Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso atguvis motivāciju, Deniss sola "McLaren" atgriešanos virsotnē

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso atguvis motivāciju, Deniss sola "McLaren" atgriešanos virsotnē
Alonso ar vēsturiskiem "McLaren" F1 spēkratiem
Foto: McLaren

Kamēr Fernando Alonso pēc pievienošanās "McLaren" atradis jaunu motivāciju turpināt F1 karjeru, viņa boss Rons Deniss sola, ka komanda ne tik tālā nākotnē atkal atkārtos savu labāko sezonu panākumus.

"McLaren" pirmo reizi kopš 1992. gada atkal izmantos "Honda" dzinējus, kas pagaidām gan ir līdz galam nepārbaudīti, tāpēc pirmā sezona nesolās būt viegla. Tikmēr Fernando Alonso pievienojies "McLaren" pēc piecām "Ferrari" pavadītām sezonām, kuru laikā tā arī neizdevās izcīnīt tik kāroto trešo čempiona titulu.

"Pēc daudzajiem Formulā 1 pavadītajiem gadiem es atkal izjūtu motivāciju un adrenalīnu," saka Alonso. "Ir sajūta, ka braucu labākajā iespējamajā komandā. Mums visiem šis ir izaicinājumiem pilns laiks, jo centīsimies ar šo projektu gūt panākumus."

"McLaren" vadītājs Rons Deniss atgādina, ka astoņdesmitajos gados "McLaren" komanda ar "Honda" dzinējiem guva ļoti ievērojamus panākumus. Piemēram, 1988. gadā izdevās uzvarēt 15 posmos no 16, turklāt Deniss nebaidās apgalvot, ka līdzīgus panākumus ir iespējams atkārtot.

"Esam gatavi šim izaicinājumma un mēs gūsim panākumus, jo vēsture rāda, ka "Honda" vienmēr tiek pie panākumiem," atzīst Deniss. "Un "Honda-McLaren" sadarbība astoņdesmitajos gados pierāda, uz ko mēs esam spējīgi. Ceru, ka ne tik tālā nākotnē mēs svinēsim uzvaru pasaules čempionātā. Esmu pilnīgi drošs, ka pēc kāda laika mēs kopā uzvarēsim."

Vismaz publiski "McLaren" neatļaujas sapņot par F1 titulu jau šajā sezonā, tomēr mērķi ir nosprausti samērā augsti: "Pirmais mērķis ir finišēt Austrālijā ar iespējami labāku rezultātu, bet nākamais - izcīnīt pirmo uzvaru."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2015-02-11 14:26, pirms 10 gadiem
Vinam ir motivacija, par lielu naudu nomocit sezonu McLaren un ceret, ka ienems Hamiltona vietu Mercedes, to vins nekad nav slepis. Tas ka McLaren kadreiz bus virsotne nav saubu, bet tas nenotiks sogad un maz ticams vai nakosgad.

     [+] [-]

, 2015-02-11 14:45, pirms 10 gadiem
Jā, Alonso uztur sevi F1 tikai lai nākamgad iegūtu Hamiltona vietu Mercedes komandā, citādi viņš jau būtu pie sava labākā drauga - Vēbera - WEC. Kas attiecas uz Mercexdes, nav jau nekur teikts, ka Hamiltons nepagarinās līgumu, tai pašā laikā, nav noslēpums, ka Mercedes met acis arī uz Hulkenbergu (vācietis) un Botasu (Toto Volfa aizbilstamais).

Šogad McLaren toč neatgriezīsies virsotnē, jā, varbūt kādu uzvariņu uz haļavu (atceroties Rikardo pirmo uzvaru karjerā, Kanādā) viņi arī varētu paņemt, bet 4-5 vieta KK šogad būs viņu griesti

     [+] [-]

, 2015-02-11 15:28, pirms 10 gadiem
Alonso pēc sezonas uz Mercedes, Hamiltons uz McLaren.
To abi īpaši nav slēpuši. Aizejot uz Mercedes, Hamiltons teica, ka atgriezīsies McLaren.

     [+] [-]

, 2015-02-11 15:45, pirms 10 gadiem
Vel jau paliek Ferrari un Kimi ari beidzas ligums, ta ka tur ari bus briva vieta, protams, Alonso tur netaisas iet, bet ir vesela virkne kombinaciju kas tur noklut, pat nav izslegta Hamiltona iespeja.

     [+] [-]

, 2015-02-11 15:57, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Vel jau paliek Ferrari un Kimi ari beidzas ligums, ta ka tur ari bus briva vieta, protams, Alonso tur netaisas iet, bet ir vesela virkne kombinaciju kas tur noklut, pat nav izslegta Hamiltona iespeja.
Par Kimi arī nekas nav skaidrs, viņš vēl īsti nav pateicis pēc kuras sezonas beigs karjeru - pēc šīs vai pēc nākamās. Jāpiekrīt gan ir tam, ka ir vairāki pretendenti uz Kimi vietu (Hamiltons, Botass, Hulkenbergs, Perezs, Vernjē, Gutjerezs)

     [+] [-]

, 2015-02-11 16:29, pirms 10 gadiem
Skatos, ka visi fantazē visu, kas vien nāk prātā.
Pirmkārt Hulkenbergs nekad nav bijis nopietns kandidāts uz Hamiltona vietu Mercedes. Neviena nopietna komanda nemēdz ņemt abus pilotus no vienas valsts, ik īpaši jau lielie autoražotāji. F1 ir bizness.
Vienīgās nopietnās baumas ir izskanējušas tieši par Botasu, soms patiešām ir meršu redzes lokā.
Otra lieta, ka nav nekāda pamata domāt, ka Hamis nākamsezon dosies uz Mclaren. Pats viņš gana skaidri licis saprast, ka līguma parakstīšana ar meršiem ir vairs tikai formalitāte. Visticamāk nevar vienoties par dollāriem, bet ņemot vērā, ka Toto un Nikijs ir viņa fani nr.1, skaidrs, ka kompromiss tiks atrasts.
Hamis ir teicis, ka vēlas pabeigt karjeru Mclaren, tomēr viņš F1 var braukt vēl gadus 8 noteikti un šobrīd, pēc Denisa uzmestās lūpas, nekur nav teikts, ka viņu tur maz vairs kāds gaida.
Pieņemu, ka tik drīz nopietnu pārmaiņu pilotu starpā nebūs. Tik vien, ka Botass varētu aizstāt Kimi, ja ne nākamsezon, tad aiznākam.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-11 16:31, pirms 10 gadiem
1. Hamis labprātīgi neies prom no Meršiem.
2. Deniss jau ir pateicis, ka Alonso līgums neietver iespēju lauzt ātrāk līgumu, lai pārietu uz citu komandu.
3. Ja tā formula ies, Kimis nekur prom neies.

     [+] [-]

, 2015-02-11 16:41, pirms 10 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Jā, Alonso uztur sevi F1 tikai lai nākamgad iegūtu Hamiltona vietu Mercedes komandā, citādi viņš jau būtu pie sava labākā drauga - Vēbera - WEC. Kas attiecas uz Mercexdes, nav jau nekur teikts, ka Hamiltons nepagarinās līgumu, tai pašā laikā, nav noslēpums, ka Mercedes met acis arī uz Hulkenbergu (vācietis) un Botasu (Toto Volfa aizbilstamais).

Šogad McLaren toč neatgriezīsies virsotnē, jā, varbūt kādu uzvariņu uz haļavu (atceroties Rikardo pirmo uzvaru karjerā, Kanādā) viņi arī varētu paņemt, bet 4-5 vieta KK šogad būs viņu griesti
Ko Jūs te pļūtījat??? Šīs baumas ir vecas un jau sen apgāztas. Alonso un Mclaren taču jau atzinās, ka vienošanās tika panākta 2 gadus atpakaļ! Pirms visām Mercedes dominancēm!
Ja pirms šīs sezonas būtu bijis piedāvājums no Mercedes, Alonso protams neatteiktos. Taču ja reiz atnāca uz Hondu, tad arī ar domu vismaz uz pāris gadiem lai cerams sasniegtu čempionu ar Hondu.
Jo ja tik vien Alonso gribētu kā izsēdēt Hamiltonu, tad to varēja izdarīt arī mierīgi turpinot braukt Ferrari, kam tomēr ir prognozējamākas izredzes tuvākajā sezonā. Priekš kam tad vispār lekt uz Mclaren/Hondu???