Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Valentino Rosi: "Viņi ir traki, jo grib nobremzēt Verstapenu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Valentino Rosi: "Viņi ir traki, jo grib nobremzēt Verstapenu"
Valentino Rosi
Foto: EPA/Scanpix

Motošosejas sacīkšu leģenda Valentino Rosi atzinis, ka ir liels Maksa Verstapena talanta cienītājs, kā arī paudis neizpratni par "Formula 1" čempionāta uzraugu centieniem sportista atraktīvo braukšanas manieri piebremzēt.

Pāris gadu laikā Verstapens ir pierādījis savu talantu ātri braukt, spraigi cīnīties un prast apdzīt, tomēr bieži par to saņēmis kritiku gan no konkurentiem, gan tiesnešiem. "MotoGP" zvaigzne Valentino Rosi tikmēr uzskata, ka tieši tādi braucēji kā "Red Bull" pilots šim čempionātam ir nepieciešami.

"Verstapens ir "Formula 1" jaunā zvaigzne," intervijā itāļu radio stacijai "Radio Deejay" izteicies Rosi, kurš neslēpj, ka fano par holandiešu pilotu. "Viņš brauc tiešām labi, bet viņi mēģina viņu piebremzēt, kas ir trakums. Ja man būtu jāsaka, kādai jāizskatās "Formulai 1", tad es gribētu, lai uz starta ir divpadsmit tādi Verstapeni. Viņš ir īpašs braucējs. Viņš ir jauns, gūst jautrību no sistēmas un spēj apdzīt - tās ir tās vērtības, ko publika mīl."

"Yamaha" komandu pārstāvošais Rosi atzīst, ka arī "MotoGP" čempionātā Verstapenam ir līdzinieks, un tas ir 2017. gada debitants Johans Zarko, kurš jau pirmajā sezonā spēja iesaistīties cīņā ar līderiem.

"Verstapens ir kā Zarko," norāda itāļu motosportists. "Viņi abi nekad nepiebremzē, tāpēc cīņā ar viņiem jāatstāj vieta, savādāk abi braucēji var tikt apdraudēti."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

  +3 [+] [-]

, 2017-12-09 10:57, pirms 7 gadiem
cik atraktīvi mazačtelis ir izp isis gonku gan sev gan arī pārsvarā citiem

     [+] [-]

, 2017-12-09 10:58, pirms 7 gadiem
kritiku saņem arī Kevins Magnusens , varbūt nav tik ātrs kā Makss , bet pozīciju nevienam tik viegli neatdos

  +3 [+] [-]

, 2017-12-09 11:59, pirms 7 gadiem
Verstapens jau ir tas, kurs bremze pareejos, kad tie megina vinam tikt galaa.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-09 22:01, pirms 7 gadiem
Nu, nu, Rosi... Paskaties uz Verstapenu rūpīgāk, tad domas mainīsies.

     [+] [-]

, 2017-12-09 23:13, pirms 7 gadiem
Rossi zaudēja akcijas manās acīs ar šo tekstu! Tas šmurgulis Verstapens nav nekas labāks kā tas pats Kvjats. Agresija ir viens, čempiņa materiāls kaut kas cits. Rikjardo, tas gan ir gan ātrs, gan prātīgs, gan agresīvs tur , kur vajag būt agresīvam! Īsts čempiona materiāls!
Ps. nav man neviena kam sekoju līdzi f1 jau kopš Hilla laikiem. Un jā Hakinens bija ūber labs. Un tad jau arī jaunai soms Kimi bija labs sauber un makos, kamēr kāposts nesačkarēja prātu...