Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Joprojām nerimstas runas par Alonso iespējamo atgriešanos "McLaren" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Joprojām nerimstas runas par Alonso iespējamo atgriešanos "McLaren" komandā
Fernando Alonso savas izstādes atklāšanā
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan šobrīd ir skaidri zināms, ka Fernando Alonso arī 2014. gadā turpinās startēt "Ferrari" komandā, aizvien nerimstas spekulācijas par to, ka divkārtējo F1 čempionu mēģina pie sevi pārvilināt "McLaren".

"McLaren" vadītājs Martins Vitmāršs, tā vietā, lai ierastos uz prestižo "Autosport Awards" balvu pasniegšanas ceremoniju, pagājušās nedēļas beigās devās uz Madridi. Spānijas galvaspilsētā Alonso atklāja sev veltītu izstādi, kurā apskatāmi dažādi ar viņa karjeru saistīti eksponāti, ko sakrājis viņa tēvs, kā arī sacīkšu mašīnas, ar ko sportists braucis. Vitmāršs redzams fotogrāfijas kopā ar tādiem Alonso komandu vadītājiem kā Džankarlo Minardi, Stefano Domenikali un Flavio Briatore.

Britu laikraksts "Daily Mail" vēsta, ka Vitmāršs tik ļoti vēlējies ierasties šajā izstādē, ka uz Londonu savā vietā saņemt "McLaren" piecdesmitadei veltītu balvu nosūtījis komandas rīkotājdirektoru Džonatanu Nīlu. Tādā veidā, pēc laikraksta teiktā, Vitmāršs cenšas uzlabot draudzīgas saites ar Alonso, ko vēlas nolīgt uz 2015. gada F1 sezonu, kad "McLaren" sāks sadarbību ar "Honda".

Alonso šobrīd ir spēkā esošs līgums līdz 2016. gadam un viņa menedžeris Luiss Garsija Abads noliedz, ka jau šobrīd spāņu autosportistam uz aiznākamo sezonu būtu noslēgta vienošanās ar "McLaren". Tiesa, viņš nenoliedz, ka "McLaren" un Alonso starpā pārrunas patiešām notiek.

"Tas, par ko jūs runājiet, ir fantāzija," radiostacijai "Marca" izteicies Abads. "Pilotam nevar būt divi parakstīti līgumi, jo tiklīdz tu gribi parakstīt jaunu kontraktu, tev par to ir jāinformē tā puse, ar ko tev jau ir līgumsaistības. Tātad tehniski tas ir neiespējami. Un rakstiski nenoslēgta vienošanās nav nekāda vienošanās..."

Izskanējusi arī informācija, ka "McLaren" savā komandā 2015. gadā vēlas redzēt Rosu Braunu, kurš nesen paziņoja par aiziešanu no "Mercedes" vienības vadītāja amata.

Fernando Alonso izstāde Madridē:

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -1 [+] [-]

, 2013-12-03 18:33, pirms 11 gadiem
turpinam zosis dziit

  -2 [+] [-]

, 2013-12-03 19:13, pirms 11 gadiem
Daily fail. Tikpat labi varēja uzrakstīt, ka Briatore atgriežas F1 vai Vitmāršs vadīs Ferrari.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-03 19:29, pirms 11 gadiem
Uz 2015.gadu nemaz tik nereali nav, jo Alonso ar Ferrari pasliktinas attiecibas un kur vel sada limena braucejs varetu doties, Mercedes prieksa Hamiltons, ta ka atliek tikai McLaren, protams, ja nu peksni Williams neatgustas ari variants, bet tas ir ja..., Lotus bez naudas un kas zin kad atkal klus top komanda, parejas nav jega pieminet, noteikti par tam nedomas drizak karjeru izveletos beigt.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-04 01:39, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Uz 2015.gadu nemaz tik nereali nav, jo Alonso ar Ferrari pasliktinas attiecibas un kur vel sada limena braucejs varetu doties, Mercedes prieksa Hamiltons, ta ka atliek tikai McLaren, protams, ja nu peksni Williams neatgustas ari variants, bet tas ir ja..., Lotus bez naudas un kas zin kad atkal klus top komanda, parejas nav jega pieminet, noteikti par tam nedomas drizak karjeru izveletos beigt.
Lotus šogad nebija top komanda? Nez kas tad vienīgais ar Fetelu cīnījās pēdējos posmus?!?!?!

     [+] [-]

, 2013-12-04 07:35, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Lotus šogad nebija top komanda? Nez kas tad vienīgais ar Fetelu cīnījās pēdējos posmus?!?!?!
Jā intresanti top komanda nebija tikai no tā brīža kad Kimi uzlika mīksto, lai gan Grožis ar uz pjedestāla vel kāpa F1 gudriniek.

     [+] [-]

, 2013-12-04 13:03, pirms 11 gadiem
Ne jau Kimi del vairs neskaitas top komanda, Lotus nav naudas un lidz ar to resursu, sobrid vina ir pielidzinama Sauber limenim. Komanda vel parados un ka tadu sauksi par top komandu?
Kimi isteniba bija liekams viena maisa ar Grozanu, vienigais uzpieredzi bija labaks, bet ta, par talantigaku es gandriz Grozanu sauktu, vismaz atraku noteikti.