Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" vadītājs: "Esam radījuši ārkārtīgi sliktu mašīnu"

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" vadītājs: "Esam radījuši ārkārtīgi sliktu mašīnu"
Foto: Facebook.com/McLaren.Racing

"McLaren" vadītājs Zaks Brauns atzīst, ka komanda šogad radījusi sliktu sacīkšu auto, ar ko ne vien nav iespējams sasniegt augstus rezultātus, bet arī uz izmaiņām tā nav spējīga reaģēt pietiekoši labi. Viņš paredz, ka atlikušajā sezonas daļā nekas neuzlabosies.

Ātrajās Spā-Frankošamps un Moncas trasēs bija izteikti redzams "McLaren" formulu maksimālā ātruma deficīts attiecībā pret konkurējošajām komandām, turklāt pie tā nevar vainot tikai "Renault" dzinēja jaudas trūkumu. Pirmajā desmitniekā nevienam no "McLaren" pilotiem nav izdevies kvalificēties jau kopš posma Monako, bet pēdējo deviņu sacīkšu laikā tai tikai trīs reizes izdevies iekļūt punktos.

"Mēs turpināsim strādāt pie šīs mašīnas, lai gan esam radījuši ārkārtīgi sliktu sacīkšu auto, kas nav atsaucīgs uz uzlabojumiem," stāsta Brauns. "Tas mums parāda, ka kopumā mums nav laba mašīna. Paredzu, ka sezonas atlikušajā daļā rezultāti būs līdzīgi. Es necerētu uz brīnumiem."

Pēc "Force India" izslēgšanas no rezultātiem, šobrīd "McLaren" ierindojas sestajā vietā Konstruktoru kausā un jau krietni priekšā aizsteigušās gan "Renault", gan "Haas" vienības, kas cīnās par ceturto pozīciju. Turklāt jauno īpašnieku rokās nonākusī un nosaukumu izmainījusī "Racing Point Force India" komanda, kas šādā statusā aizvadījusi tikai divas sacīkstes, atpaliek vairs vien 20 punktus.

"Citas komandas ir attīstījušās ātrākā tempā nekā mēs," spiests secināt Brauns. "Esam spēruši soli atpakaļ. Visi citi ir gājuši uz priekšu, bet "Formulā 1" ir tā, ka, ja tu neej uz priekšu, tātad krīti atpakaļ. Sacīkstes Spā-Frankošamps un Moncas trasēs bija mūsu sezonas visvājākie punkti. Tomēr mēs neapturēsim attīstīšanas darbus, jo problēmas esam apzinājuši un gribam redzēt, vai būsim spējīgi tās atrisināt."

"McLaren" šobrīd cenšas panākt, lai tehniskā direktora amatā stātos Džeimss Kejs, tomēr "Red Bull" atsakās atbrīvot viņu no līgumsaistībām ar "Toro Rosso" vienību. Brauns paredz, ka 2019. gads viņa komandai būs pārejas sezona, savukārt acīmredzams progress varētu notikt 2020. gadā.

Izmantotie resursi:
Autosport

     [+] [-]

, 2018-09-12 09:50, pirms 6 gadiem
Nesen vēl dziedāja ka labākā šasija, Honda esot sūds. Sāk likties, ka nākamsezon Red Bull varētu sagādāt problēmas Ferrari un Mercedes.

     [+] [-]

, 2018-09-12 09:57, pirms 6 gadiem
Ko tu neteiksi LUL

     [+] [-]

, 2018-09-12 11:18, pirms 6 gadiem
Нeдавнo наткнулся на блoг чувaка который нaкачал тeло домa с помощью пояса миостимулятора, в нaчалe не поверили, нo решили с жeной пoпробовaть. Через неделю были в шоке от результaта: помeленьку уходит пузo, вырисoвываются кубики, подкачaл спину, а женa убрала в тaлии пару сaнтимeтров.Да и прикол чтo нe надо ничeго делaть простo надел и включил, да и по времени всего 20 минут в дeнь. Этo рeальнo самый лeнивый и быстрый спосoб пoхудeть и подкачаться, вoт тот блoг --- Как и зачем нас травят ПСЕВДОлекарствами от...