Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" atlaiž no darba sievieti, kas apsūdzēja Horneru

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" atlaiž no darba sievieti, kas apsūdzēja Horneru
Kristians Horners ar sievu Džeriju Halivelu. Foto: Motorsport.com

F1 čempionvienība "Red Bull" ir atbrīvojusi no amata sievieti, kas pirms kāda laika apsūdzēja vadītāju Kristianu Horneru nepiedienīgu ziņu sūtīšanā, vēsta vadošie autosporta mediji.

Astoņu nedēļu garumā neatkarīgs jurists veica iekšējo izmeklēšanu, kuras laikā Hornera pozīcija bija apdraudēta. Kāda sieviete, kuras personība publiski nav zināma, apsūdzējusi komandas vadītāju nepiedienīgā uzvedībā, sūtot attiecīga rakstura ziņas "WhatsApp". Neoficiāli tika ziņots, ka tā ir Hornera bijusī mīļākā, kas tagad esot romantiskās attiecībās ar Maksa Verstapena tēvu Josu.

Īsi pirms Bahreinas F1 posma "Red Bull" paziņoja, ka Horners ir pilnībā attaisnots. Tiesa gan, šobrīd komandas iekšienē, cik zināms, aizvien valda spraiga gaisotne, par ko klīst daudz baumu.

Zināms, ka sieviete, kas apsūdzēja Horneru, līdz šim turpināja darbu komandā, taču tagad ir atlaista, vēsta respektablais autosporta ziņu portāls "Motorsport.com". Vēršoties ar jautājumu par šo tēmu pie "Red Bull" pārstāvjiem, tie no komentāriem atturējās, ne noliedzot, ne apstiprinot šo informāciju.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

  +2 [+] [-]

, 2024-03-07 20:13, pirms 2 mēnešiem
Suspended nav atlaista. Gan jau piedāvās kādu citu vietu, kur, protams, nav ar Horneru jāturpina stradāt, vai abpusēji vienosies par darba attiecibu izbeigsanu.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-07 22:39, pirms 2 mēnešiem
Joss arī to kundzīti atbrīvos no pienākumiem?

  +5 [+] [-]

, 2024-03-08 08:16, pirms 2 mēnešiem
Tā jau baumoja ka tas viss ir Josa pirksts, jo viņam vienmēr bija nesaskaņas ar Horneru.

     [+] [-]

, 2024-03-08 17:01, pirms 2 mēnešiem
Zombijs rakstīja: Tā jau baumoja ka tas viss ir Josa pirksts, jo viņam vienmēr bija nesaskaņas ar Horneru.
Kāds nu Josa pirksts. Gan jau Horneram arī ar viņu bija dēka un tās nepiedienīgās ziņas sūtīja. Maz ticams gan, ka interese tur bija vienpusēja tikai no hornera puses. Katrā ziņā, dienas beigās viņš visticamāk laulību ir pārkāpis, bet tās nu ir viņu pašu darīšanas. Protams, ja Joss ir kopā ar to dāmu, tad dara visu, lai to skandālu uztaisītu pēc iespējas lielāku. No Red Bull puses viss vienkārši - galvenais, lai ar Maksi viss ok, ejot ragos ar fāteri. Un vai pašu PR ir pieņemami, ka komandu vada sievas krāpējs. Ā, un vēl jau tur baumas, ka Horners gribējis RB F1 komandu atdalīt no Red Bull, par ko nav starā RB Austrijas bosi. Gan jau tur ir vairāk, kā mēs zinām, vēl viss nav beidzies.

     [+] [-]

, 2024-03-09 18:36, pirms 2 mēnešiem
aizsūti savai mīļākajai nepiedienīgu ziņu un šī sāk sūdzēties? vinnozīmīgi jāatlaiž