Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" boss: "Raikonens patiesībā ir ļoti jūtīgs cilvēks"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" boss: "Raikonens patiesībā ir ļoti jūtīgs cilvēks"
Kimi Raikonens
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

"Ferrari" komandas vadītājs Mauricio Arivabene atzinis, ka Kimi Raikonens patiesībā ir ļoti jūtīgs cilvēks un labus rezultātus var sasniegt tikai tādā gadījumā, ja izjūt pietiekošu atbalstu no cilvēkiem, ar kuriem kopā viņš strādā.

Pagājušajā sezonā Raikonena sniegumu "Ferrari" komandā aizēnoja Fernando Alonso. Šogad somam ir jauns komandas biedrs Sebastians Fetels, taču vācietis, vismaz pagaidām, pirmo trīs posmu laikā sevi parādījis labāk - guvis trīs pjedestālus, tostarp uzvaru Malaizijā.

"Viņu raksturi ir atšķirīgi," atzīst Arivabene. "Sebs ir spēcīgs puisis, nodevies saviem uzdevumiem un tā tālāk. Kimi tikmēr grib just atbalstu no komandas, kas ir ap viņu, sevišķi no komandas vadītāja."

Arivabene atzīst, ka Raikonenam patīk, ja lietas tiek sauktas īstajos vārdos.

"Malaizijā es parunājos ar viņu pēc treniņbraucieniem," atklāj Arivabene. "Viņš mani zina, mēs esam pazīstami jau daudzus, daudzus gadus. Es teicu, "Kimi, ja tu uzbruksi bez iemesla, gaidi no manis reakciju". Bet Kimi patīk šāda veida attiecības - viņam patīk, ja visu pasaka tieši sejā. Viņš tiek saukts par Ledusvīru, bet, atejot prom no šī tēla, dzīvē viņš patiesībā ir ļoti jūtīgs. Ja viņš jūt, ka komanda ir aiz viņa un atbalsta viņu tāpat kā Sebu, tādā situācijā Kimi ir spējīgs uz ļoti labiem rezultātiem un perfektu sniegumu."

Lai gan Raikonens šogad vēl nav guvis nevienu pjedestālu, aizvadītajās sacīkstēs Ķīnā sportists atradās tieši aiz trešajā vietā esošā Fetela, kad sacensību beigās trasē izbrauca drošības mašīna, pārtraucot pēdējās cīņas.

"Tagad "Ferrari" ir viena komanda un mums ir divi ļoti labi braucēji," šī brīža situāciju komandas iekšienē raksturo Arivabene.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2015-04-13 14:14, pirms 9 gadiem
Ar bildi trāpīts

     [+] [-]

, 2015-04-14 07:18, pirms 9 gadiem
Labi! Gaidām pjedestālus