Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Manor" komanda nespēj garantēt startēšanu Austrālijas "Grand Prix"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Manor" komanda nespēj garantēt startēšanu Austrālijas "Grand Prix"
"Manor" F1 auto
Foto: Roberto Merhi

"Manor" F1 komanda šobrīd nav pārliecināta, kad tai beidzot izdosies izbraukt trasē. Kā zināms, pirmajos un otrajos treniņbraucienos Austrālijā neviens no vienības braucējiem mašīnā tā arī nesēdās.

Gan Vils Stīvenss, gan Roberto Meri piektdien pat nebija uzvilkuši kombinezonus un treniņa laikā boksos atradās ikdienas apģērbā. Turklāt komandas vadītājs Greiems Lovdons apgalvo, ka nezina, vai trasē izdosies izbraukt sestdien, kad notiks kvalifikācija. Tas nozīmē, ka vēl nav nekādas skaidrības par "Manor" izredzēm startēt Austrālijas F1 posmā.

"Godīgi sakot, es nezinu," presei atzina Lovdons. "Vienīgais, ko varu apstiprināt, ir tas, ka esam pilnībā nodevušies saviem mērķiem un visiem spēkiem cenšamies atrisināt problēmas."

Zināms, ka pēc tam, kad "Marussia" komandas datori nonāca maksātnespējas administratoru uzraudzībā, no tiem tika izdzēsti visi dati par sacīkšu mašīnām. Šobrīd "Manor" cenšas tos atjaunot (komanda izmanto uzlabotas "Marussia" pērnā gada šasijas), bet Lovdons skaidro, ka komandai šobrīd ir dažādas problēmas, ne tikai šī.

"Problēma nav tikai ar programmatūru," viņš skaidro. "Problēmas ir dažādas, neviena no kurām nav liels pārsteigums, ņemot vērā, cik daudz darba mums bija jāpaveic, lai dabūtu komandu līdz šejienei tik īsā laikā. Šobrīd ir jāsakārto visas lietas, lai mašīnas varētu braukt. Mēs cenšamies panākt to, lai tas notiktu iespējami ātrāk."

Neskatoties uz to, ka pagaidām "Manor" formulas nav devušās trasē, Lovdons uzsver, ka komandai bijis ļoti svarīgi ierasties Austrālijā.

"Būt šeit, tas ir ļoti svarīgi," viņš stāsta. "Šis ir čempionāts, kurā esam daļa no tā, tāpēc gribam būt šeit no sākuma līdz beigām."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

  +1 [+] [-]

, 2015-03-13 21:48, pirms 10 gadiem
Sarauj Manor cepuri nost pa to ko viņi ir paveikuši šajā laika brīdi

     [+] [-]

, 2015-03-13 22:07, pirms 10 gadiem
Ja viniem izdosies atlikusajas 10 stundas iekurbulet un vel kvalifikacija sasniegt 107% robezu, to vares saukt par lielaku sasniegumu, neka planoto Mercedes uzvaru.