Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" tehniskais direktors: "Raikonens vienkārši ir lēnāks par Alonso"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" tehniskais direktors: "Raikonens vienkārši ir lēnāks par Alonso"
Kimi Raikonens
Foto: SIPA/Scanpix

"Ferrari" tehniskais direktors Džeimss Elisons atzinis, ka Kimi Raikonens šobrīd gluži vienkārši brauc lēnāk par komandas biedru Fernando Alonso. Kā zināms, soms F1 čempionāta kopvērtējumā ieņem vien 12. pozīciju, kamēr spānis ir trešais.

Lai gan daudzi prognozēja, ka Alonso beidzot ieguvis savam talantam atbilstošu komandas biedru, rezultāts ir pavisam citāds un divkārtējais F1 čempions visai pārliecinoši dominē pār Raikonenu.

"Nebūt īsti godīgi apgalvot, ka viņam ar šo mašīnu ietu grūtāk nekā Fernando," stāsta Elisons. "Viņi abi sniedz līdzīgas atsauksmes par mašīnu. Šī gada noteikumu dēļ nevienas komandas auto nav viegls pilotam. Dzinējam ir lielāks griezes moments, mazāks aerodinamiskais piespiedējspējs un riepas ir mazāk agresīvas nekā iepriekšējā gadā. Tās ir grūti pilotēt gan tiem, kas brauc pa priekšu, gan tiem, kas cīnās aizmugurē. Kimi ir problēmas ar auto bremzēšanas laikā, pārslēdzoties uz mazākiem pārnesumiem, taču tas pats ir arī Fernando un arī jebkuram citam braucējam citās komandās. Šobrīd viņš vienkārši ir nedaudz lēnāks par Fernando, taču sezonai ejot uz priekšu šis atstatums samazinās."

Iepriekšējā posmā Monako Raikonens pirmo reizi bija priekšā Alonso, taču piedzīvoja sadursmi ar Maksu Čiltonu. Sadursmju dēļ soms cieta arī Malaizijā un Bahreinā, tādēļ sportists uzskata, ka šīs neveiksmes viņam liek izskatīties sliktāk nekā ir patiesībā.

"Diezgan bieži esmu braucis labi, taču sacīkstēs vienmēr kaut kas noiet greizi, piemēram, cauras riepas tādēļ, ka kāds uztriecas man virsū," stāsta Raikonens. "Žēl. Monako man bija laba pozīcija, taču atkal nepaveicās, jo pārdūru riepu. Notiek mazas neveiksmes, taču rezultātā starpība ir milzīga."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

Vai Raikonens šogad izcīnīs uzvaru F1 sacīkstēs?

  • 74

  • 66


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-06-04 21:04, pirms 10 gadiem
Lēnāk un neveiksmīgāk ir divi dažādi termini.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-04 21:16, pirms 10 gadiem
neticu

     [+] [-]

, 2014-06-04 21:22, pirms 10 gadiem
inis rakstīja: Tas jau sen zināms ka Alonso šobrīd ir labākais braucējs F1.Pagaidām Ferrari pieklibo tehnika,bet drīz tā atgriezīsies un parādīs kas ir kas.....
Alonso ir labākais čīkstētājs nevis braucējs

     [+] [-]

, 2014-06-04 21:28, pirms 10 gadiem
Šī gada noteikumu dēļ nevienas komandas auto nav viegls pilotam.

Ko?

     [+] [-]

, 2014-06-04 22:04, pirms 10 gadiem
Vai Raikonens šogad izcīnīs uzvaru F1 sacīkstēs?

vai maz shis jautajums ir objektivi uzdots, tak Mercedesus nekas neaptures no uzvaram visos posmos!! drizak bija jajautaa vai Raikonenes kopvertejumaa neatpaliks veselu muzhibu no Alonso.

     [+] [-]

, 2014-06-04 22:22, pirms 10 gadiem
Viņš jau atpaliek veselu mūžību!

     [+] [-]

, 2014-06-04 23:26, pirms 10 gadiem
Lai vai kā, bet veiksmes faktora ziņā Alonso Kimi apsteidz ļoti ievērojami.... Gaidu, kad Kimi beigsies neveiksmju sērija un viņš spēs parādīt, uz ko īsti ir spējīgs. Jā, Mercedes šogad, visticamāk, paliks ārpus pārējo komandu ieskaites līnijas, bet es būtu priecīgs, ja Kimi cīnītos arī par nākamo vietu - labāko starp pārējiem. Negribas ticēt, ka, redzot milzīgo Mercedes pārsvaru un to, ka izredžu uz titulu nav, viņam nekas vairāk vairs neinteresē...

  -1 [+] [-]

, 2014-06-04 23:43, pirms 10 gadiem
Masa, kurš ir bijis komandas biedrs Šūmaheram, Kimi un Alonso atzina, ka Alonso ir krietni pārāks par Kimi, pēc viņa domām (kurš gan cits šajā pasaulē varētu šajā gadījumā būt kompetentāks?) Alonso esot vismaz tik pat labs kā Šūmahers.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-05 07:34, pirms 10 gadiem
Massa nekad nav bijis sajusma par Kimi, kko Kimsters bus izdarijis vinam saldejumu neiedevis vai ignorejis, it ipasi zinot cik karstasinigs Massa bija taj laika un cik Veess bija soms... tapec klausities Massu var pajolini go ahead

  -1 [+] [-]

, 2014-06-05 09:54, pirms 10 gadiem
Kimi nav lēnāks par Alonso - ja Ferrari ar savu supertaktiku pamanās norakt pilotu, kuram visas iespējas kāpt uz pjedestāla, tad tas nenozīmē, ka Kimi ir lēnāks, bet gan ka Ferrari vadība nezina ko darīt.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-05 11:32, pirms 10 gadiem
Tu arī čigānietēm tici, kad viņas tev no plaukstas lasa likteni?
playthegame rakstīja: Masa, kurš ir bijis komandas biedrs Šūmaheram, Kimi un Alonso atzina, ka Alonso ir krietni pārāks par Kimi, pēc viņa domām (kurš gan cits šajā pasaulē varētu šajā gadījumā būt kompetentāks?) Alonso esot vismaz tik pat labs kā Šūmahers.