Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kavēšanās ar Hamiltona jauno līgumu nav naudas dēļ, uzsver "Mercedes"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kavēšanās ar Hamiltona jauno līgumu nav naudas dēļ, uzsver "Mercedes"
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" vadītājs Toto Volfs apgalvo, ka jaunā līguma parakstīšana ar Lūisu Hamiltonu nav aizkavējusies tādēļ, ka abas puses nevarētu vienoties par finansiāla rakstura jautājumiem.

Nedēļām ilgi gan Volfs, gan Hamiltons turpina apgalvot, ka līguma parakstīšana notiks kuru katru brīdi, tomēr kavēšanās raisījusi dažādas spekulācijas. Austrijas posma nedēļas nogalē "Mercedes" boss atzina, ka pirms nākamā posma, kas notiks Lielbritānijā, situācija nemainīsies.

Volfs gan noliedz, ka aizkavēšanās būtu saistīta ar nespēju vienoties par Hamiltona atalgojumu nākamajā sezonā.

"Mēs vēlamies šo līgumu izstrādāt superīgu, līdz pat sīkākajai detaļai," viņš skaidro. "Tomēr diskusijas nepavisam nav par naudu. Tās ir par nākotni. Par to, ko mēs gribam darīt pareizi un optimizēt. Mēs vairs nerunājam par naudu vai līguma termiņu. Tās ir citas tēmas."

Austrijas posmā, kur komandas sniegums bija sliktāks nekā iepriekšējās sacīkstēs, Hamiltons pa radio bija dzirdams daudz sūdzamies par mašīnas veiktspēju. Vienā brīdī Volfam nācās pateikt, lai Hamiltons "vienkārši brauc ar tādu mašīnu, kāda ir". Daži tajā saskatīja saspīlējumu abu starpā.

"Jums vajadzētu dzirdēt, kā mēs runājam pa telefonu vai tikšanās reizēs," atzīst Volfs. "Šis vēl nebija nekas! Mums visiem komandā šī bija slikta nedēļas nogale, un tas tikai padara mūsu spēcīgākus. Vienkārši gribēju būt drošs, ka dabūjam ārā maksimālo no tādas mašīnas, kāda tajā brīdī bija, pat, ja ar to nevarēja parādīt labu veikumu."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-07-07 17:37, pirms gada
Kavēšanās ir tāpēc ka Luiss meklē citu ātru komandu un velk laiku.

     [+] [-]

, 2023-07-07 17:59, pirms gada
Ja kāds saka ka nauda nav problēma, tad problēma ir tieši tajā un tiek meklēti risinājumi lai no tas summas izspiestu maksimumu, pieliekot papilddarbus.