Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Serhio Peress oficiāli kļūst par "Force India" komandas pilotu

Juris Grīns
Juris Grīns

Serhio Peress oficiāli kļūst par "Force India" komandas pilotu
Peress un "Force India" īpašnieks Malja
Foto: Force India

Līdzšinējais "McLaren" komandas pilots Serhio Peress nākamajā Formula 1 sezonā startēs "Force India" sastāvā, kļūstot par komandas biedru Niko Hilkenbergam.

Šodien oficiāli tika apstiprināts, ka Peress noslēdzis līgumu par startēšanu "Force India" sastāvā uz vairākām sezonām, lai gan sīkākas detaļas netiek izpaustas.

"Šī komanda visu šo laiku bija mana primārā izvēle un tagad esmu priecīgs, ka beidzot visu varam apstiprināt oficiāli," saka Peress. "Gribu pateikties komandai un tās vadītājam Vidžajam Maljam par doto iespēju. Šī ir jauna komanda ar lieliem mērķiem un pēdējos gados tā spējusi radīt ļoti ātras mašīnas. Mans tuvākais mērķis ir aizbraukt uz komandas rūpnīcu un uzzināt visu par šo komandu."

Šogad Peress cerēja uz savas autosportista karjeras lielākajiem panākumiem līdz šim, tomēr "McLaren" komanda izrādījās tehniski vāja un izpalika cīņa pat par pjedestāliem. Iepriekš Peress divas sezonas pavadīja "Sauber" sastāvā un 2012. gadā uz pjedestāla kāpa pat trīs reizes, kopvērtējumā izcīnot desmito vietu, kas ir viņa labākais sasniegums līdz šim.

Šie jaunumi arī nozīmē, ka līdzšinējais komandas pilots Adrians Zutils startēs kādā citā vienībā. Vācietis jau iepriekš paziņoja, ka līgums uz nākamo sezonu viņam jau kabatā, taču atteicās nosaukt konkrētu komandu. Neoficiāli zināms, ka šī komanda būs "Sauber". Savukārt Pols di Resta visticamāk būs spiests pamest F1 čempionātu. Sportists nesen atzina, ka jau veic sarunas par atgriešanos DTM, kā arī viņa vārds tiek saistīts ar IndyCar čempionātu.

Izmantotie resursi:
Sahara Force India F1 Team - Official Team Site
Formula 1 history and statistics since 1950

     [+] [-]

, 2013-12-12 17:02, pirms 11 gadiem
ar McLaren sākumā ar bija līgums uz vairākām sezonām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-12 17:57, pirms 11 gadiem
Pirms gada ap šo laiku sportacentrā bija publicēts raksts, kurā tika citēts jaunais McLaren pilots Serhio Peress, "ka viņš cīnīsies par čepiontitulu jau pirmajā sezonā un ka kopā ar Mclaren viņi nu būs īsts dreamteam".

  +1 [+] [-]

, 2013-12-12 18:00, pirms 11 gadiem
Nereģistrētjies rakstīja: ar McLaren sākumā ar bija līgums uz vairākām sezonām...
Ar McLaren vinam bija ligums 1+1, nevis uzreiz vairaku gadu, tadu pasu tagad nosledza ari Battons. Skiet ka sadu praksi tagak piekopj vairums komandu, lai nebutu problemas ar liguma lausanu.

     [+] [-]

, 2013-12-12 18:34, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Ar McLaren vinam bija ligums 1+1, nevis uzreiz vairaku gadu, tadu pasu tagad nosledza ari Battons. Skiet ka sadu praksi tagak piekopj vairums komandu, lai nebutu problemas ar liguma lausanu.
Piemēram, Kimi noslēdza 2+1.

Batonam 1+1 piedāvāja komanda, ja nu viņi uz 2015. gadu dabūtu Alonso (kopā ar Magnusenu)

Nebrīnīšos, ja Niko ar Serhio ar noslēdza 1+1 līgumu. Niko ar cerībām 2015. gadā pāriet uz Ferrari, Alonso vietā. Tikpat labi Serhio varētu mērķēt uz Ferrari, kā nekā Serhio ir bijušais Ferrari jauniešu braucējs. Nevar izslēgt Bjanki, kaut gan viņam, visticamāk, pie Ferarri tikt vien uz 2016. gadu

     [+] [-]

, 2013-12-12 18:36, pirms 11 gadiem
govs tesmens rakstīja: nu ka nemāk braukt, ta nemāk, cerams nākamgad paziņos par līgumu uz vairākām sezonām ar kādu Audi DTM komandu
Perezs DTM virzienā neskatās. Ja viņš netiks (nepaliks) F1, tad pāries uz Indy, NASCAR vai WEC.

Ar di Restu ir savādāk, pirms F1 viņš brauca DTM un kļuva pat par čempionu (2010. gadā)

     [+] [-]

, 2013-12-12 18:46, pirms 11 gadiem
inquirelive.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2013-12-12 21:24, pirms 11 gadiem
kā aizbrauks uz rūpnīcu, visu uzzinās tā prieks drusku noplaks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja