Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Deniss: "Labāk brauksim bez titulsponsora, nevis pazemināsim savu cenu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Deniss: "Labāk brauksim bez titulsponsora, nevis pazemināsim savu cenu"
2015. gada "McLaren" F1 modelis
Foto: Honda/LAT

"McLaren" priekšsēdētājs Rons Deniss atzīst, ka negatavojas pazemināt reklāmas laukumu cenas uz F1 mašīnām, tā vietā labāk izvēloties startēt bez titulsponsora.

Bez galvenā sponsora "McLaren" ir kopš 2013. gada nogales, kad komanda šķīra sadarbību ar "Vodafone". Jau tā gada decembrī tika solīts nosaukt jaunu titulsponsoru, taču tas nav izdarīts līdz pat šim laikam.

"Titulsponsori vairs neeksistē to sākotnējā izpratnē," stāsta Deniss. "Ja paskatamies uz to, cik normālos apstākļos šim sponsoram vajadzētu ienest komandas budžetā, tie būtu 40 līdz 50 procenti. Ņemot vērā to, kādi budžeti ir vadošajām komandām, neviena kompānija nenāks un nedos tādu lērumu naudas."

Deniss norāda, ka faktiski vienīgā iespēja ir samazināt reklāmas laukumu cenas, tomēr "McLaren" to negatavojas darīt.

"Tas, ko var darīt, ir sadalīt šos reklāmas laukumus mazākos un ļaut mašīnu aplīmēt ar dažādu līdzīgi domājušo kompāniju logo," viņš skaidro. "Mēs neesam padevušies idejai, ka ir iespējams atrast lielākas naudas summas, tomēr tas, ko mēs nevēlamies, ir pārdot lielām kompānijām reklāmas iespējas par mazāku naudu."

Deniss arī neuzskata, ka pēdējo sezonu vājie rezultāti būtu iemesls, lai šo cenu samazinātu: "Es jūtos līdzīgi kā Mančestras "United", kas aizvadījusi neveiksmīgu spēļu sēriju un zaudējusi pozīcijas līgas kopvērtējumā. Tomēr es domāju, ka mēs aizvien esam tādi kā Mančestras "United". Pēdējā lieta, ko gribu darīt, ir slēgt tādus darījumus, it kā mēs būtu līgas vājākā komanda."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2015-02-12 21:50, pirms 10 gadiem
Bagats dara ka grib, bet nabaks ka var. Viniem te 20 mill sur vai tur, bet dazam tas tik pat ka viss komandas budzets.