Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Hispania'' nākamgad izmantos ''Williams'' ātrumkārbas un transmisijas

''Hispania'' nākamgad izmantos ''Williams'' ātrumkārbas un transmisijas
Foto: AFP/Scanpix

F1 komanda ''Hispania'' paziņojusi, ka nākamgad tā izmantos ''Williams'' komandas ātrumkārbas un transmisiju sistēmas.

Nesen ''Lotus'' F1 komanda paziņoja, ka tā no nākamā gada pārtrauks izmantot ''Cosworth'' dzinējus un citas ar šo kompāniju saistītas lietas. Tā vietā ''Lotus'' F1 komanda nākamgad izmantos ''Red Bull Technology'' ātrumkārbas un hidrauliskās sistēmas.

Līdzīgu soli spērusi arī spāņu vienība ''Hispania'', kura paziņojusi, ka nākamgad tā izmantos ''Williams'' ātrumkārbas un transmisiju sistēmas, taču abām komandām dzinējus joprojām piegādās ''Cosworth''. ''Mūsu ātrumkārbu tehnoloģijas visnotaļ veiksmīgi pierādījušas, ka tās ir uzticamas un konkurētspējīgas. Šis lēmums noteikti būs pozitīvs solis abām kompānijām,'' teikts ''Williams'' vienības paziņojumā.

''Tehniskā sadarbība mūsu komandai ir nozīmīgs solis uz priekšu,'' saka ''Hispania'' komandas vadītājs Kolinss Kolles. ''Esam priecīgi, ka mums ir izveidojusies sadarbība ar mašīnbūves kompāniju un ar ''Williams'' komandu, kurai pieder iespaidīgi rekordi un apbrīnojumi mantojumi.''

Šobrīd, kad līdz sezonas beigām atlikušas divas sacīkstes, ''Hispania'' komanda F1 kopvērtējumā ieņem 11. vietu, bet starp jaunajām vienībām tā ir otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
autosport.com