Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''BMW Sauber'' ar dubulto difuzoru, bet bez KERS

''BMW Sauber'' ar dubulto difuzoru, bet bez KERS
Niks Haidfelds
Foto: AP

F-1 komanda ''BMW Sauber'' paziņojusi, ka Turcijas posmā neizmantos kinētiskās enerģijas atjaunošanas sistēmu (KERS), bet gan koncentrēsies uz jauno aerodinamisko paketi.

Komanda jau Spānijā atteicās no KERS izmantošanas, un arī Turcijā tā brauks bez KERS. Kā uzskata komandas pilots Niks Haidfelds, tad šī būs ļoti svarīga nedēļas nogale, jo šīs būs pirmās sacīkstes, kad "BMW F1.09" formula tiks aprīkota ar dubulto difuzoru.

''Lēmums tika pieņemts braukt bez KERS,'' iesāk Haidfelds. ''Tāpat kā Barselonā, koncentrēsimies uz jauno aerodinamisko paketi. Pēc tam atkal domāsim vai braukt ar KERS, vai nē. Arī šī nedēļas nogale mums būs tikpat svarīga, cik Barselonā. Svarīgi redzēt kā strādā mūsu jaunie uzlabojumi. Zinām, ka vairs nevar aizvadīt testus, tāpēc reālos laikus uzzināsim tikai treniņos.''

''Esmu diezgan pārliecināts, ka uzlabojumi būs. Protams, pastāv jautājums, cik daudz attīstījušās būs pārējās komandas. Taču tas mūsu gadījumā noteikti būs solis uz priekšu. Mums jābūt labākiem, tāpēc domāju, ka tagad būsim vienādās pozīcijās ar ''Toyota''''.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-06-05 12:46, pirms 15 gadiem
Vajadzētu varbūt pilotus nomainīt? Arī tas būtu vērā ņemams progress

     [+] [-]

, 2009-06-05 13:12, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Vajadzētu varbūt pilotus nomainīt? Arī tas būtu vērā ņemams progress
Arī Tev vajadzētu sākt domā, varbūt uzrādīsies kāds progress.

     [+] [-]

, 2009-06-05 13:30, pirms 15 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Arī Tev vajadzētu sākt domā, varbūt uzrādīsies kāds progress.
nedomāju, ka antispārnu dauzīšana ir pilota meistarības rādītājs. paši zinat par kuru no viņiem domāju.

     [+] [-]

, 2009-06-05 14:39, pirms 15 gadiem
Pilotiem nav ne vainas.