Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Felipe Masa pagaidām ir bez līguma uz nākamo F1 sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Felipe Masa pagaidām ir bez līguma uz nākamo F1 sezonu
Felipe Masa
Foto: LaPresse/Scanpix

"Williams" komandas pilots Felipe Masa atklāj, ka pagaidām viņam neesot līgumsaistību uz 2016. gada sezonu, taču sportists vēlas turpināt sadarbību.

Masa šobrīd ir ieradies savā dzimtenē Brazīlijā un sniedza interviju laikrakstam "O Estado de S.Paulo", kur paskaidroja šī brīža situāciju.

"Mans plāns ir turpināt braukt "Williams" komandā," atklāj Masa. "Esmu apmierināts ar šo komandu, kas mani ciena. Nekas vēl nav apstiprināts un līgumi nav parakstīti, bet es domāju, ka turpināšu startēt arī nākošgad. Vismaz tāda ir mana vēlēšanās un es neredzu iemeslu, kāpēc komandai to varētu negribēt."

Sportists piebilst, ka jaunajam līgumam līdz šim vēl nebija pienācis laiks, taču ir drošs, ka tas tiks noslēgts jau tuvākajā laikā un pārrunu process ilgu laiku neaizņems.

Runājot par rezultātiem šajā gadā, Masa atzīst, ka ir apmierināts ar "Williams" komandas piedzīvoto progresu, lai gan dažbrīd izskatās, ka "Ferrari" vienība tomēr nonākusi soli priekšā.

"Šajā brīdī mums ir mašīna, kas, atkarībā no trases, ir vai nu nedaudz labāka par "Ferrari" formulu, vai arī mazliet sliktāka," skaidro brazīlietis.

Felipe Masa šogad guvis vienu pjedestālu (Austrijā) un F1 kopvērtējumā ieņem sesto vietu. Tikmēr viņa komandas biedrs Valteri Botass, kura kontā arī viens pjedestāls (Kanādā), šobrīd ir ceturtais, tikai 3 punktus priekšā brazīlietim.

Izmantotie resursi:
INAUTONEWS