Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" konsultants: "Baumas par Hilkenbergu ir sagrābstītas"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" konsultants: "Baumas par Hilkenbergu ir sagrābstītas"
Niko Hilkenbergs. Foto: Renault F1

Helmuts Marko ir noliedzis apgalvojumus, ka Niko Hilkenbergs jau drīzumā varētu pievienoties "Red Bull" komandai, sastāvā nomainot Pjēru Gaslī. Iepriekš tika baumots, ka komandu neapmierina Gaslī rezultāti, tādēļ viņa vietā varētu nākt tagadējais "Renault" komandas pilots.

Respektablā motoru sporta ziņu portāla "Motorsport.com" itāļu versija pēc Monako "Grand Prix" vēstīja, ka "Red Bull" ir uzsākusi sarunas ar Hilkenbergu par viņa nolīgšanu uz 2020. gada sezonu. Tika rakstīts, ka "Red Bull" vadība neuzskata Gaslī par spējīgu uzrādīt līdzvērtīgus rezultātus ar Maksu Verstapenu, kas gadījumā, ja komanda kļūtu gana spēcīga, traucētu tai cīnīties par uzvaru Konstruktoru kausā.

"Šīs baumas ir tik sagrābstītas, ka es pat vairs nevēlos tās komentēt," tagad intervijā vācu "Autobild" pavēstījis "Red Bull" konsultants Helmuts Marko, kuram ir teikšana pār pilotu izvēli F1 komandas sastāvam. "Tās ir absolūtas muļķības. To pašu es teicu Gaslī, kurš man pat zvanīja šo spekulāciju sakarā."

Šāds komentārs gan būtu sagaidāms no Marko arī tad, ja informācija izrādītos patiesa, ņemot vērā, ka nenāktu par labu psiholoģiski ietekmēt Gaslī, kura sniegums līdz ar to varētu kļūt vēl sliktāks.

Šosezon Gaslī punktos ticis četros no sešiem posmiem, lai gan augstāk par piekto vietu nav finišējis, un ieņem sesto pozīciju kopvērtējumā. Viņa komandas biedrs Verstapens punktus guvis visos sešos posmos, divreiz finišējot trešajā, bet četras - ceturtajā vietā, kas dod ceturto pozīciju kopvērtējumā tabulā.

Cik zināms, Hilkenbergam saistības ar "Renault" beigsies šī gada izskaņā.

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: GPToday.com - Hottest News - All...