Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pedro de la Rosa joprojām nesaprot ''Sauber'' komandas rīcību

Pedro de la Rosa joprojām nesaprot  ''Sauber'' komandas rīcību
Pedro de la Rosa
Foto: Digitale/Scanpix

''Pirelli'' oficiālais testpilots spānis Pedro de la Rosa atzinis, ka joprojām ir šokēts par ''Sauber'' komandas lēmumu atlaist viņu.

''Esmu pārsteigts par komandas lēmumu, taču respektēšu to. Novēlu visiem veiksmi atlikušajā sezonas daļā. Turpināšu darīt visu iespējamo, lai varētu F1 braukt arī 2011. gadā,'' septembra vidū teica de la Rosa. Neilgi pēc tam spānis kļuva par ''Pirelli'' oficiālo testpilotu, tādējādi nomainot Niku Haidfeldu. Lai arī laiks ir pagājis, de la Rosa joprojām nesaprot komandas rīcību un jūtas aizvainots.

''Ja godīgi, biju šokēts,'' iesāk spānis. ''Man nebija pat nojausmas, ka varētu tikt atlaists un ka tikšu aizvietots. Tas bija skumjš lēmums no komandas, it īpaši no Petera Zaubera puses. Tiešām biju ļoti pārsteigts, jo līdz sezonas beigām bija atlikušas tikai piecas sacīkstes. Mums pirms Singapūras posma bija paredzēti uzlabojumi. Mēs kopā ļoti smagi strādājām. Jā, posms Moncā mums neizdevās, taču mēs zinājām, ka tāda tipa trasēs mums neiet. Arī formula jau bija daudz labāka, tāpēc zinājām, ka varam uzlabot rezultātus. Man liekas, ka tas bija dīvains lēmums, taču dzīve turpinās un iet uz priekšu.''

''Es atgriezos un kārtīgi strādāju. Šajā laikā satikos ar labiem cilvēkiem un esmu iemācījies strādāt arī citā virzienā. Labprāt kaut vai rīt turpinātu braukt F1, jo tā bija lieliska pieredze. Tā kā tas viss beidzās, tas nebija pareizi, it sevišķi, kad līdz sezonas beigām bija atlikušas tikai piecas sacīkstes. Taču no otras puses šis bija interesants laiks, kurā varēju turpināt mācīties. Varu tikai pateikt paldies par doto iespēju,'' tā de la Rosa.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-05 11:18, pirms 14 gadiem
Krīzes laikā tas prosta saucas-Brīvs kā Kuba

  -1 [+] [-]

, 2010-10-05 11:56, pirms 14 gadiem
Ja veel tas aizvietotaajs buutu tik pat labs

     [+] [-]

, 2010-10-05 12:15, pirms 14 gadiem
Spānis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-05 12:22, pirms 14 gadiem
trakais v.4 rakstīja: kāds aizvainots,viņš pat ar McLaren neko nevarēja sasniegt,kad deva iespēju..
paris pjedestaali jau bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-05 12:32, pirms 14 gadiem
trakais v.4 rakstīja: tas neko nemaina viņa vecumā CV vajadzēja būt pieklājīgākam..
Redzēsim kāds būs tavs CV viņa vecumā