Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Arī Batons startēs Čempionu sacīkstē, kopumā uz starta seši F1 piloti

Juris Grīns
Juris Grīns

Arī Batons startēs Čempionu sacīkstē, kopumā uz starta seši F1 piloti
Džensons Batons Čempionu sacīkstē
Foto: raceofchampions.com

Arī šogad Čempionu sacīkstē ("Race of Champions") gatavojas piedalīties Džensons Batons, 2009. gada F1 pasaules čempions un tagadējais "McLaren" F1 komandas pilots.

Šogad Batons Čempionu sacīkstē startēs jau piekto reizi. Savukārt viņa līdz šim labākais sasniegums ir iekļūšana pusfinālā 2009. gadā, kad brits sacentās ar tautieti Endiju Priolu.

Šogad, sacensībām notiekot Londonā, Batons cer beidzot izcīnīt pirmo vietu.

"Nespēju vien sagaidīt, kad varēšu atgriezties Čempionu sacīkstē, sevišķi, ņemot vērā, ka būs jābrauc savās mājās - Londonas Olimpiskajā stadionā," viņš saka. "Šī vienmēr bijusi ļoti īpaša sacīkste ar labu atmosfēru. Šeit ir jāsacenšas ar puišiem, kas startē gan Formulā 1, gan citos čempionātos visā pasaulē. Šeit var satikt senus draugus un iepazīt jaunus."

Kopā ar Batonu Apvienotās Karalistes komandu pārstāvēs Alekss Bankombs, kurš ir šī gada "Blancpain Endurance Series" čempionāta uzvarētājs prestižākajā "Pro Cup" ieskaitē.

Kopumā Čempionu sacīkstē startēs seši F1 piloti - arī Daniels Rikjardo, Felipe Masa, Romēns Grožāns, Sebastians Fetels un Niko Hilkenbergs. No citām zvaigznēm jāizceļ Maiks Dūens, Nelsons Pikē juniors, Peters Solbergs, Toms Kristensens, Deivids Kulthards, Horhe Lorenco un Raiens Hanters-Rejs.

Čempionu sacīkste notiks jau pēc divām nedēļām, 20. un 21. novembrī.

Izmantotie resursi:
Race Of Champions | ROC London, 20 - 21...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-06 12:23, pirms 9 gadiem
Lūdzu nenobanojiet, bet:

- nevis piesakās, bet tiek uzaicināts;
- latviešu valodā nav tāda vārda 'sacīkste'. Tāpat kā 'durvis' vārds 'sacīkstes' lietojamas tikai daudzskaitlī. Neņemt piemēru no nepareizi tulkotās filmas 'Rush';
- 2009. gadā Batons tika pusfinālā individuālajās sacensībās. Tajās komandas biedru nav;

Paldies, ka vismaz Solbergs ir Solbergs nevis Sūlberjs.