilots Šarls Leklērs.

Hamiltons, kurš tika diskvalificēts no kvalifikācijas rezultātiem, bet sprinta kvalifikācijā no pēdējās vietas aizcīnījās līdz piektajai, pēc piecu starta vietu soda saņemšanas startēja desmitais. Viņam sākums padevās lielisks - jau startā tika iegūtas vairākas pozīcijas, bet dažu turpmāko apļu laikā sanāca aizcīnīties līdz pat pirmajam trijniekam. Otrā apļa sākumā Hamiltona apdzina Sebastianu Fetelu, nākamajā aplī tika garām Sainsam, bet tad apdzina arī Leklēru. Komanda uzreiz deva pavēli Botasam palaist savu pārinieku Hamiltonu garām, ko soms arī paklausīgi izdarīja, acīmredzami piebremzējot pirms pirmā līkuma.

Piektajā aplī sadursmi piedzīvoja Juki Cunoda un Lānss Strols un, lai gan abi turpināja braukt, trasē nokļuva atlūzas no aerodinamiskajām detaļām, tādēļ trasē devās drošības mašīna. Pirms tam Verstapenam bija pusotras sekundes pārsvars pār Peresu, bet Hamiltons no līdera atpalika vairāk par trim sekundēm.

Pēc dažiem apļiem drošības mašīna bija devusies malā un cīņa varēja turpināties. Līderu starpā pozīciju izkārtojums nemainījās, Verstapenam saglabājot vadību.

12. aplī tika norīkota virtuālā drošības mašīna, šoreiz dēļ atlūzām, kas trasē palika no Mika Šūmahera bolīda. Sportistu mēģināja apdzīt Kimi Raikonens, kas viņam arī izdevās, bet Šūmahera "Haas" formula zaudēja saķeri un aizķēra konkurenta auto, kā rezultātā nolūza priekšējais antispārns.

Atsākoties sacīkstēm, Vertapens spēja mazliet attālināties, kamēr Peress vairs nevarēja izmantot DRS sistēmu un viņam cieši aizmugurē braucošais Hamiltons jau meklēja apdzīšanas iespējas. 18. aplī Hamiltona mēģinājums bija neveiksmīgs, jo Peress pozīciju atguva, bet 19. apļa pirmajā līkumā pa ārmalu septiņkārtējam F1 čempionam beidzot izdevās sāncensi apdzīt un pacelties uz otro pozīciju. Verstapens tobrīd bija nepilnas četras sekundes priekšā.

Dažu nākamo apļu laikā Hamiltons nespēja pietuvoties līderim un sūdzējās, ka aizmugurējās riepas sākušas slīdēt. Tobrīd zaudējot aptuveni četras sekundes, 27. aplī Hamiltons pirmais no līderiem devās pitstopā, bet jau apli vēlāk riepu maiņu veica Verstapens. Hamiltonam būtu izredzes pacīnīties par līderpozīciju, ja nenāktos uz kādu brīdi iestrēgt aiz Daniela Rikjardo "McLaren" formulas, līdz ar to Verstapens trasē atgriezās viņam vairākas sekundes priekšā, taču pārsvars bija sarucis.

30. aplī uz brīdi atlūzu dēļ vēlreiz tika izsludināts virtuālās drošības mašīnas periods, taču tas ātri beidzās un abu līderu starpā neko neietekmēja. Botass boksos bija pabijis vēlāk par Peresu un pakāpās uz trešo pozīciju. Verstapens tikmēr komandai pa radio sacīja, ka jāparūpējas, lai nākamo pitstopu Hamiltonam neizdodas veikt ātrāk, tādā veidā iegūstot laiku, kā tas notika šajā reizē. Tobrīd viņš bija vairs tikai nedaudz vairāk kā sekundi priekšā.

Joprojām saglabādams vairāk kā sekundes pārsvaru, jau 41. aplī boksu apmeklējumu veica Verstapens. Nākamie riepas nomainīja Botass un Peress, bet trīs apļus vēlāk arī Hamiltons, kurš pēc atgriešanās trasē atpalika no līdera jau nepilnas trīs sekundes. Interesanti, ka Hamiltons bija prasījis viņam piešķirt tādas pašas vidējā sastāva riepas, ar kādām sportists brauca iepriekš, taču tika pie cietajām riepām, tāpat kā Verstapens un visi citi, izņemot abus "Ferrari" pilotus.

Dažu apļu laikā Hamiltons noķēra līderi un 48. aplī uzbruka, taču Vertapens nepadevās, abi izbrauca ārpus trases ceturtajā līkumā un turpināja līdzšinējās pozīcijās. Tiesneši epizodi piefiksēja, bet atzina, ka nav nepieciešams to izmeklēt, par ko "Mercedes" komanda bija citās domās. Arī Hamiltons ar to, protams, nebija apmierināts, bet degsme atkal iesaistīties duelī uz kādu laiku apdzisa, un viņš turpināja mierīgi riņķot aiz čempionāta līdera, gaidot nākamo izdevību. Verstapens ziņoja, ka ar šīm riepām nākamajā reizē vairs var nespēt aizstāvēties.

58. aplī Hamiltons atkal bija nokļuvis bīstami tuvu, taču vēl laba izdevība neradās, kamēr jau nākamajā aplī taisnē pirms ceturtā līkuma ar atvērtu antispārnu viņš jau bija ievērojami ātrāks un nokļuva priekšā. Uzreiz pēc tam Hamiltons iekrāja vairāku sekunžu pārsvaru, un bija redzams, ka cīņa par uzvaru mazāk nekā desmit apļus pirms finiša ir beigusies. Verstapenam turklāt tika parādīts melnbaltais brīdinājuma karogs par vairākkārtēju trajektorijas maiņu pozīcijas aizstāvēšanas laikā. "Mercedes" mudināja Botasu noķert Verstapenu, taču tas nebija pārāk reāls uzstādījums.

Finišā Hamiltons iebrauca ar desmit sekunžu pārsvaru pār Vertapenu, izcīnot sesto uzvaru sezonā un pirmo pēc trīs posmu pārtraukuma, trešais finišēja Botass, ceturto vietu guva Peress, bet tālāk - abi "Ferrari" braucēji Leklērs un Sainss. Pirmajā desmitniekā iekļuva un punktus izcīnīja arī Pjērs Gaslī ("AlphaTauri"), Fernando Alonso un Estebans Okons (abi "Alpine"), kā arī Lendo Noriss ("McLaren"), kurš atguvās pēc neveiksmes startā.

Pēc sprinta kvalifikācijas Verstapena pārsvars pār Hamiltonu sasniedza 21 punktus, bet tagad tas ir 14 punkti. Ātrāko apli un iespēju tikt pie papildus punkta Hamiltonam sacīkšu izskaņā atņēma Peress, kurš šī nolūka dēļ veica trešo pitstopu, saņemot svaigas riepas.

Šobrīd līdz F1 pasaules čempionāta beigām atlikuši vairs tikai trīs posmi. Jau pēc nedēļas, 21. novembrī pirmo reizi sacensības norisināsies Katarā, Losailas trasē.

Piezīme: divi pitstopi rezultātos ieskaitīti par izbraukšanu cauri boksu celiņam drošības mašīnas perioda laikā.

1 2 3 77 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 20:54, pirms 2 gadiem
Kosmoss ir ieradies, draugi!

  +3 [+] [-]

, 2021-11-14 20:56, pirms 2 gadiem
Njā, ka jau Massa teica - Hamis bija "driver of the weekend"

 +10 [+] [-]

, 2021-11-14 20:57, pirms 2 gadiem
Labi, ka visi tie sodi bij, savādāk būtu garlaicīga hamja uzvara bez stresa ar 20sek pārsvaru.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:00, pirms 2 gadiem
Nu tiesneši ar dubultstandartiem , protams, atkal pamanījās izcelties .

Bet labs darbs Hamim un Valterim, skaista viņiem sacensība. Un , kas par dueli kopvērtējumā AT un Alpine

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:00, pirms 2 gadiem
Kas par meršu ātrumu. Atlikušās sacīkstes būs elektrizējošas.
Ieteiktu Hamim uz katru posmu ierasties kā "vietējam". Štatos izrādījās kā amītis, tagad brazīlis.

  +3 [+] [-]

, 2021-11-14 21:02, pirms 2 gadiem
Lūdzu nomainiet to Viaplay "komentētāju". Šķiet, ka viņam visa istaba ar HAM plakātiem.

RB manuprāt izdarīja visu ko varēja pret meršu dzinēju uz steroīdiem. Plus Perezs atņēma ātrāko apli. Būs ļoti interesanti atlikušie 3 posmi!!

  +2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:03, pirms 2 gadiem
backtofire rakstīja: Nu tiesneši ar dubultstandartiem , protams, atkal pamanījās izcelties .

Bet labs darbs Hamim un Valterim, skaista viņiem sacensība. Un , kas par dueli kopvērtējumā AT un Alpine
kur tad bija tie dubultstandarti:?

  -1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:04, pirms 2 gadiem
NorchaN rakstīja: kur tad bija tie dubultstandarti:?
Vieniem bojāta detaļa neatbilst standartiem, nomainat bez soda, otriem DQ.

Izstumj no trases Alonso, Raikonens - sods, neatlaižot pedāli to pašu izdara Verstapens, soda nav ģeniāli

  +2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:05, pirms 2 gadiem
Rikardo12 rakstīja: Lūdzu nomainiet to Viaplay "komentētāju". Šķiet, ka viņam visa istaba ar HAM plakātiem.

RB manuprāt izdarīja visu ko varēja pret meršu dzinēju uz steroīdiem. Plus Perezs atņēma ātrāko apli. Būs ļoti interesanti atlikušie 3 posmi!!
Viņam visa istaba ar Reta Oposta taisni izlīmēta. Kā man piegriezās tā taisnes nosaukuma pieminēšana 158x gonkas laikā.

     [+] [-]

, 2021-11-14 21:06, pirms 2 gadiem
NorchaN rakstīja: Njā, ka jau Massa teica - Hamis bija "driver of the weekend"
Es gan neko tādu super unikālu neredzu! Tik vien kā merši tika labi galā ar formulas regulējumu un jauda mersim uz pilnu klapi jau nu nē, bet kas zina! Un simtiem citu niaņšu!
Šis bija no tiem variantiem - visiem kā stāvošiem garām! Un pārējie var ostīt dūmus aiz manas mega ātrākās formulas!!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:06, pirms 2 gadiem
Jā, sezonas noslēgums būs interesants, turklāt ar diviem melnajiem zirdziņiem Kataru un Saūda Arābiju. Mercedes Hamiltona straigt line speed ir vienkārši nereāls. Bez variantiem.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:07, pirms 2 gadiem
EUcerin rakstīja: Es gan neko tādu super unikālu neredzu! Tik vien kā merši tika labi galā ar formulas regulējumu un jauda mersim uz pilnu klapi jau nu nē, bet kas zina! Un simtiem citu niaņšu!
Šis bija no tiem variantiem - visiem kā stāvošiem garām! Un pārējie var ostīt dūmus aiz manas mega ātrākās formulas!!
Tad, kad Maxītis uzvar, tad gan ir megakruts draivers, mašīna lēnāka, netaisnības visos galos, meistarība spraucas laukā pa visām vīlēm, vai ne?

     [+] [-]

, 2021-11-14 21:08, pirms 2 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Viņam visa istaba ar Reta Oposta taisni izlīmēta. Kā man piegriezās tā taisnes nosaukuma pieminēšana 158x gonkas laikā.
Vot vot 😁😁

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:11, pirms 2 gadiem
Kā jau rakstīju vakar - Red Bull nav izredžu šodien uzvarēt ar tādu Hamiltona ātruma pārsvaru (vienīgais izņēmums, ja merši paši kaut ko sačakarētu, bet iespējamība kam tādam notikt nebija liela).

Pēc sezonas pirmā posma teicu, ka abus titulus arī šosezon paņems Hamiltons un Mercedes. Atlikušās 3 trases, manuprāt, izskatās parocīgākas Mercedes, tāpēc nebrīnīšos, ja man galu galā izrādīsies taisnība, lai cik ļoti daudzi tam šobrīd (un arī visas sezonas gaitā) negrib piekrist. Redzēsim, kuram galu galā būs taisnība. Ja man nebūs taisnība, tad to arī tā atzīšu, bet šobrīd savus uzskatus nemainīšu, tomēr ceru, ka Makss spēs pierādīt, ka man nebija taisnība....

     [+] [-]

, 2021-11-14 21:11, pirms 2 gadiem
Tads atruma paarsvars ilgi nebija redzeets. Labi vel ka Perezs atnema vienu punktu.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:15, pirms 2 gadiem
Ļoti aizraujoša sacensība!
Nu FIA kārtējo reizi izcēlās un no malas skatoties , tā vien šķiet, ka viņiem simpatizē RB! Un kas tas Verstapenam par manervu taisnē mainīt braukšanas traektoriju n-tās reizes!!!

     [+] [-]

, 2021-11-14 21:17, pirms 2 gadiem
role rakstīja: Ļoti aizraujoša sacensība!
Nu FIA kārtējo reizi izcēlās un no malas skatoties , tā vien šķiet, ka viņiem simpatizē RB! Un kas tas Verstapenam par manervu taisnē mainīt braukšanas traektoriju n-tās reizes!!!
Mēģināja darīt tā, lai Hamiltons neiegūst no slipstream.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:18, pirms 2 gadiem
Varbūt beidzot Abu Dabi šeihiem tiks izšķirošā sacīkste, tā kā iepriekšējos gadus Hamiltons ap šo laiku jau ņēma titulu
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  -1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:23, pirms 2 gadiem
role rakstīja: Ļoti aizraujoša sacensība!
Nu FIA kārtējo reizi izcēlās un no malas skatoties , tā vien šķiet, ka viņiem simpatizē RB! Un kas tas Verstapenam par manervu taisnē mainīt braukšanas traektoriju n-tās reizes!!!
To, ka F1 vadībai nākotnes marketinga interesēs, ir vajadzīgs kāds cits čempions, un nevis atkal Merši un Hamis, kļuva skaidrs jau Spa posmā, kur Verpi pasludināja par uzvarētāju un piešķīra punktus, pēc nenotikušas sacensības.
Uz visiem pārējiem posmiem nevaru skatīties bez ironijas.

     [+] [-]

, 2021-11-14 21:23, pirms 2 gadiem
role rakstīja: Ļoti aizraujoša sacensība!
Nu FIA kārtējo reizi izcēlās un no malas skatoties , tā vien šķiet, ka viņiem simpatizē RB! Un kas tas Verstapenam par manervu taisnē mainīt braukšanas traektoriju n-tās reizes!!!
Tas jau tāds izmisuma solis bij. Pie tā cik apļi vēl bija atlikuši tur bij tāpat bezcers hami noturēt aizmugurē. Pēc tam mierīgi sekundi aplī veda Verstapenam....tas vēl ņemot vērā, ka Verstapens lēnajā sekcijā parasti bij ātrāks. (tas arī principā ļāva vīņam tos cik tur apļus paspirināties pretī). Taisnē tur meršiem nebij konkurentu ar atrāvienu. Ja viņi šitā iekurbulē tos dzinējus, tad nav brīnums, ka ilgi šamie netur

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:25, pirms 2 gadiem
Domāju, ka interesantākā sadaļa šajā titula cīņā ir tā, ka priekšā ir 2 nezināmie - Katara un Saūda Arābija. Abās ir garas finiša taisnes, kas acīmredzami šobrīd spēlē par labu Mercedes, bet runā, ka Katarā pārējā trases daļa ar medium-speed corners ir parocīgāka Red Bull. Savukārt Saūda Arābija ar lielu trases daļu pedāli grīdā būs Mercedes trase. Un tam visam klāt faktors, ka šogad vairākas reizes Mercedes trasē ātrāki Red Bull un otrādi.
Beigās viss var izšķirties Abu Dabi, kur Mercedes ir dominējis, bet pagājušogad uzvarēja Verstapens.

  +5 [+] [-]

, 2021-11-14 21:26, pirms 2 gadiem
Laba gonka! Apsveicu Mercedes fanus, kaut gan it kā Buļļiem ērtāka trasē esot, čalis ar diviem sodiem visiem parādīja kas ir kas. Tiesnešu lēmumi gan iespārda, Max pa taisno izdzina Hami no trases jo pa vēlu bremzēja un nevarēja iegriezt, identiski GB posmam, tad gan Hami sodīja. Perez lielījās ka kopvērtējumā Botasu varētu apsteigt, ar šādu ātrumu diez vai tas sanāks.

  +4 [+] [-]

, 2021-11-14 21:26, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: F1 rīkotāji, tai skaitā tiesneši, jau smieklīgi palikuši ar to uzpūtīgā Verpja vilkšanu uz čempionu titulu. Ne tuvu neesmu Hamja fans, bet ja tajā incidentā Verpis gana atklāti neizdzina no trases Hami, tam nogriežot ceļu, tad es esmu ASV prezidents.
Vispār krīt uz nerviem šitas asfalts visās malās. Tagad visi vnk pofigā - sanāks paņemt līkumu, super - nesanāks arī labi Vajag atpakaļ grants drošības zonas

     [+] [-]

, 2021-11-14 21:28, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: Domāju, ka interesantākā sadaļa šajā titula cīņā ir tā, ka priekšā ir 2 nezināmie - Katara un Saūda Arābija. Abās ir garas finiša taisnes, kas acīmredzami šobrīd spēlē par labu Mercedes, bet runā, ka Katarā pārējā trases daļa ar medium-speed corners ir parocīgāka Red Bull. Savukārt Saūda Arābija ar lielu trases daļu pedāli grīdā būs Mercedes trase. Un tam visam klāt faktors, ka šogad vairākas reizes Mercedes trasē ātrāki Red Bull un otrādi.
Beigās viss var izšķirties Abu Dabi, kur Mercedes ir dominējis, bet pagājušogad uzvarēja Verstapens.
Vēl jau faktors, ka visi atlikusie posmi ir "vēsi" kas it kā labāk meršiem

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:29, pirms 2 gadiem
Ir grūti pateikt kura komanda kurā brīdī ir ātrāka. Ir bijušas sacensības kur Merši otrā un pat trešā ešelona formulas nevar apdzīt, nemaz nerunājot par RB. Verstapens šādā pašā veidā ir apdzinis Hamiltonu un aizbraucis acis nepamirkšķinot. Tāpēc, kas zin kā būs atlikušajos posmos.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:32, pirms 2 gadiem
killo2000 rakstīja: Vispār krīt uz nerviem šitas asfalts visās malās. Tagad visi vnk pofigā - sanāks paņemt līkumu, super - nesanāks arī labi Vajag atpakaļ grants drošības zonas
Jā, diemžēl, daudz kas ir zudis no F1 burvības. Šobrīd tas viss jau ir tehnoloģiju šovs, un nekas vairāk. Pilotu loma tajā visā jau ir sekundāra.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:33, pirms 2 gadiem
killo2000 rakstīja: Vēl jau faktors, ka visi atlikusie posmi ir "vēsi" kas it kā labāk meršiem
Šobrīd daudz kas runā par labu Mercedes. Tajā pašā laikā nedomāju, ka atlikušajās trasēs Hamiltona taisnes ātrums būs tikpat milzīgs faktors kā šodien.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:36, pirms 2 gadiem
role rakstīja: Ir grūti pateikt kura komanda kurā brīdī ir ātrāka. Ir bijušas sacensības kur Merši otrā un pat trešā ešelona formulas nevar apdzīt, nemaz nerunājot par RB. Verstapens šādā pašā veidā ir apdzinis Hamiltonu un aizbraucis acis nepamirkšķinot. Tāpēc, kas zin kā būs atlikušajos posmos.
Jā, un tieši tāpēc man kaitina tā retorika, ka Red Bull šogad ir ātrākā formula. Un trakākais, ka to kultivē ne tikai viena vai otra fanboys, bet gan pats Hamiltons. Katrā trasē ir bijusi cita situācija, realitātē abas komandas šobrīd ir ļoti, ļoti līdzīgas un visu izšķir nianses.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:38, pirms 2 gadiem
alexy rakstīja: Kas par meršu ātrumu. Atlikušās sacīkstes būs elektrizējošas.
Ieteiktu Hamim uz katru posmu ierasties kā "vietējam". Štatos izrādījās kā amītis, tagad brazīlis.
Tu nu gan esi neapmierināts cilvēks.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:39, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: Šobrīd daudz kas runā par labu Mercedes. Tajā pašā laikā nedomāju, ka atlikušajās trasēs Hamiltona taisnes ātrums būs tikpat milzīgs faktors kā šodien.
Nez, grūti ko paredzēt. Biju parliecināts, ka USA ņems Hamis, bet redz kā. Lai gan tur jau arī Maksis knapi noturējās.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-14 21:40, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: Jā, un tieši tāpēc man kaitina tā retorika, ka Red Bull šogad ir ātrākā formula. Un trakākais, ka to kultivē ne tikai viena vai otra fanboys, bet gan pats Hamiltons. Katrā trasē ir bijusi cita situācija, realitātē abas komandas šobrīd ir ļoti, ļoti līdzīgas un visu izšķir nianses.
Hamiltons kultivē vienkārši to, ka ja paņems čempi, tad varēs turpināt slavēt sevi!! Kā viņš ar it kā lēnāku formulu esot paņēmis visus priekšā, it īpaši mega ātros buļlus!! : ) )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:45, pirms 2 gadiem
EUcerin rakstīja: Hamiltons kultivē vienkārši to, ka ja paņems čempi, tad varēs turpināt slavēt sevi!! Kā viņš ar it kā lēnāku formulu esot paņēmis visus priekšā, it īpaši mega ātros buļlus!! : ) )
Precīzi! Problēma jau tajā, ka Hamiltona atbalstītājiem šo upura lomas iznešanu nevajag, Verstapena fani par to cepjas, bet neitrālā F1 sabiedrības daļa (cik nu tāda šobrīd ir) par to gardi smejas, jo īsti nav skaidrs, priekš kura viņš izspēlē šo kārti. Droši vien visvairāk pats priekš sevis.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-14 21:49, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: Jā, un tieši tāpēc man kaitina tā retorika, ka Red Bull šogad ir ātrākā formula. Un trakākais, ka to kultivē ne tikai viena vai otra fanboys, bet gan pats Hamiltons. Katrā trasē ir bijusi cita situācija, realitātē abas komandas šobrīd ir ļoti, ļoti līdzīgas un visu izšķir nianses.
Neviens te neko nekultivē! Ja paskatās iepriekšējās sacensības, tad lielākajā daļā no tām RB ir bijiši ātrāki. Varētu padomāt, ka Hamiltons saka, ka viņi ir ātrāki un Verstapens nē. Abi viņi vienādi.
1 2 3 77 komentāri