Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bijušais F1 pilots: "Jauno sezonu "Mercedes" sāks iedzinējos"

Juris Grīns
Juris Grīns

Bijušais F1 pilots: "Jauno sezonu "Mercedes" sāks iedzinējos"
Foto: Motorsport.com

Bijušais F1 pilots Džolions Palmers, kurš tagad darbojas kā sacensību eksperts televīzijā, uzskata, ka "Mercedes" komanda jauno sezonu uzsāks iedzinējas lomā.

"Mercedes" piloti Lūiss Hamiltons un Džordžs Rasels atzinuši, ka jaunā mašīna vēl nav attīstīta tik tālu, lai būtu uzskatāma par ātrāko. Konkurenti un daudzi līdzjutēji domā, ka tas ir kārtējais blefs no čempionvienības puses, taču patiesību uzzināsim tikai pirmajā posmā.

"Ja ņemam "Mercedes", "Red Bull" un "Ferrari" komandas, tad "Mercedes" ir tā, kas šobrīd atrodas iedzinējos," analizē Palmers. "Viņi nāca klajā ar tiešām inovatīvu dizainu, kur mašīnai faktiski nav sānu pontonu, un tas testos piesaistīja visu cilvēku uzmanību. Tomēr viņiem vairāk nekā sāncenšiem ir problēmas dabūt mašīnu strādājošā režīmā. Tai ir lielas problēmas ar "peldēšanu". Rasels pēc testiem, šķiet, pat mocījās ar galvassāpēm, jo bija pamatīgi sakratījies. Lielas problēmas viņiem sagādā nobalansēt mašīnas piespiedējspēku tā, lai taisnēs tas pārāk daudz nespiestu pie zemes."

Hamiltons norādīja, ka, lai gan šobrīd komanda nevar cerēt uz uzvarām, W13 modelim esot potenciāls līdz tām nonākt. Palmers uzskata līdzīgi.

"Viņi ir uzvarējuši Konstruktoru kausā astoņas reizes pēc kārtas un ir spējīgi to paveikt atkal," saka brits. "Tomēr viņi bija tā komanda pirmajā trijniekā, kurai testos klājās visgrūtāk. Es nešaubos, ka viņi atgūsies, viņiem vienmēr tas izdodas. Šobrīd viņi varbūt mazliet slēpjas, bet domāju, ka "Ferrari" un "Red Bull" tomēr ir nedaudz priekšā".

Jaunā F1 pasaules čempionāta sezona sāksies jau šajā nedēļas nogalē Bahreinā.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...

     [+] [-]

, 2022-03-15 07:48, pirms 3 gadiem
Nu lai tā būtu citādi paliek garlaicīgi

     [+] [-]

, 2022-03-15 10:40, pirms 3 gadiem
Tā mu viņiem noticēja. Katru gadu pasaciņa viena un tā pati. Arī sacensību treniņos tas pats, kā pienāk kvalifikācija un sacensības tā mašīna ir pati ātrākā.