Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Brandls: "Fetels domā par karjeras beigšanu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Brandls: "Fetels domā par karjeras beigšanu"
Sebastians Fetels
Foto: LaPresse/Scanpix

Pēc Meksikas "Grand Prix" sacīkstēm Formula 1 aizkulisēs pastiprinājušās baumas, ka četrkārtējais čempions Sebastians Fetels, iespējams, drīzumā varētu beigt savu braucēja karjeru. "Red Bull" vadītājs Kristians Horners atzīst, ka pēdējā gada laikā vācietis ir krasi mainījies.

Pēdējā laikā Fetels arvien biežāk sacīkšu laikā pauž neapmierinātību ar saviem konkurentiem, bieži būdams neapmierināts ar viņu braukšanu trasē. Īpaši sportists izpaudās Meksikas posmā, kur pamanījās rupji nolamāt gan savas bijušās komandas "Red Bull" pilotu Maksu Verstapenu, gan sacīkšu direktoru Čārliju Vaitingu, par mata tiesu izsprūkot no soda par šādu rīcību.

"Viņš šādus "atribūtus" neizmantoja, kad brauca pie mums," atzīst "Red Bull" šefs Kristians Horners. "Šobrīd viņš skaļi pauž savu neapmierinātību, un visi to var dzirdēt."

Ne "Ferrari" komandas vadība, ne arī pats Fetels ar preses pārstāvjiem neisaistās sarunās par līguma pagarināšanu. Kā zināms, viņa pašreizējais kontrakts beigsies nākamā gada izskaņā.

Bijušais pilots un tagadējais F1 komentētājs Martins Brandls, kurš labi pārzina čempionāta iekšējos procesus, uzskata, ka tā ir zīme - Fetels gatavojas beigt karjeru.

"Es sliecos domāt, ka Sebastians Fetels ilgi vairs nebrauks Formulā 1," saka Brandls. "Viņš šeit ieradās ļoti jauns, uzstādīja daudzus rekordus. Es vēroju, kā viņš strādā un redzu, ka viņš ir zaudējis savu maģisko šarmu."

Tikmēr kāds anonīms avots no F1 aizkulisēm britu laikrakstam "Times" izteicies šādi: "Sebs drīz varētu aiziet prom. Viņš ir ieguvis četrus titulus, un viņam vairs nekas nav jāpierāda. Viņš ir arī vienkāršs cilvēks, kuram ir ģimene. Viņš vairs nealkst pēc sportiskās slavas un, iespējams, uzskata, ka viņam ir gana. Tas būtu žēl, bet, iespējams, viņš beigs karjeru."

"Ferrari" komadnas sastāvā Fetels šogad startē otro sezonu. Pērn viņš spēja uzvarēt trīs posmos, bet šosezon uzvaras vēl nav guvis.

Šobrīd Fetelam ir 29 gadi. Formulā 1 viņš startē kopš 2008. gada.

Izmantotie resursi:
F1Today.net

     [+] [-]

, 2016-11-03 11:05, pirms 8 gadiem
Šobrīd Fetelam ir 29 gadi. Formulā 1 viņš startē kopš 2008. gada.

Viņš sāka jau 2007.gadā, kad ar Sauber nobrauca pus sezonu!!

  -3 [+] [-]

, 2016-11-03 11:10, pirms 8 gadiem
'Mīzals!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 11:31, pirms 8 gadiem
Tituli ir, miljoni arī..pārmest kko par karjeras beigšanu būtu nevietā!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 11:42, pirms 8 gadiem
Ta visi lielie zinātāji. To vien dara kā baumo. Ja paskatās cik no visu šito gudro ekspertu prognozēm utt. ir piepildījušās, tad tas procents nav diži augsts. Zaudējis maģisko šarmu Un tas uzreiz ir parādījies Hamim un ja šogad Rosbergs izcels, tad viņam būs maģiskais šarms Alonso ar tipa bija reņos maģiskais šarms, bet kā vairs nevarēja izcelt titulu, tad visi kažoku apmeta otrādi un runā, ka šamais mūžīgi neapmierināts Loģiski ja tu esi viens no top pilotiem un tev ir spēkrats ar kuru vēsi var izbāzt visus, kāpēc nesmaidīt un par ko būt neapmierinātam? Turpretī ja tev ir lamata ar kuru tituls nespīd, tad būtu laikam muļķīgi būt nežēlīgi apmierinātam un laimīgam ar visu. Tā bija (ir) ar Alonso, tā tagad ir ar Fetelu.

     [+] [-]

, 2016-11-03 12:31, pirms 8 gadiem
F1 ir krasi mainījies...ja var 2 piloti kljuudiities vienaa un tajaa pashaa liikumaaa un vienam pieshkjir sodu un otram ne,tad jēga vispār tādam čempionātam?! Es Vettela vietā pēc Meksikas gp pasūtītu Vaitingu dibenā un mestu mieru....

  -1 [+] [-]

, 2016-11-03 15:26, pirms 8 gadiem
Nikulis, vienmer tads bijis. Tulit pasistais no Liepajas atnaks un apgalvos, ka visi citi vainigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-03 22:39, pirms 8 gadiem
Tīri cilvēcīgi var viņu saprast. Vāģis neļauj cīnīties par uzvarām, jauns puišelis kļuvis par F1 vadošās kliķes mīluli, kam tiek atļauts tas, kas citiem nav, pašam arī biežāk neveiksmes ar tehniku, un arī trasē ne viss tik labi iet, jo Raikonens bieži apsteidz Fetelu pat kvalifikācijās, kur agrāk viņš bija neapstrīdami labāks... Un varbūt ir arī kādas personiskas dabas problēmas, par kurām netiek runāts, bet kas var būt visa saknē.

     [+] [-]

, 2016-11-04 10:51, pirms 8 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Šobrīd Fetelam ir 29 gadi. Formulā 1 viņš startē kopš 2008. gada.

Viņš sāka jau 2007.gadā, kad ar Sauber nobrauca pus sezonu!!
Viņš nobrauca vienu gonku ar Sauber un tad ar Toro Rosso.

     [+] [-]

, 2016-11-04 10:55, pirms 8 gadiem
"Viņš šādus "atribūtus" neizmantoja, kad brauca pie mums," atzīst "Red Bull" šefs Kristians Horners - kad tu brauc visiem pa priekšu ap divām sekundēm ātrāk aplī, tad par ko var būt neapmierināts

Katrs savādāks, Šūmis pārejot uz Ferrari 4 gadus nevinēja, bet tad paņēma 5 no vietas. Tagad jau viss savādāk, ja tehnika neiet ta plinte krūmos.

     [+] [-]

, 2016-11-09 15:54, pirms 8 gadiem
popovs rakstīja: Tituli ir, miljoni arī..pārmest kko par karjeras beigšanu būtu nevietā!
Nu ar tiem miljoniem ir pašvaki, no reklāmām arī nāk kapeikas, pie tam, Rikardo un Raikonens ir pierādījuši, ka vienādos apstākļos Feteļš ir vidusmēra pilots.