Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons noliedz vienošanos ar "Mercedes"

Andrejs Siliņš

Hamiltons noliedz vienošanos ar "Mercedes"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

Pirmās formulas komandas "McLaren" britu pilots Luiss Hamiltons noliedzis iepriekš izskanējušo informāciju, ka sportists jau vienojies ar "Mercedes" vienību par startēšanu tajā, sākot ar nākamo sezonu.

Atbildot uz jautājumu, vai Hamiltons zina, kur startēs nākamsezon, bijušais pasaules čempions atbildēja noraidoši. "Gribu uzvarēt! Tikai jāizdomā, kura būtu pareizā vieta tā izdarīšanai," piebilda 27 gadus vecais pilots. Pēc Beļģijas Grand Prix Hamiltons bija ārkārtīgi neapmierināts un to izpauda arī publiski, savā "Twitter" kontā nopludinot svarīgu komandas tehnisko informāciju.

Pagaidām arī "Mercedes" komandas boss Ross Brauns ir izvairīgs, komentējot BBC eksperta Edija Džordana sacīto par Hamiltona pievienošanos "Mercedes". "Luiss ir ļoti labs braucējs, teicams braucējs. Mēs vēlamies būt komanda, kurā braukt vēlas ikviens," sacīja Brauns. Ticams, ka pēc šīs sezonas karjeru atkal noslēgs Mihaels Šūmahers, līdz ar to atbrīvojot vietu komandā.

Tiesa, pats septiņkārtējais pasaules čempions, kurš iepriekš atzina, ka lēmumu pieņems oktobrī, ir piesardzīgs izteikumos: "Nožēloju, ka pateicu to datumu, bet domāju, ka ap to laiku arī būs kaut kas [jauns], ko teikt." Brauns atzinis, ka ir ļoti apmierināts ar 43 gadus vecā Šūmahera sniegumu. Pastāv variants, ka Šūmahers varētu ieņemt kādu citu amatu "Mercedes" komandā, taču pagaidām par to netiekot runāts.

Luiss Hamiltons visu līdzšinējo karjeru aizvadījis savas dzimtenes Lielbritānijas komandā "McLaren", ar ko 2008. gadā izcīnīja pasaules čempiona titulu. Sešu sezonu laikā 27 gadus vecais Hamiltons izcīnījis 19 uzvaras un 47 reizes bijis uz goda pjedestāla. Šī gada čempionātā Hamiltons pagaidām ieņem ceturto vietu ar 117 punktiem.

Izmantotie resursi:
BBC

Kuru komandu Luiss Hamiltons pārstāvēs 2013. gada sezonā?

  • 48

  • 19

  • 9


  -1 [+] [-]

, 2012-09-06 18:45, pirms 12 gadiem
Meršiem kā ēst vajag top pilotu, līderi kurš vestu komandu pēc titula.
Domāju, ka viņi būtu gatavi maksātu Hamiltona prasīto summu, jo cita šāda kalibra pilota tik drīz brīvajā tirgū nebūs.
Pagaidām izskatās, ka mercedes nav tālu lai aizietu no F1, nauda ieguldīta liela, bet atdeves nav un ar šo pilotu sastāvu visticamāk arī nebūs. Ja izdotos dabūt top pilotu, tad kādu laiciņu vēl projektu turpinātu.

     [+] [-]

, 2012-09-06 18:56, pirms 12 gadiem
Lasīju interesantu domu, ka Mersis gaidot līdz 2014. gadam, kad dzinējiem būšot lielāka loma un tad Mersis, Ferrari, Renis varēs izvērsties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-06 20:27, pirms 12 gadiem
Manuprāt, Hamiltons ir visus Maklarenā , kā saka, davedis, ieskaitot viņa patronu Ronu Denisu, kurš vēl pirms vasaras brīvlaika pateica, ka Hamiltons var pat necerēt uz prasīto līguma summu. Par 2014 taisnība - itkā no tās sezonas MB dzinējiem varētu būt tehniskas priekšrocības un ar 2015 MB izbeidzas kontrakts ar McLaren. No otras puses Mercedes jau ir tā pati Breklijas rūpnīca (BAR, Honda , utt) Vienīgais, kas nācis klāt ir milzu nauda un cits menedžments. progres itkā ir, bet citi progresē straujāk.

     [+] [-]

, 2012-09-06 21:56, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Meršiem kā ēst vajag top pilotu, līderi kurš vestu komandu pēc titula.
Domāju, ka viņi būtu gatavi maksātu Hamiltona prasīto summu, jo cita šāda kalibra pilota tik drīz brīvajā tirgū nebūs.
Pagaidām izskatās, ka mercedes nav tālu lai aizietu no F1, nauda ieguldīta liela, bet atdeves nav un ar šo pilotu sastāvu visticamāk arī nebūs. Ja izdotos dabūt top pilotu, tad kādu laiciņu vēl projektu turpinātu.
Meršiem kā ēst vajag top formulu, nevis top pilotu! viņiem ir jau top pilots - divi patiesībā! Lai kā tev to negribas atzīt!

     [+] [-]

, 2012-09-07 01:00, pirms 12 gadiem
Pieļauju, ka Hamiltonam šī gada atsevišķās neveiksmes (agrāk viņš bija pieradis pie veiksminieka statusa!) varētu būt uzdevušas pa nerviem. Un, ja viņš tagad sadirss.sīsies ar McLaren, tad var palikt vispār lūzera statusā. Ar Mercedes nekas vēl nav skaidrs - ne viņu mērķi, ne varēšana (domāju cīņu par čempiontitulu). Vēsture pierāda, cik daudz talantīgu, pat top pilotu paliek autā, ja netiek pie labām mašīnām. Šajā brīdī kaut ko prognozēt gan vēl par agru...

     [+] [-]

, 2012-09-07 09:23, pirms 12 gadiem
Cik nav bijušas noliegšanas par pievienošanos
ir vairāki dzīvi piemēri.. no sākuma noliedz un beigās šā vai tā pievienojas attiecīgajai ar komandai ar kuru "nav pilnīgi nekādas" vienošanās