Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainsam nav intereses pāriet uz "Red Bull" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainsam nav intereses pāriet uz "Red Bull" komandu
Karloss Sainss
Foto: EPA/Scanpix

Lai gan pēdējā laikā aizkulisēs parādījušās runas, ka spāņu autosportists Karloss Sainss jau 2019. gadā pievienosies "Red Bull" komandai, pats pilots atzīst, ka tā nav patiesība un šobrīd viņu šāds iespējamais scenārijs neinteresē.

Sainss pirms diviem posmiem pievienojās "Renault" komandai, kuras sastāvā startēs arī nākamgad. Jau pirmajās sacensībās franču vienības sastāvā ASV Sainss pārsteidza ar ļoti labu sniegumu un ieguva septīto vietu, kamēr Meksikā sportists pat atradās pirmajā četriniekā, kad saslīdēja, vēlāk izstājoties stūres iekārtas problēmu dēļ.

"Es jūtos ļoti labi "Renault" komandā," ziņu aģentīrai EFE atzīst 23 gadus vecais Sainss, kurš iepriekš startēja "Red Bull" kompānijai piederošajā "Toro Rosso" vienībā. "Jau kopš pirmās dienas viņi pie sevis man ļāva justies kā mājās, palīdzēja adaptēties gan komandā, gan pie mašīnas stūres, lai gan arī pirms tam man bija liela vēlme pievienoties šai komandai."

Sainss noliedz, ka šobrīd būtu kaut kas zināms par viņa iespējamo pāriešanu uz "Red Bull" komandu 2019. gadā, par ko tiek baumots: "Viss, kas attiecas uz 2019. gadu un baumām par "Red Bull" mani šobrīd neinteresē."

"Renault" tehniskais direktors Niks Česters jau pavēstījis, ka šobrīd tapšanas stadijā esošais 2018. gada sacīkšu modelis tiek būvēts no nulles un būs pilnībā atšķirīgs no šosezon izmantotās mašīnas, neskatoties uz to, ka tehniskie noteikumi paliks praktiski nemainījušies. Tāpat zināms, ka jau šobrīd "Renault" dzinēju attīstības jomā strādā, koncentrējoties uz vajadzībām 2018. gadam.

Runājot par tehniskajām problēmām, kas "Renault" motorus piemeklējušas šogad, Sainss saka: "Tās ir nelielas problēmas, es pat nesauktu tās par problēmām. Tās radušās pieredzes trūkuma dēļ. Vienkārši ir jāizprot, kā mašīna reaģē dažādās situācijās sacīkšu laikā."

Izmantotie resursi:
Sports Mole - Football, tennis, rugby, cricket,...