Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Horners: ''Arī turpmāk mūsu piloti sacentīsies savā starpā''

Horners: ''Arī turpmāk mūsu piloti sacentīsies savā starpā''
Kristians Horners
Foto: AFP/Scanpix
19:00
F1, F-1 2010, Canada GP
Lewis Hamilton
2.00
Mark Webber
3.00
Sebastien Vettel
4.00
Fernando Alonso
11.00
Jenson Button
12.00

F1 komandas ''Red Bull'' vadītājs Kristians Horners apgalvojis, ka arī turpmākajos posmos komanda neliegs abiem pilotiem, Sebastianam Fetelam un Markam Vēberam, cīnīties vienam pret otru.

Jau ziņojām, ka Turcijas GP notika starpgadījums, kur sadūrās abi ''Red Bull'' piloti, cīnoties par pirmo vietu. No sacensības izstājās Sebastians Fetels, bet Marks Vēbers beigās ieņēma trešo vietu. Pēc tam notika saruna ''Red Bull'' par notikušo un abi piloti atzinuši, ka notikušais ir aizmirsts un ka abi turpinās kopā strādāt.

Tikmēr komandas vadītājs Kristians Horners apgalvojis, ka komanda turpinās ļaut abiem pilotiem sacensties vienam ar otru posmu laikā: ''Abi braucēji piekrituši, ka notikušais nebija nekas labs un atzinuši savu vainu. Vai ir kļūdaini, ka mēs atļaujam saviem pilotiem sacensties vienam ar otru? Nedomāju gan. Mēs neesam tie, kuri dod mājienus, lai abi piloti nosargātu savas vietas. Mēs turpināsim atļaut saviem pilotiem cīnīties vienam pret otru posmu laikā. Mēs gaidām, ka viņi cienīs viens otru, kā to darījuši iepriekš. Protams, tas, kas notika, nebija labi komandai. Mēs tomēr esam jauni un piecu gadu laikā sasnieguši ļoti daudz. Abi piloti cīnās par pasaules čempiona titulu. Tam pamatā bijis liels darbs.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2010-06-11 19:20, pirms 14 gadiem
Nu galvenais lai domas nemainās kad kāds sāks atpalikt un otram būs izredzes un čempiona titulu...
, 2010-06-11 19:27, pirms 14 gadiem
Man jau gan labāk simpatizē Ferarri pilotu tandējums!
, 2010-06-11 19:32, pirms 14 gadiem
Vismaz Vēbers Fetelu par čempionu izaudzinās ar garntiju uz vairākiem gadiem
, 2010-06-11 19:57, pirms 14 gadiem
Dēļ jaunās punktu sistēmas piloti daudz vairāk riskē, tas man patīk!
, 2010-06-11 22:01, pirms 14 gadiem
Kad ferari ko tadu pateiks?
Flavio Briatore. Foto: Motorsport.com

Briatore gatavojas atgriezties "Alpine" komandā

Francijas un Itālijas mediji vēsta, ka "Alpine" komandā gatavojas atgriezties Flavio Briatore, kurš savulaik bija tās vadītājs.
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com
1

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.