Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kobajaši: "Nedomāju, ka esmu bīstams braucējs"

Kobajaši: "Nedomāju, ka esmu bīstams braucējs"
Kamui Kobajaši
Foto: AP/Scanpix

Japāņu F1 pilots Kamui Kobajaši pirms šodien Brazīlijā gaidāmajiem F1 treniņiem atzina, ka viņš neesot bīstams braucējs.

Šogad "Sauber" komandas pilots daudziem F1 faniem palicis atmiņā ar savu ātro, skatāmo un dažreiz pat agresīvo braukšanu. Noteikti daudzi atceras Kobajaši lielisko sniegumu Japānas F1 posmā, kad viņš no 14. starta vietas beigās aizcīnījās līdz septītajai vietai. Tāpat noteikti nedrīkst aizmirst Eiropas GP izcīņa, kurā Kobajaši, startējot tikai no 18. starta vietas, beigās palika septītais.

Šobrīd Kobajaši nepārprotami pretendē uz galveno balvu nominācijā - gada debitants, taču, neskatoties uz to, ka daudzi Kobajaši uzskata par bīstamu braucēju, pats pilots tā nedomā. "Nedaru neko īpašu," iesāk japānis. "Es vienkārši braucu un cenšos sasniegt maksimumu. Daru vienkāršas lietas un dažreiz vairāk riskēju, taču šī riska dēļ neesmu izstājies, tāpēc tā nav liela problēma. Iespējams, man biežāk sacīkstēs sanāk kāds kontakts ar citu braucēju, taču nekad neesmu avarējis vai piespiedis avarēt kādu citu. Nedomāju, ka esmu bīstams. Ja kāds mani apdzen, tad palaižu to garām. Tā nav problēma. Daudzi uzskata, ka esmu bīstams, taču es tā nedomāju."

"Cenšos darīt savu darbu un šogad man ir iespēja braukt vairākus apļus. Man ir jāmācās soli pa solim. Komanda mani lieliski atbalsta un tas ir patīkami. Joprojām ir vietas, kur jāuzlabo mans sniegums, taču man ir vajadzīgs tikai laiks, pieredze. No katra posma cenšos iegūt maksimumu," tā Kobajaši.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Vai Kobajaši ir bīstams braucējs?

  • 73

  • 10


  +4 [+] [-]

, 2010-11-05 10:33, pirms 14 gadiem
Viņš ir agresīvs, bet ne bīstams. Nav kā viņa japāņu priekšteči formulā.
Šūmahers šobrīd ir vairākas reizes bīstamāks.

  -3 [+] [-]

, 2010-11-05 10:36, pirms 14 gadiem
Ceru ka viņš labosies un kļūs bīstams...!!:-)

  +6 [+] [-]

, 2010-11-05 10:45, pirms 14 gadiem
Ir piloti, kuri prot apdzit un apdzen(Hamiltons, Kobajashi), bet ir piloti kuri neprot apdzit, bet censas apdzit(Fettels).
Varbut vins nav nekads fiksais japanis(jo pilots kurs Gp2 bijis vairak ka vajs nevar iesesties F1 un but baiga rakete), bet formulu vins parvalda labi, tur nav saubu.

     [+] [-]

, 2010-11-05 10:58, pirms 14 gadiem
viņš ir īsts cīnītājs.. nevis kā citi.. kas brauc pa savu 10-12 vietu un neko nedara.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-05 11:02, pirms 14 gadiem
hamiltons un kobijaši ir izvikuši šo sezonu priekš F1 darboņiem, jo ja kādam ātrumā uzprasītu par apdzīšanām, nevienu citu vispār neatceros. Tāpēc arī McLaren ir vienalga, kurā vietā atrodas Hamiltons, jo viņi zin, ka kameras filmēs Hamiltonu, jo agrāk vai vēlāk hamiltons sāks apdzīšanas par katru cenu, sponsori ir atrādīti kamerās, nauda būs.
pārējām komandām gan ir jādomā, kā piesaistīt sponsorus. Cerams, ka par kobijaši sauber dabūs labus līgumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-05 14:43, pirms 14 gadiem
Ja pasekoja līdz viņa gaitām, var teikt tomēr ka vairāk kamikadze, kaut vai tājā sacīkstē Nurburgringā F3, kur H.Šlēgelmilhs atstāja aiz sevis Grožanu, Buemi, Hulkenbergu kobojaši bija tas kas izraisija gandrīz SC fāzi, ne tikai dzeltenos karogus. Gp2 neskaitāmi kreši, no kuriem laikam arī iemācijies 50:50 apdzīšnas.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-05 18:52, pirms 14 gadiem
varētu teikt, ka labākais japānis F1 vēsturē. Vismaz par tādu viņš noteikti kļūs.