Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" neapmierināti ar "F-Duct"

Mārcis Pēterkops
Mārcis Pēterkops

"Ferrari" neapmierināti ar "F-Duct"
"Ferrari" pilots Felipe Masa Turcijas sacīkšu laikā
Foto: AP/Scanpix

Pirmās Formulas ”Ferrari” komandas vadītājs Stefano Domenikali atzinis, ka jaunieviestā gaisa savākšanas sistēma nav attaisnojusi uz to liktās cerības. Itāļu vienības personāls secinājis, ka "F-Duct" lūka drīzāk radījusi liekas problēmas.

”McLaren” bija pirmā F1 komanda, kura aprīkoja savas formulas ar ”F-Duct” gaisa savācējiem, un tie jūtami uzlabojuši britu komandas konkurētspēju. Pārējām komandām, kuras izmanto revolucionāro sistēmu, progress nav tik pamanāms. Kā atzina Domenikali, tad ”Ferrari” komanda sistēmas izveidē ieguldījusi lielu darbu, bet gaidītie rezultāti nav sasniegti: ”Smagi nopūlējāmies ar ”F-Duct”, un tas tikai palēninājis formulas attīstību.”

Pirmajos septiņos posmos no ”Ferrari” pilotiem veiksmīgāks bijis Fernando Alonso, kurš ar izcīnītiem 79 punktiem kopvērtējumā ieņem ceturto pozīciju, kamēr Felipe Masa iekrājis par 12 punktiem mazāk un atrodas par trim vietām zemāk. Itālijā bāzētās vienības vadītājs nav apmierināts ar gada pirmajā pusē iespēto, tomēr cer, ka tuvākajā laikā viss mainīsies. ”Mums priekšā ir divas trešdaļas no sezonas,” sacīja Domenikali. ”Daudzas lietas var mainīties, un nenokaram galvas – tā var darīt tie, kas atmet nospraustos mērķus, katrā ziņā par ”Ferrari” tā nevar teikt.” Atgādināsim, ka pirms divām nedēļām Turcijā Masa ar Alonso izcīnīja, attiecīgi, septīto un astoto vietu. Zināms, ka itāļu bolīdiem pirms svētdien gaidāmajām sacīkstēm nav veikti jauninājumi, tomēr komandas vadītājs tic, ka Kanādā izdosies sasniegt augstākus rezultātus nekā līdz šim: ”Mēs esam stipra un vienota komanda, un mašīna vienmēr bijusi mūsu stiprā puse. Ir liela vēlme parādīt, uz ko esam spējīgi.”

Par ”Ferrari” vēlmi mainīt situāciju pilotu kopvērtējumā varēsim pārliecināties piektdienas treniņbraucienos, sestdienas kvalifikācijā un svētdien notiekošajās sacīkstēs.

Izmantotie resursi:
espnf1.com

Vai "Ferrari" Kanādas Grand Prix izcīnīs vismaz vienu vietu uz goda pjedestāla?

  • 38

  • 46


     [+] [-]

, 2010-06-09 14:42, pirms 14 gadiem
Vajadzētu saņemties un uzvarēt vēl kādā sacīkstē
Slēpts komentārs: anciitS

  +2 [+] [-]

, 2010-06-09 15:32, pirms 14 gadiem
Šūmis būs uz pjedestāla,ferrarī varēs priecāties!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-09 15:46, pirms 14 gadiem
tas jau bija gaidams, ka ne Ferrari ne Red Bull neizdosies F-Duct. maki jau F-duct neatklaja peksni un neiestukeja to sava formula sezonas laika. F-duct maku formulas tapa kopa ar visu formulu un tadel ta ari darbojas par visiem 100% kamer Ferrari un Red Bull so uzparikti iestuma formulas kuras tam nav domatas ar varu

 +10 [+] [-]

, 2010-06-09 16:01, pirms 14 gadiem
Dzerevņa rakstīja: Šūmis būs uz pjedestāla,ferrarī varēs priecāties!
tu to vien dari ka visu sezonu,visus lidzsinejos 7 posmus klare ka sumahers uzvares, sumahers bus uz pjedestala, bet ta vins ne reizies nav bijis pat uz pjedestala, par uzvaru nemaz nerunajot. varbut vienu posmu nesaki neko kas zin, varbut tu nes sumim neveiksmi

  +1 [+] [-]

, 2010-06-09 16:06, pirms 14 gadiem
Dzerevņa rakstīja: Šūmis būs uz pjedestāla,ferrarī varēs priecāties!
Ja Šumis būs uz pjedestāla,kapēc viņa konkurentriem ferarri būtu jāpriecājas m ?!?!?! Sajūta ka raksti lai rakstītu,f1 seko vai tik esi dzirdējis ka ir tāds Šumahers un ferarri m ???? !!!!