Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Neilgi pirms negadījuma Šūmahers menedžerei atklājis kādu slepenu vēlēšanos

Juris Grīns
Juris Grīns

Neilgi pirms negadījuma Šūmahers menedžerei atklājis kādu slepenu vēlēšanos
Sabīne Kēma
Foto: AFP/Scanpix

Mihaela Šūmahera menedžere atklājusi presei, ka septiņkārtējais F1 čempions, neilgi pirms 2013. gada nogalē slēpošanas laikā piedzīvotā kritiena, izteicis vēlmi pazust no publikas acīm.

Britu izdevums "The Sun" vēsta, ka sportista menedžerei Sabīnei Kēmai bijusi kāda gara saruna ar leģendāro autosportistu, kuras laikā viņš paudis vēlmi drīzumā pazust no pasaules mediju redzesloka.

"Kopumā prese nekad nav daudz ziņojusi par Mihaela un viņa sievas Korīnas privāto dzīvi," saka Kēma. "Piemēram, kad viņš atradās Šveicē, Mihaels bija tikai un vienīgi privātpersona. Tomēr reiz, kādas garas sarunas laikā, Mihaels teica man, "nezvani man nākošgad, es gribu pazust"."

Šūmahers 2013. gadā vairs nestartēja Formulā 1, karjeru viņš bija noslēdzis jau gadu iepriekš, tomēr žurnālisti allaž interesējušies par vācieša gaitām arī pēc tam. Sportists no tā visa acīm redzot bija noguris un vēlējies turpināt dzīvi neviena nepamanīts.

"Domāju, ka vienu dienu pazust - tas bija viņa slepenais sapnis," stāsta Kēma. "Tieši tas ir iemesls, kāpēc gribu aizvien pasargāt viņa vēlmes, lai nekas lieks nenokļūtu ārpusē."

2013. gada 29. decembrī Šūmahers slēpošanas kūrortā guva smagu galvas traumu, no kuras joprojām nav atkopies.

"Ziņa mani sasniedza tā, kā tas bieži notiek," atceras Kēma. "Kāds man piezvanīja un prasīja, vai varu apstiprināt, ka Mihaels ir cietis negadījumā. To es nevarēju izdarīt, jo biju atvaļinājumā, tāpat kā tobrīd daudzi citi. Tajā pēcpusdienā es daudziem zvanīju, lai iegūtu informāciju."

Sabīne Kēma saglabā optimismu, sakot, ka "cerams, viņš kādudien atkal būs kopā ar mums".

Izmantotie resursi:
News.com.au | News Online from Australia and...