Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" jauno formulu prezentēs dienu pirms testiem

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" jauno formulu prezentēs dienu pirms testiem
Foto: redbull.com

"Red Bull" vienība paziņojusi, ka jauno F1 sacīkšu auto prezentēs tieši dienu pirms testu sākšanās. Šobrīd prezentāciju datumus vēl nav paziņojušas tikai divas no komandām.

Četrkārtējā F1 čempionvienība "Red Bull" jauno sacīkšu formulu "RB13" gatavojas prezentēt 26. februārī ar interneta tiešraides starpniecību. Tajā pašā dienā prezentāciju ieplānojusi "Red Bull" rūpnīcas "B" komanda "Toro Rosso".

Pārējās F1 komandas, kas jau izziņojušas prezentāciju datumus, jaunos spēkratus atrādīs ātrāk. Kā pirmā to 20. februārī plāno darīt "Sauber", un tiek baumots, ka šīs vienības mašīnas šogad būs ar pilnībā jaunu krāsojumu. 21. februārī prezentāciju plāno "Renault" vienība, bet vēl pēc dienas, 22. februārī - arī "Force India".

Ar lielu nepacietību tiek gaidīta pašreizējās F1 čempionu komandas "Mercedes" prezentācija, kas notiks 23. februārī. Šogad komandā izmaiņas, jo čempiona Niko Rosberga vietā stājies Valteri Botass.

Tikmēr 24. februārī savu 2017. gada formulas modeli līdzjutējiem demonstrēs "Ferrari", un tajā pašā dienā gaidāma arī "McLaren" prezentācija. Aizkulisēs runā, ka "McLaren" formulas šogad būšot oranžā krāsā.

Šobrīd vēl prezentāciju datumus nav paziņojušas tikai divas komandas. Paredzams, ka "Haas" jauno mašīnu pirmo reizi būs iespējams ieraudzīt nedēļas nogalē pirms testiem, kad tai paredzētas filmēšanās dienas. Pašlaik vēl nav zināms, kad jauno sacīkšu formulu līdzjutējiem gatavojas atrādīt "Williams" komanda.

F1 testi šogad notiks Spānijā, Barselonas trasē. Pirmā testu kārta gaidāma no 27. februāra līdz 2. martam, bet testi turpināsies no 7. līdz 10. martam. Jaunā sezona sāksies ar posmu 26. martā Austrālijā.

2017. gada F1 prezentācijas

DatumsKomandaModelisPrezentācijas vieta
20. februārisSauberC36Internetā
21. februārisRenaultRS17Londona
22. februārisForce IndiaJVM10Silverstouna
23. februārisMercedesW08Silverstouna
24. februārisFerrariNav zināmsFiorano
24. februārisMcLarenMCL32Vokinga
26. februārisRed BullRB13Internetā
26. februārisToro RossoSTR12Barselona

Izmantotie resursi:
Autosport

     [+] [-]

, 2017-02-14 14:55, pirms 8 gadiem
Samaini Red Bull un Toro Rosso modeļus vietām