Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Okons pievienojas "Force India" komandai, Palmers paliks "Renault"

Juris Grīns
Juris Grīns

Okons pievienojas "Force India" komandai, Palmers paliks "Renault"
Estebans Okons
Foto: LaPresse/Scanpix

Pēdējo dienu laikā divi F1 piloti tikuši pie jauniem līgumiem uz 2017. gada sezonu - Estebans Okons parakstījis kontraktu ar "Force India", bet Džoljons Palmers pagarinājis saistības ar "Renault", kamēr šo vienību nolēmis pamest Kevins Magnusens.

"Force India" komanda ar franču sportistu Estebanu Okonu parakstījusi līgumu uz vairākām sezonām, un nākamajā F1 sezonā viņš būs komandas biedrs Serhio Peresam. Iepriekš Okona nākotne tika saistīta ar "Renault", taču franču autorūpnīca nolēma turpināt sadarbību ar Džoljonu Palmeru.

2014. gadā Okons kļuva par Eiropas F3 čempionu, bet pērn uzvarēja GP3 čempionātā. Šogad Beļģijas posmā Okons debitēja Formulā 1, aizvadītajos septiņos posmos pārstāvot "Manor". Šobrīd sportistam ir 20 gadi.

Tikmēr jau pieminētais Palmers bijis kandidāts uz vietu tādās komandās kā "Force India", "Sauber" un "Manor", bet britu autosportista pēdējā laika sniegums acīm redzot pārliecinājis "Renault" pagarināt līgumsaistības. Arī nākamgad viņš pārstāvēs "Renault" krāsas, aizvadot otro sezonu Formulā 1.

Tajā pašā laikā vienību pametīs pašreizējais Palmera komandas biedrs Kevins Magnusens. Dānis skaidro, ka "Renault" piedāvājums neesot bijis viņam saistošs, līdz ar to, iespējams, tieši viņš būtu ticis pie līguma Palmera vietā, ja būtu piekritis palikt sastāvā. Palmera komandas biedrs, kā zināms, būs Niko Hilkenbergs, kurš šogad vēl startē "Force India" sastāvā.

Tuvāko dienu laikā tiek gaidīts paziņojums par Magnusena pievienošanos "Haas" komandai, kur dānis acīm redzot nomainīs Estebanu Gutjeresu un kļūs par pārinieku Romēnam Grožānam.

Izmantotie resursi:
F1Today.net

     [+] [-]

, 2016-11-11 15:45, pirms 8 gadiem
Kā var paņemt Okonu mercedes farmklubā, ja P.Verlains dragā daudz labāk nekā Okons!? Kvalifikācijās tikai Paskals ir ticis Q2, punkts ir dabūts.
Ja nu vienīgi Rosberga vietā pēc sezonas Mercedes komandā.

     [+] [-]

, 2016-11-11 17:58, pirms 8 gadiem
archdevil rakstīja: Kā var paņemt Okonu mercedes farmklubā, ja P.Verlains dragā daudz labāk nekā Okons!? Kvalifikācijās tikai Paskals ir ticis Q2, punkts ir dabūts.
Ja nu vienīgi Rosberga vietā pēc sezonas Mercedes komandā.
par Okonu tas bija intresants lēmums hvz kapec paskalu nemēģināja ielikt force india komandā