Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ross Brauns: "Šūmahera veselība uzlabojas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ross Brauns: "Šūmahera veselība uzlabojas"
Mihaels Šūmahers un Ross Brauns
Foto: Daimler/Hoch Zwei

Bijušais "Ferrari" tehniskais direktors un "Mercedes" F1 komandas vadītājs Ross Brauns kādā intervijā atklājis, ka savainotā Mihaela Šūmahera veselība uzlabojas un paudis cerību, ka kādudien viņš spēs izārstēties, atgriežoties vairāk vai mazāk normālā dzīvē.

Kopš septiņkārtējais F1 čempions 2013. gada nogalē cieta negadījumā kalnu slēpošanas kūrortā, smagi savainojot galvu, publiski par viņu zināms maz. Ģimene cenšas ārstēšanās procesu un tā rezultātus turēt noslēpumā, pa retam izpaužot vien vispārīgu informāciju.

Ross Brauns strādājis ar Šūmaheru kopā daudzus gadus un, protams, apmeklējis sportistu arī viņa mājās Šveicē, kur šobrīd norit ārstēšanās.

"Ģimene ir izvēlējusies turēt Mihaela atveseļošanās procesu noslēpumā, un man to ir jārespektē," intervijā "BBC Sport" saka Ross Brauns. "Ir novērojamas iepriecinošas zīmes, un mēs visi ikdienu lūdzamies, lai tādu būtu vairāk. Man ir grūti pateikt kaut ko vēl, jo gribu cienīt ģimenes privātumu."

Brauns gan liek noprast, ka Šūmahera atlabšana, par spīti daudzajām negatīvajām baumām, ir iespējama: "Viss, ko vēl varu teikt - ir daudz dažādu baumu par Mihaela stāvokli. Vairums no tām nav patiesas. Mēs lūdzamies un ceram, ka vienudien būs tāds progress, ka Mihaels atlabs no šiem neiedomājamajiem savainojumiem."

Vēl septembrī, notiekot tiesu darbiem pret kādu vācu žurnālu, kļuva zināms, ka Šūmahers aizvien nav spējīgs staigāt.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-04 11:01, pirms 8 gadiem
Prieks dzirdēt...turam īkšķus!
Slēpts komentārs: Skudriniekss

  +1 [+] [-]

, 2016-11-04 13:38, pirms 8 gadiem
Ljoti laba ziņa,protams ja tā ir taisnība.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-04 14:08, pirms 8 gadiem
Neviens jau nezina, ko "progress" nozīmē. Var pakustināt labās kājas īkšķi? Atmostas un sauc pēc sieviņas? Piecēlās gultā sēdus? Skraida apkārt kā nenormāls un tiek turēts mājas arestā, lai atkal neuzkāpj uz slēpēm?

     [+] [-]

, 2016-11-04 15:34, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Gan jau kādu dienu atgriezīsies. Un nobrauks vēl kādu simbolisku gonku. Varbūt ne uz ātrumu, bet vienkārši parinķos pa trasi, ar atbilstošu ekipējumu.
Tu no kuras planētas atlidoji?