Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vurcs pāries uz Lemānas sacensībām

Austriešu braucējs Aleksanders Vurcs, kurš nesen paziņoja par savām F-1 pilota karjeras beigām, paziņoja, ka viņa galvenais uzdevums tagad ir atgriezties Lemānas sacensībās.

Aleksanders Vurcs jau ir piedalījies šādās Lemānas sacensībās, un jāatzīmē, ka veiksmīgi, jo 1996.gadā viņš tajās uzvarēja. Kad Vurcs paziņoja, ka aiziet no F-1, tā viņa vārds bieži parādījās vairākos ar auto saistītos projektos, bet pats pilots atzina, ka viņš sapņojot startēt Lemānas sacensībās.

"Es vienmēr esmu apgalvojis, ka pēc F-1 es gribu atgriezties Lemānas sacensībās," saka austrietis.
Vurcs cer, ka nākotnē šajās sacensībās varētu pieteikties vairāk ražotāju komandas, kas tās padarītu tikai daudz interesantākas.

"Nākamos trīs gadus es gribu pavadīt piedaloties sacensībās ar sporta automašīnām. Pēc tam arī redzēsim, ko es darīšu tālāk. Es domāju, ka tuvākajā laikā šajās sacensībās varētu pieteikties vēl divas ražotāju komandas."
Jāatzīmē, ka šogad galvenā cīņa norisinājās starp "Audi" un "Peugeot" komandām.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-07 18:26, pirms 17 gadiem
lai tik iet

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 18:53, pirms 17 gadiem
kaads F1 brauceejs kaadreiz vareetu arii Dakaaraa pameegjinaat piedaliities.