Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons: "Esmu šeit, lai brauktu"

Batons: "Esmu šeit, lai brauktu"
Džensons Batons
Foto: AFP

Jaunās ''Brawn GP'' komandas pilots Džensons Batons atzina, ka startēt jaunās komandas sastāvā viņam liek sajusties tā, it kā viņš sāktu savu F-1 karjeru no sākuma.

"Negribētu teikt, ka pēdējie gadi F-1 bija neinteresanti, bet, kad notiek tādas lietas kā pēdējās dienās, tad tas ir Super!," iesāk Batons. "Sēdēt atkal formulā liek man sajusties kā bērnam. Tas ir tik aizraujoši. Esmu izalcis pēc savu mērķu sasniegšanas. Komandā neesmu vienīgā persona, kas par to alkst. Šī formula ir konkurētspējīgāka, kā arī savādāka par pēdējo divu gadu formulu. Mēs visi jūtamies kā bērni, tāpēc var redzēt smaidu mūsu sejās. Mums valda lieliska atmosfēra un tagad kopā esam daudz ciešāk."

"Lai arī ko cilvēki ir runājuši par pilotiem un par mani personīgi, esmu šeit, lai brauktu. Man patīk braukt un šī ir vieta, kur to var darīt. Jūs varat teikt: "Tu esi F-1 pilots un tu pelni daudz naudas". Jā, daudzi no mums pelna lielas summas, taču tagad situācija ir savādāka nekā pagājušajā gadā. Man tas nenozīmē absolūti neko, jo es šeit esmu lai brauktu. Esmu šeit, lai stātos uz starta un mēģinātu ar ''Brawn GP'' komandu izcīnīt uzvaras. Uzskatu, ka nākotnē mums būs labas iespējas to sasniegt."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +5 [+] [-]

, 2009-03-09 23:28, pirms 15 gadiem
Izsklausās, ka komandā valda ļoti laba atmosfēra

  +5 [+] [-]

, 2009-03-09 23:41, pirms 15 gadiem
Ievēroju, ka arī es smaidu daudz biežāk, jo man vairs nebūs jāuztraucās, ka Batons varētu nebraukt F1. Ir tik labi redzēt viņu pie F1 stūres, ka tā var ieslīgt pašsajūsmā. Lai jaunajā sezona no mūsu sejām smaids nenodziest. Aiziet, Baton! Aziet, ''Brawn GP'' komanda! ';

  +4 [+] [-]

, 2009-03-09 23:42, pirms 15 gadiem
lai veicas! Cerēsim Batonu redzēt šogad punktos.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-10 04:30, pirms 15 gadiem
Virsraksts izsaka visu, es jau domāju, ka viņš tur ir, lai slaucītu grīdas.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-10 12:45, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Virsraksts izsaka visu, es jau domāju, ka viņš tur ir, lai slaucītu grīdas.
Lai saprastu virsrakstu, ir drusku jāzin konteksts. Batonam daudzi (no citām komandām un britu preses) ir pārmetuši, ka viņš pleibojs, F1 ir tikai dēļ naudas un izpriecām.

     [+] [-]

, 2009-03-14 11:36, pirms 15 gadiem
Batons ir vecis. iedod viņam formulu un viņs izģērbs visus. kā viņs to izdarīja ar mīzalotu BAR 2004/2005, kamēr Sato vilkās aiz muguras ar tādu pasu formulu. uzticams pilots. varēja pāriet uz Williams, bet palika uzticams komandā, kas viņu novērtēja, jo līdz sim neviena komanda viņu nenovērtēja. lai gan nedaudz žēl pēdējās divās sezonās bija par to, ka neaizgāja viņs toreiz uz Williams... skatoties uz to, kā sī komanda tagad brauc Batons jau sen būtu čempions. lai nu kā, es biju pārliecināts, ka viņa laiks vēl nāks. un nu tas ir gandrīz atnācis. veiksmi manam mīļākajam F1 pilotam.