Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Briatore: "Man šis čempionāts ir beidzies"

Briatore: "Man šis čempionāts ir beidzies"
Flavio Briatore kopā ar savu sievu
Foto: AP

F-1 komandas "Renault" šefs Flavio Briatore pēc vakardienas treniņbraucieniem atzinis, ka cīņa par 2009.gada čempiontitulu komandai ir beigusies.

Līdz šim labākais "Renault" komandas rezultāts ir divas piektās vietas (Austrālijā un Spānijā). Divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso no čempionāta līdera Džensona Batona atpaliek jau 40 punktus. Arī konstruktoru kausā skats ir gaužām bēdīgs - "Brawn GP" par 75 punktiem apsteidz "Renault".

"Mēs nemaz neesam priecīgi," saka Braitore. "Mēs prognozējām daudz savādāku čempionātu un no mūsu formulas gaidījām daudz labāku sniegumu. Kad atbraucām uz Austrāliju, starp mums un "Brawn GP" bija liela atšķirība, taču jūs redzat, kas ir noticis. Mūsu komandas 2009.gada formula attīstījusies pavisam citā virzienā. Cerējām, ka ar katru posmu tā uzlabos savu sniegumu, taču jautājums ir...personīgi man šis čempionāts jau ir beidzies."

"Grūti pārspēt "Brawn GP". Iespējams, ka "Red Bull" finišēs otrie, bet pārējie cīnīsies par trešo vietu. Mēs nekad nepadosimies. Centīsimies uzlabot mūsu formulu, taču to dara visi un situācija ir tāda, kāda viņa ir. Situācija mūsu gadījumā ir ļoti smaga."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-06-06 10:19, pirms 15 gadiem
sen bij laiks to saprast

  +6 [+] [-]

, 2009-06-06 10:23, pirms 15 gadiem
Briatorem skaista sieva, vecajam ēzelim noteikti naudas kā spaļi un tādas tik līp !

     [+] [-]

, 2009-06-06 11:04, pirms 15 gadiem
tresie brivie trenini tiesraide
justin.tv: Justin.tv - F1 reviews gps | [live]: auto...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-06 12:38, pirms 15 gadiem
game over flavio......gatavojies naakamajam gadam....

  -2 [+] [-]

, 2009-06-06 13:28, pirms 15 gadiem
bad loser ! nekad nav paticis shitas meerkakjis ! kad iet tad sevi celj dieva vietaa bet kad neveicas tad uzreiz padodas ! camoon sezona vel nav pusee gan jau kadu atseviskju GP var vineet pie nosacijuma ja veiksme ir renault pusee ! izskataas ka vecais ir zaudeejis saciikshu garshu un ja vinjam nav labaakaa formula tad viss ir slikti ! nekad nav patikushi taadi kam viss cits iznjemot 1aa vieta ir izgaashanaas !

     [+] [-]

, 2009-06-06 16:21, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: Briatorem skaista sieva, vecajam ēzelim noteikti naudas kā spaļi un tādas tik līp !
nevareetu teikt,kad vinsjh ir arii stulbs,bezgaumiigs un bez sharma

Daudz dziivee sasniedzis,daudz redzeejis un daudz veel izdariis.
Viss,kas vinjam ir(nauda,speeljmantas),ir pasha nopelniits