Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" komanda uz Silverstonu dodas ar īpaša krāsojuma mašīnām

Juris Grīns
Juris Grīns

"Williams" komanda uz Silverstonu dodas ar īpaša krāsojuma mašīnām
Foto: Williams Racing

F1 komanda "Williams" prezentējusi īpašu krāsojumu, ar kādu tās piloti šajā nedēļas nogalē piedalīsies čempionāta kārtējā posmā Lielbritānijā, Silverstonas trasē.

Uz Aleksa Albona un Logana Sardženta spēkratu sāniem būs attēlots liels Apvienotās Karalistes valsts karogs. Šādās krāsās leģendārā britu komanda startēs tikai šajā posmā.

Par godu komandas darbiniekiem, kas nerimstoši strādā, lai vienudien "Williams" atkal sacenstos par pjedestāliem, visu 1005 cilvēku vārdi būs attēloti uz FW46 formulām.

Ar izcīnītiem diviem punktiem, šobrīd Konstruktoru kausā "Williams" ieņem priekšpēdējo, devīto pozīciju. Abus punktus guvis Londonā dzimušais Albons.

Kļuvis arī zināms, ka Lielbritānijas "Grand Prix" pirmajos treniņbraucienos vienu no mašīnām pilotēs "Williams" jauno braucēju programmas dalībnieks Franko Kolapinto. Argentīnietis šogad aizvada pirmo sezonu "Formulā 2" un jau izcīnījis vienu uzvaru, kā arī kopumā trīs pjedestālus. Vienā no sacīkstēm iepriekšējā posmā Austrijā Kolapinto finišēja otrais, tāpat pirms tam notikušajā posmā Spānijā. F2 kopvērtējumā 21 gadu vecais pilots ieņem piekto pozīciju.

Tikmēr Džensons Batons šajā nedēļas nogalē veiks demonstrācijas braucienus ar 2000. gada "Williams FW22" auto. Tā bija mašīna, ar ko 2009. gada F1 čempions savulaik aizvadīja savu pirmo sezonu.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs