Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Viljamsa: "Ja Strols aizies, viņa vietu atstāsim Kubicam"

Juris Grīns
Juris Grīns

Viljamsa: "Ja Strols aizies, viņa vietu atstāsim Kubicam"
Roberts Kubica
Foto: Facebook.com/KubicaOfficial

"Williams" F1 komandas vadītāja Klēra Viljamsa paziņojusi, ka gadījumā, ja Lānss Strols patiesi dosies startēt uz "Racing Point Force India" komandu, viņa vietā startēs neviens cits kā tagadējais testpilots Roberts Kubica.

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad "Force India" komandu iegādājās kanādiešu miljardieris Lorenss Strols ar partneriem, ir visai droši, ka viņa dēls Lānss Strols kļūs par šīs vienības pilotu. Pagaidām gan vēl nav zināms, tas notiks šogad vai nākamsezon.

"Lānss ir sacīkšu braucējs, un viņš vēlas mainīt komandas," intervijā "Speedweek" sacīja Viljamsa, kura oficiāli ir komandas vadītāja vietas izpildītāja, pildot sava tēva, Frenka Viljamsa pienākumus. "Mēs nezinām, kad tas notiks, bet izskatās, ka viņš dosies uz "Racing Point Force India", kad viņa tēvs būs pilnībā pārņēmis tur vadību. F1 čempionāts var priecāties, ka tāds vīrs kā Lorenss Strols izglābj komandu, tādēļ mēs viņiem abiem novēlam veiksmi."

Viljamsa atklāj, ka jau šobrīd ir izlemts par Strola aizvietotāju.

"Nekas slikts nenotiek, vien tas, ka viens pilots mūs pamet un cits stāsies viņa vietā," stāsta Viljamsa. "Ja Lānss tiešām dosies uz citu komandu, ir vairāk nekā iespējams, ka Roberts Kubica ieņems viņa vietu."

Pēdējo reizi "Formulā 1" Kubica startēja 2010. gadā, bet šosezon ir "Williams" testpilots un rezervists.

Izmantotie resursi:
gptoday.net